- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.841
canım sen bol bol su iç benim doktorum günde en az 3 lt iç demişti ara ara tabiGünaydın kızlar benim oğlum 6 günlük oldu ama bezinde turunculuk var sanırım su eksikliğinden oluyormuş. Bana erken geldi ama su versem mi ne yapsam bilemedim
canım sütün zamanla gelir mama vermekten korkma aç kalması daha kötü çünkü sütün yetince kesersin zaten mamayıKızlar oğlum gece hic durmadi agladi hep. 30 ml mama verdimumarim sütüm dolar bi an önce yetmiyo çünkü
Mamayı neyle veriyorsunuz canım.Kızlar oğlum gece hic durmadi agladi hep. 30 ml mama verdimumarim sütüm dolar bi an önce yetmiyo çünkü
Bezinde derken kakasında mı? Kakanın rengi sürekli değişebilir. Sütün zaten yüzde sekseni su. Sen bol su iç bol bol emzir. Bir sorun olmazGünaydın kızlar benim oğlum 6 günlük oldu ama bezinde turunculuk var sanırım su eksikliğinden oluyormuş. Bana erken geldi ama su versem mi ne yapsam bilemedim
Hadi hayırlı olsun canım Bizim de bugün düştü gobegimiz :))Bizim göbeğimiz düştü a dostlarçok şükür 11 günlük olduk biraz gec oldu ama olsun
Yok canım cisinde vardı hafif turunculuk ben bol su içiyorum en az 3 litre ama yetmiyor mu acaba diye düşündümBezinde derken kakasında mı? Kakanın rengi sürekli değişebilir. Sütün zaten yüzde sekseni su. Sen bol su iç bol bol emzir. Bir sorun olmaz
En az 3 litre içmeye dikkat ediyorum canım ama yetmiyor mu acabacanım sen bol bol su iç benim doktorum günde en az 3 lt iç demişti ara ara tabi
kızlar ben lohusa depresyonuna mı giriyorum ne? dün gece sebepsiz yere bi ağlamak bi ağlamak anlatamam. kayınvalidemle annemin sesini bile kaldıramadım. hiç böyle olmamıştım
hayırlı olsun canım..Allah analı babalı büyütsünKızlar herkese çok çok teşekkür ederim. Harika bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
canım bizim kızların keyfi yerinde galiba, her gün acaba bugün mü diye uyanıyorum ama tık yokHerkese güzel bir gün diliyorum. Biz hala beklemeye devam A angel5angel senin gibi oldum artık her gün gelmicek sanırım bu minik diyerek uyanıyorum ne ağrı var ne başka bişey bakalım neler olacak
canım bizim de öyle olmuştu ara ara kanıyo gibiydi yani kurumuş kan oluyodu tekrar K vitamini yapıldı ve göbeğini alkolle temizlememizi istedi doktor bu da işe yaramazsa başka bi ilaç dedi adını hatırlamıyorum şimdi . o da işe yaramazsa en son çare yakma dedi ama onu önermedi leke kalıyomuş. Allaha şükür bizimki düzeliyor.bizimki de dışa çıkık ama o 2 yaşına kadar düzeliyor merak etmeBizin göbeğimizn içinde parçack kakmstu krem sürüyorum biraz da çıkık göbeği dışa doğru. Sağlık ocağında göbeğin yakılması lazım dediler çock dr gttm yakmaya gerek yok etrafına da zarar vermeyelm boşu boşuna dedi
inşallah zamanında gelir canım ben bol hurma yeniştim bol bol tempolu yürüyüp merdiven inip çıkmıştım işe yaradı :)Herkese güzel bir gün diliyorum. Biz hala beklemeye devam A angel5angel senin gibi oldum artık her gün gelmicek sanırım bu minik diyerek uyanıyorum ne ağrı var ne başka bişey bakalım neler olacak
Aynen canım yaaaa çok nazlı çıktılar. Seni alttan muayene etti mi doktor. Beni dün muayene etti hiç ümidim yoktu ama bir parmak açıklık varmış bebeğin başı da iyi baskı yapıyor dedi cuma tekrar kontrolümüz var olmazsa pazartesi karar vericez ne yapacağımızacanım bizim kızların keyfi yerinde galiba, her gün acaba bugün mü diye uyanıyorum ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?