- 19 Ocak 2017
- 28
- 2
- 6
- 47
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.601
Bende hareketsizliğe bağlıyorum :)
Eğer değerlerin ikiye katladıysa ya da kese göründüyse dış gebelik olmaz canım. Ama sana tavsiyem her duyduğun şey seni tedirgin etmesin bebeğe de yansır. Her konuda tedbirini al tabiki ama çok takma kafana herşeyi. Herşeyin hayırlısı olur inşallah güzel haberler veririz birbirimizeİnsallah sorun cıkmadan kesemizi, içinde bebeğimizi , sonra da kalp atıslarını duyarız canım seninle hemen hemen aynı zamanlardayız sanırım. Benim ilk gebeliğim oyuzden cok bilgim yok ama yorumlarda okudugum kadrıylanherkea dıs gebelikten fln bahsetmiş bene cok korkuyorum bi kalp atıslarını duysak baska bişi istemem diyorum suan zaman gecsin istiyorum. Bende pko sendeomu var oyuzden adetim de yumurtlamam da gec olabiliyormus. Hakkımızda hayırlısı
İnsallah sorun cıkmadan kesemizi, içinde bebeğimizi , sonra da kalp atıslarını duyarız canım seninle hemen hemen aynı zamanlardayız sanırım. Benim ilk gebeliğim oyuzden cok bilgim yok ama yorumlarda okudugum kadrıylanherkea dıs gebelikten fln bahsetmiş bene cok korkuyorum bi kalp atıslarını duysak baska bişi istemem diyorum suan zaman gecsin istiyorum. Bende pko sendeomu var oyuzden adetim de yumurtlamam da gec olabiliyormus. Hakkımızda hayırlısı
gel cnm gel :)Ekim anneleri gelene kadar sizinle takılabılırmıyım.
Merhaba,cekirdek demir kaynagidir. Belkide vucudun demire ihtiyaci vardir diye caniniz cekirdek istiyorda olabilir. Kan testinde demir degerinize baktirabilirsuniz. Ya da kirmizi et tuketiminizi arttirin, hem demir ihtiyacini giderir hemde diyelim demir eksikliginiz yok, zaten kuzunun gelisimi icin proteinagirlikli beslenmek iyidir.Ben aşırı çekirdek istiyorum ve çık komik ama dün tam taşınma esnası allahım pırasa istiyo canım yarın pazardan alıcam
Merhaba 5 haftalik gibi olabililyor o dediginiz. Ve ila olacak diye birsey yok.Hamile olan bayanlar öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun . Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah . Bende 3 haftalık hamileyim . Fakat aklıma bir şey takıldı . Hepiniz yerleşme kanaması yaşadınız mı ? Yani kahverengi lekelenme oldu mu ? Bende bir kanama vs yok ve bu beni korkutuyor
Daha önce kötü bir tecrübem oldu . Dış gebelik yada bozulmuş gebelik olduğu karar verilemeyen bir durum geçirdim , o zamanda kanama olmadı o yüzden korkuyorum
Demir eksikliğim vardı zatenMerhaba,cekirdek demir kaynagidir. Belkide vucudun demire ihtiyaci vardir diye caniniz cekirdek istiyorda olabilir. Kan testinde demir degerinize baktirabilirsuniz. Ya da kirmizi et tuketiminizi arttirin, hem demir ihtiyacini giderir hemde diyelim demir eksikliginiz yok, zaten kuzunun gelisimi icin proteinagirlikli beslenmek iyidir.
Merhaba Kızlar,
hayırlı bir hafta diliyorum. Bende bulantılar başladı, doktor kontrolünde bir bitkisel beslenme programı uyguluyorum, bu nedenle de olabilir çünkü verilen bitkisel karısımlara karsı tiksinti oluştu. ilk üç aylık dönemde detoks yapıyorum, hamilelk rahat gecsin diye. Allah hepimize kolaylık versin inş.
Selam kızlar nasılsınız?
Ben cumartesi sabahtan pazar akşama kadar çok kötüydüm.
