2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende hareketsizliğe bağlıyorum :)

Merhaba tuzsuz yemenizi tavsiye ederim. Sifir tuz degil elbette. Mumkunoldugunca az. Hatta peynir zeytinden gelentuz bile yetar municipal n I ldugunca tuza elniz gitmesin. Ve gun icinde bir 15 dk ayirin derim uzanin ve ayaklari dikin yukari. Benbunlari yapiyorum. Cidden iyi geldi.

Eğer değerlerin ikiye katladıysa ya da kese göründüyse dış gebelik olmaz canım. Ama sana tavsiyem her duyduğun şey seni tedirgin etmesin bebeğe de yansır. Her konuda tedbirini al tabiki ama çok takma kafana herşeyi. Herşeyin hayırlısı olur inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Merhaba,kese rahimde gorunduyse dis gebelik degildir. Dis gebelikte kuzu tupten rahime inmeden orada kaliyor yani adi ustunde rahim disnda. Ve dis gebelikte bhcg artisi oldukca ciliz oluyormus. %60 ve uzeri artis normal kabul ediliyor. Yani 100 cikan deger 2 gun sonra 160 veya ustuyse normal.

Ben aşırı çekirdek istiyorum ve çık komik ama dün tam taşınma esnası allahım pırasa istiyo canım yarın pazardan alıcam
Merhaba,cekirdek demir kaynagidir. Belkide vucudun demire ihtiyaci vardir diye caniniz cekirdek istiyorda olabilir. Kan testinde demir degerinize baktirabilirsuniz. Ya da kirmizi et tuketiminizi arttirin, hem demir ihtiyacini giderir hemde diyelim demir eksikliginiz yok, zaten kuzunun gelisimi icin proteinagirlikli beslenmek iyidir.

Merhaba 5 haftalik gibi olabililyor o dediginiz. Ve ila olacak diye birsey yok.

Daha önce kötü bir tecrübem oldu . Dış gebelik yada bozulmuş gebelik olduğu karar verilemeyen bir durum geçirdim , o zamanda kanama olmadı o yüzden korkuyorum

Merhaba, Korkup stres yapmayin derim, iki gun arayla bhcg testi yaptirin deger yaklasik 2kat civarinda artiyorsa dis gebelik degildir.

Demir eksikliğim vardı zaten Bişeylerimize şifa olsun yediklerimiz

Merhaba, kirmizi et ve baligi ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Sut peynir ve zyagi da.

Orman havasi bol oksijen iyi gelecektir. Esinizle gidin hsonlarida olsa orman yuryusu yapin derim. Su icmeyi ihmal etmeyin.

Kızlar ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. Idrar verdım bugun bıraz da kan gormus enfeksıyondan dolayı bunu labratuara gonderıcekler eger cok fazlaysa antıbıyotık verıcek yada bıtkısel ılac. Herhangı bır sorun yok sukur. Boyle bıseyıde ılk kez yasıyorum.

Demir ve B vitamini degerleriniz dusmus olabilir. Bence kan yapici beslenin derim ve kirmizi et bilhassa.

Kizlar benim sat 12 aralik 28 gunde bir oluyorum.bat 14 ocakti ben dayanamadim 11 ocak aksami kan verdim 0,100 cikti.Bat tarihim geldi ve ben adet olmadim dayanamadim 2 gun sonra tekrar kan verdim 34 kusur cikti.2 gun sonra tekrar verdim 94 cikti.dun devlete gittim tekrar kan istedi 186 kusur cikmis.Usg yle bakti rahim kalinlasmis ve ufak bi kese gorunuyo haftaya tekrar gel erken dedi.Ben dedim battan 9 gun gecti aslinda erken degil ama tabi sorularima cvp alamadim.bu benim 3. Gebeligim 2 kizim var hic boyle olmamisti.Ama gec dollenme olabilir mi ? Fikri yada deneyimi olan var mi

Canım kese var ama icinde bebek yokmus yazan var, bebek var ama kalp atısını duyamadık aldılar yazan var, kan degerı artısı normalde ama dıs gebelık dediler yazan vat ben sımdı yorumları okuyup fikir edinmeye calısıyorum ama busefer de kafam karısıyo. Ilk kan testimde sonuc 80 idi, ıkı gun sonra 200 cıktı doktorum pozitif gebelik dedi. Keseyi gecen hafta 200 deger cok az oldugu ıcın göremedik bugün gidicez kısmetse keseye bakıcak doktor dua edin benim icin

Sen oyle diyosun benimki 186 yla ufak bi kese var diyo nasil oluyosa

Benımde zaman zaman oluyor canım doktor kanama alanın yok dedı nerden gelıyor bılmıyorum ama ınsanı endıselendırıyor Cok degıl ama az senın nasıl

Merhaba, koyu, kahverengimsi kanama;eski kanamanin rahimden atilmasidir. Yani tahminen sizde yerlesme kanamasi oldu bir kac gun veya 1 hafta once ve icerdeki and kan disari cikiyor yavas yavas. O yuzden aktif bir kanama goremedi doktorunuz. Kirmizi pembe bir kanama taze kanamadir. Ve he ne kadar olmus gecmis olsa dahi 1 hafta kadar dinlenmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba sanırım ben de bir Eylül annesi olacam insallah sizler gibi daha cok erken ama normal doğm yapamam asla cok korkuyorum. epidural, spinal ve genel anesteziden hangisini düşünüyorsunuz ve ank da olanlar hangi doktor ve hastanede doğum düşünüyor ve şu an kime gidiyrsunuz muayeneye? cevap verirseniz cok sevinirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…