2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Günaydın kızlar benim oğlum 6 günlük oldu ama bezinde turunculuk var sanırım su eksikliğinden oluyormuş. Bana erken geldi ama su versem mi ne yapsam bilemedim
Bezinde derken kakasında mı? Kakanın rengi sürekli değişebilir. Sütün zaten yüzde sekseni su. Sen bol su iç bol bol emzir. Bir sorun olmaz

Bizin göbeğimizn içinde parçack kakmstu krem sürüyorum biraz da çıkık göbeği dışa doğru. Sağlık ocağında göbeğin yakılması lazım dediler çock dr gttm yakmaya gerek yok etrafına da zarar vermeyelm boşu boşuna dedi

kızlar ben lohusa depresyonuna mı giriyorum ne? dün gece sebepsiz yere bi ağlamak bi ağlamak anlatamam. kayınvalidemle annemin sesini bile kaldıramadım. hiç böyle olmamıştım

ben de öyleyim cnm durup durup ağlıyorum, herkes bebeğimi seviyor ben ona yetmeye çlşmaktn o psikolojiye giremedim

Herkese güzel bir gün diliyorum. Biz hala beklemeye devam A angel5angel senin gibi oldum artık her gün gelmicek sanırım bu minik diyerek uyanıyorum ne ağrı var ne başka bişey bakalım neler olacak

merhaba güzel anneler. bugün muayenemiz vardı. dr kızının keyfi yerinde dedi. kızım hala kafasını çatı kemiklerine sokmamış, doğum pozisyonunu almamış. ama her an kafasını sokabilir dedi .kafasını sokmadan suyum gelirse suni sancı ile kafasını döndürmeye çalışacakmış.
cumartesi tekrar kontrolüm var. yine gelmezse beraber karar alacakmışız. ya bir hafta daha bekleyeceğiz. ya da sezeryan/suni sancı ile doğumu başlatacak. bakalım cumartesi kesinleşir. (bir hafta daha beklersek her gün kontrole gitmem gerekiyormuş)
ultrasonda çıkan kilosu geçen haftadan daha düşük çıktı. artık ultrason da yanılıyor. dr 3500 kg var dedi.

canım bizim de öyle olmuştu ara ara kanıyo gibiydi yani kurumuş kan oluyodu tekrar K vitamini yapıldı ve göbeğini alkolle temizlememizi istedi doktor bu da işe yaramazsa başka bi ilaç dedi adını hatırlamıyorum şimdi . o da işe yaramazsa en son çare yakma dedi ama onu önermedi leke kalıyomuş. Allaha şükür bizimki düzeliyor.bizimki de dışa çıkık ama o 2 yaşına kadar düzeliyor merak etme

Herkese güzel bir gün diliyorum. Biz hala beklemeye devam A angel5angel senin gibi oldum artık her gün gelmicek sanırım bu minik diyerek uyanıyorum ne ağrı var ne başka bişey bakalım neler olacak
inşallah zamanında gelir canım ben bol hurma yeniştim bol bol tempolu yürüyüp merdiven inip çıkmıştım işe yaradı :)

canım bizim kızların keyfi yerinde galiba, her gün acaba bugün mü diye uyanıyorum ama tık yok
Aynen canım yaaaa çok nazlı çıktılar. Seni alttan muayene etti mi doktor. Beni dün muayene etti hiç ümidim yoktu ama bir parmak açıklık varmış bebeğin başı da iyi baskı yapıyor dedi cuma tekrar kontrolümüz var olmazsa pazartesi karar vericez ne yapacağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…