9 kez istifra ettim ayıptır söylemesi.
24 saatten fazla ağzıma lokma alamadım.
Buna rağmen sürekli çıkardım.
Acilde serum taktılar.
Sadece o değil 2 hafta önce ki gribi atlatamadığım için başımın ağrısı da aşırı kötüydü.
Pazar akşam biraz haşlanmış patates ve beyaz peynir yiyebildim.
Canınız çekmesin.
Oğlümda bu kadar kötü olmamıştım.
5 hafta da 5 kez çıkarmıştım.
Bu sefer çok çok kötüydu benim için.
Hala baş ağrım mahf ediyor beni.
Balgam atamıyorum tıkandığım için.
Tuzlu su buharı yaptım kendime.
Birde oğluma doktorun verdiği deniz suyu damlasından kullandım.
Ama yok fayda etmiyor.
Benim gibi şiddetli bulantı yaşayanlar yada baş ağrısı olanlar neler yapabiliriz başka?
Tahlillerim de yapıldı dün cuma günü tekrar kontrole gideceğim.
Doktorum dedi aslında çağırmazdım ama riskli bir gebelik olduğu için kalp atışlarını kontrol edelim dedi.
Benimde son 1 haftadir cook sacim dökülüyo kel kalcam yakinda diye korkuyorum valla. Su kan tahlillerini yaptiriyim de belki bi eksikligin belirtisidir sac dökülmesi. Ogluma hamileyken hic dokulmuyodu ışıl ışıl parlaktı cildimde guzeldi. Ama simdi felaket görünüyorum
Bebe yagi kullanma canim tüylenme yapiyomus badem yagida ayni sekilde.kakao yagi guzel evet bende kakao yagi kullancam mis gibi de kokuyo
Carsamba ilk kontrolume gidicem bende 6+1 olcaz ögün
Hindistan cevizi yağı müthiş bir nemlendirici ve iyi bir makyaj temizleyici gözleri bile yakmıyo o derecede zararsız... içinde anne sütünde bulunan bir madde varmış ayrıca antibakteriyel, mikroplarla savaşır, dişeti hastalıklarını onarır ve dişleri de beyazlatır ben diş macunumuda onunla yapıyorum ... google'a yazın daha pek çok faydası var herkese öneririm.. benim vazgeçilmezim. Böyle doğal bir nimet dururken kanserli kozmetiklere para verenlere şaşıyorum[/QUOTE
Bilgilendirme icin tesekkurler. Isime yarayacak.
Merhaba,kese rahimde gorunduyse dis gebelik degildir. Dis gebelikte kuzu tupten rahime inmeden orada kaliyor yani adi ustunde rahim disnda. Ve dis gebelikte bhcg artisi oldukca ciliz oluyormus. %60 ve uzeri artis normal kabul ediliyor. Yani 100 cikan deger 2 gun sonra 160 veya ustuyse normal.
Sen oyle diyosun benimki 186 yla ufak bi kese var diyo nasil oluyosaCanım kese var ama icinde bebek yokmus yazan var, bebek var ama kalp atısını duyamadık aldılar yazan var, kan degerı artısı normalde ama dıs gebelık dediler yazan vat ben sımdı yorumları okuyup fikir edinmeye calısıyorum ama busefer de kafam karısıyo. Ilk kan testimde sonuc 80 idi, ıkı gun sonra 200 cıktı doktorum pozitif gebelik dedi. Keseyi gecen hafta 200 deger cok az oldugu ıcın göremedik bugün gidicez kısmetse keseye bakıcak doktor dua edin benim icin
Benımde zaman zaman oluyor canım doktor kanama alanın yok dedı nerden gelıyor bılmıyorum ama ınsanı endıselendırıyor Cok degıl ama az senın nasıl
Oy maşallah ne güzel darısı başıma inşallah o zaman dualarını bekliyorum :)
Hangimizinki iyi hangimizin ki kötü bilemedim iki haftaya güzel haberler verelim birbirimize canımSen oyle diyosun benimki 186 yla ufak bi kese var diyo nasil oluyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?