- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.801
gözünüz aydınKızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
A angel5angel kızlar aynen nst de sancı cıkmasa da acılma olabılırmıs ve bu surecte de acılma olana kadar kendını hıssettırır dedı doktorum. Bugun sabah oldugunda sancılarım yavas yavas gecmıstı doktorda nst de sancılar 20lerde flndı yanı hersey normaldı. Ben gece yasadıgım agrıyı tarıf edınce doktorum alttan bakalım acılma varmı dedı. Baktıgında 1 cm acıklık var gecen hafta hıc yoktu dedı. Dungecekı turdekk sancıların duzenlı oldugunda kanama yada suyun gelırse bana gel dedı klasık. Bırkac gece senı aynı sekılde zorlarsa zaten hastaneye yatıs ıcın gereklı acıklıga ulasırsın bakalım bebek nezaman gelmeye karar verıcek bekleyecegız kızlar
Kızlar kontrolden geldik çatı muyenesi yaptı doktor bir parmak açıklık var dedi . Kaç cm eder ki 1 parmak açıklık. Nst de de sancı falan çıkmadı. Cuma tekrar kontrol var
ben bugün 40+5 bitiriorum. doktorum bekleyeceğiz bebeğin yeri iyi durumu iyi dedi 41 kesin bekleyeceğiz de 42 için bir şey sormadım o da söylemedi39+3 bekliyorum sabrım kalmadı. Günü var 5gün ama, doktorda tuttturdu normal doğum diye.hiç sancım yok.bugün kontrolüm vardı.bir terslik çıkacak diye korkuyorum artık.olmadı 41.haftayı bekleriz diyor doktor,bekleyen var mı 41.haftayı?
yara izi için ne vardı canım ? contraktubex mi ?Bana ağrı kesici verdi bir de sezaryen olduğum için dikişlerin üzerine sürmek için yara izini azaltan bir krem verdi ama onu kullanmaya başlamadım hemen.
Bebeğe ilaç vermedi.
geçen perşembe muayene oldum açıklık yoktu rahim daha aşşagıya inmemişti ve bebegin kafası hala yukarıdaydı. bugun doktordaydım. sadece nst ye baktı perşembe tekrar alttan bakacak canım bugun ıcın gerek yok dediiiz canım sende çatı muayenesi oluyorsun sanırım açıklık ne durumda sende. Benim doktorum bugün 1 parmak açıklık var dedi ama ne anlama geliyor bilemedim
hissettiğim tek değişiklik alt tarafa baskının daha da artması. Başı iyi baskı yapıyo dedi doktor bakalım zaman ne gösterecek. Öyle sancım falan da yok. Cuma günü inşallah açılma daha da artmış olurpeki canım bir değişiklik hissetin mi ? açılmayı anlamanın bir yolu var mı ki acaba
Sağol canım bakalım çocuk doktorumuz ne dicek gerekirse göz doktoruna da görürüm. Zaten diken ustundeyiz ne kadar kolay moral bozuyorlar şu doktorlarBozma moralini canım. Uzmanlık alanı olmadığı halde ne kadar kolaylıkla böyle şeyleri söyleyebiliyorlar. Bulunduğun ilin çocuk hastanesinde göz bölümüne de randevu alabilirsin. Zaten 1 aydan sonra rutin göz kontrolü var bebeklerin.
Canım annem bana kuru dut almış onu komposto gibi yapıp veriyor. Bir de hurma yiyorum.Migren atakları beni bitirmiş durumda annem ve eşim olmasa bitmiştim. Oğlumun bezi 3. 4 kere kanlıydı hep ve bende atak geçirince süt veremedim dün mama aldık bugün kontrole gittik doktorda kilo kaybı olduğunu söylemiş günde 3 kere mama verin demiş perşembe tekrar kontrol demiş demiş diyorum çünkü migren tuttu ve ben oğlumla hastanede hiç ilgilenemedim. Humana incir dereotu semizotu su harici süt artıcı tavsiyeleriniz var mı
İlk günler süt çok az geliyor zaten canım merak etme her damlası şifa bebişe. Allahım sana kolaylıklar versin. Kaan yavrumuza şifalar versin inşallah. Bizi habersiz bırakma olur muKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Hiç bakmadım ismine canım bilmiyorumyara izi için ne vardı canım ? contraktubex mi ?
Sorma canım benim annem de yarın gidiyor artık. Tek başına da üstesinden gelirim diye düşünüyorum. Ama tabii annem yanımdayken bir başka. Emzirirken gelip terimi siliyor mesela. Anne olunca kendi annenle de daha farklı bir bağ oluyor sanırımcanm maşallah güneşimze guzl kilo alms bzde yarn gidicez dun bizde bir ayimizi tamamladik bakalm bzm kilo ne kadar dogdugnda 3.5 gr di sonra 2.800 gr oldu bakalm yarn nasil cikcak benimde tek sıkntm endişelerm korkum annem artk gidecek artk tek basima bakicam insallh hicbi sorun yasamam
Kolaylıklar diliyorum canım. Sağsalim bir avazda inşallahKızlar hastanedeyız yatıs yaptık. sabah 1 cm acıklık vardı demıstım eve gıttıgımden berı ara ara sancım oluyordu ama gece 12 gıbı duzenlı olup 10dk da bırın altına ındık. Hastanedekı nst sonucuna gore yatısım yapıldı suan 2-3 cm acıklık varmıs rahım agzı ıncelmeye baslamıs dedı doktor. 4 cm oldugunda epidural ıstedım ınsallah kısa surede 4 cm acıklıga ulasırım. Dungece 4 den berı ayaktayım ama sancıdan uyuyamıyorum benım ıcın dua edın kızlar
Canım benim. İnşallah çokçabuk toparlayacak. Kalbimiz sizinleKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Allah yardimciniz olsun..tez zamanda iyilecek isallah,butun eylul teyzelerinin dualarinda o artik merak etme annesi..Kizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Allah yardimcin olsun,hayirli haberleri bekliyoruz..Kızlar hastanedeyız yatıs yaptık. sabah 1 cm acıklık vardı demıstım eve gıttıgımden berı ara ara sancım oluyordu ama gece 12 gıbı duzenlı olup 10dk da bırın altına ındık. Hastanedekı nst sonucuna gore yatısım yapıldı suan 2-3 cm acıklık varmıs rahım agzı ıncelmeye baslamıs dedı doktor. 4 cm oldugunda epidural ıstedım ınsallah kısa surede 4 cm acıklıga ulasırım. Dungece 4 den berı ayaktayım ama sancıdan uyuyamıyorum benım ıcın dua edın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?