2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

doktorum bugun sadece nst ye baktı muayene etmedı gerek yok bekleyeceğiz dedi.

Kızlar kontrolden geldik çatı muyenesi yaptı doktor bir parmak açıklık var dedi . Kaç cm eder ki 1 parmak açıklık. Nst de de sancı falan çıkmadı. Cuma tekrar kontrol var

peki canım bir değişiklik hissetin mi ? açılmayı anlamanın bir yolu var mı ki acaba

ben bugün 40+5 bitiriorum. doktorum bekleyeceğiz bebeğin yeri iyi durumu iyi dedi 41 kesin bekleyeceğiz de 42 için bir şey sormadım o da söylemedi

iiz canım sende çatı muayenesi oluyorsun sanırım açıklık ne durumda sende. Benim doktorum bugün 1 parmak açıklık var dedi ama ne anlama geliyor bilemedim
geçen perşembe muayene oldum açıklık yoktu rahim daha aşşagıya inmemişti ve bebegin kafası hala yukarıdaydı. bugun doktordaydım. sadece nst ye baktı perşembe tekrar alttan bakacak canım bugun ıcın gerek yok dedi

Merhaba kızlar, normalde ctesi planlanan sezeryanım salı-çarşamba gecesi suyumun gelmesiyle gece oldu sancı da cektim sütümün gelmesi için.
Epidural + spinal kombine sezeryan oldum olacak arkdslar hiç korkmasın cok güzel gecti ve sonrasında allaha şükür sorun yaşamadım bi gece yatıştan sonra taburcu olduk.
Ankara memorial de doğum yaptım kesinlikle de öneririm.

Doğum yapmış ve yapacak tüm arkdslara allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla da büyütsünler insallah.

Herkese iyi geceler

peki canım bir değişiklik hissetin mi ? açılmayı anlamanın bir yolu var mı ki acaba
hissettiğim tek değişiklik alt tarafa baskının daha da artması. Başı iyi baskı yapıyo dedi doktor bakalım zaman ne gösterecek. Öyle sancım falan da yok. Cuma günü inşallah açılma daha da artmış olur

Sağol canım bakalım çocuk doktorumuz ne dicek gerekirse göz doktoruna da görürüm. Zaten diken ustundeyiz ne kadar kolay moral bozuyorlar şu doktorlar

Kizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.

Canım annem bana kuru dut almış onu komposto gibi yapıp veriyor. Bir de hurma yiyorum.

İlk günler süt çok az geliyor zaten canım merak etme her damlası şifa bebişe. Allahım sana kolaylıklar versin. Kaan yavrumuza şifalar versin inşallah. Bizi habersiz bırakma olur mu

Kızlar hastanedeyız yatıs yaptık. sabah 1 cm acıklık vardı demıstım eve gıttıgımden berı ara ara sancım oluyordu ama gece 12 gıbı duzenlı olup 10dk da bırın altına ındık. Hastanedekı nst sonucuna gore yatısım yapıldı suan 2-3 cm acıklık varmıs rahım agzı ıncelmeye baslamıs dedı doktor. 4 cm oldugunda epidural ıstedım ınsallah kısa surede 4 cm acıklıga ulasırım. Dungece 4 den berı ayaktayım ama sancıdan uyuyamıyorum benım ıcın dua edın kızlar

Sorma canım benim annem de yarın gidiyor artık. Tek başına da üstesinden gelirim diye düşünüyorum. Ama tabii annem yanımdayken bir başka. Emzirirken gelip terimi siliyor mesela. Anne olunca kendi annenle de daha farklı bir bağ oluyor sanırım

Kolaylıklar diliyorum canım. Sağsalim bir avazda inşallah

Canım benim. İnşallah çokçabuk toparlayacak. Kalbimiz sizinle

Allah yardimciniz olsun..tez zamanda iyilecek isallah,butun eylul teyzelerinin dualarinda o artik merak etme annesi..

Allah yardimcin olsun,hayirli haberleri bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…