2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Migren atakları beni bitirmiş durumda annem ve eşim olmasa bitmiştim. Oğlumun bezi 3. 4 kere kanlıydı hep ve bende atak geçirince süt veremedim dün mama aldık bugün kontrole gittik doktorda kilo kaybı olduğunu söylemiş günde 3 kere mama verin demiş perşembe tekrar kontrol demiş demiş diyorum çünkü migren tuttu ve ben oğlumla hastanede hiç ilgilenemedim. Humana incir dereotu semizotu su harici süt artıcı tavsiyeleriniz var mı

cok cok gecms olsn canm ya simdi nasil oldn peki o kan nedn gelms ki

Benımkı de 3150 gram olmus sizinki kac oldu ? :)
Masallah Defne Hanim'a :)
Canim benimkine ctsi (38+0) 3510 dedi. Ama iste sezaryene yonlendirmek icin mi bu kadar siskin soyluyor bilemiyorum. Ctsi kontrolumuz var yine sonrasina farkli 2 doktora daha randevu aldim bakalim ne diyecekler merkla bekliyorum.

Boza çok süt arttırıyor canım içebilirsen

Gecmis olsun cnm. Kanli derken turunculuk o sanirim. Kanli olsa farkli tahliller yapar. Bizdede vardi burda yazmistim. Turuncu kirmizi gibi renkte. Nettende bakabilirsin. Dr susuz kaldigi icin urik asit artmis dedi. Turunculuk o yuzdenmis. Ben idrari az olunca mamz basladim. Ertesi gun turunculuk geldi. Endiseldnmd dr dedi bana. Bende uc kez mama veriyorum. Bir gün daha devam etti besledikce gelmedi turunculuk. En iyi bebek emdikce sut artiyor. Gak dedi emzir guk dedi emzir. Bende bir ay olana kadar mama takviyeli gidecem. Sut olusumu 40 gune kadar ancak oturuyor. Herkesin hemen gelmeyebilir. Bir ay sonra gelen de var. Haslanmis misir, lahana , semizotu, rekolac kapsul iciyorum binlar benim sutu arttirdi.

Canım bulgur pilavı yeşil mercimek üzüm çok süt yapar bol sıvı çok çok emzirmek ve sütüm geliyor deyip piskolojiyi rahatlatmk sakinn olmakkk

Asıl senin bebiş maşallah tosuncuk canm :)) Gerçi sen norml olsun diye kilolu olmasn diyodun hadi bakalm diğer doktr ne dicek

Doğru söylüyorsun canım sinir oldum doktora başıma ağrı girdi sabahtan beri. Perşembe kendi çocuk doktorumuz çağırdı bakalım o ne dicek asıl onun söylediği önemli olcak
Bozma moralini canım. Uzmanlık alanı olmadığı halde ne kadar kolaylıkla böyle şeyleri söyleyebiliyorlar. Bulunduğun ilin çocuk hastanesinde göz bölümüne de randevu alabilirsin. Zaten 1 aydan sonra rutin göz kontrolü var bebeklerin.

Canım bol bol emzir. En iyi yöntem bu. Bebişin emdikçe sütün artacak

Canım osteozinc sende kullanıyordun dimi? Dogumdannsonra da devam ediyor musun acaba

Masalah canım senınkı cok iyimiş kılo 200 gram fln farkeder dedi dr

Güneş im bugün 1 aylık oldu. Ne çabuk geçti bu bir ay. Evet çok zordu ama zorlukları bilerek bu yola girdim ve çok ama çok çabaladım. Çok şükür bir kızım oldu. Her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum. Gerçekten çok çabuk büyüyorlar. Lohusa duygusallığının zirvesindeyim galiba bugün

Bu arada bugün tartıldı kızım. 2350 gr. doğmuştu. 2100 grama düşmüştü. Bugün 3350 gram kıyafet+ bezle tartıldı. Yakında yetişecek kızımın kilosu inşallah
canm maşallah güneşimze guzl kilo alms bzde yarn gidicez dun bizde bir ayimizi tamamladik bakalm bzm kilo ne kadar dogdugnda 3.5 gr di sonra 2.800 gr oldu bakalm yarn nasil cikcak benimde tek sıkntm endişelerm korkum annem artk gidecek artk tek basima bakicam insallh hicbi sorun yasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…