- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.061
Canım gözünaydın, kavuşmuşsun bebeğine.. Sağlıkla büyüt inşallah.. Nasıl geçti sezeryanın?Selam kızlar,dun sabahtan berı aktıf olan kızım hıc hareket etmıyodu neredeyse. Esim dra gıtt nstye en azından dedı bende gıttım. Dr nstye baglafı bebek iyidi ama ultrason falan yapılmalısın dedı ve benı hastaneye sevk ettı. Hastaneye geldık burada da nst yapıldı daha sonra dr ıltrasonla baktı her seyıne bebegın kordonunda fazla baskı vardı,ve benden fazlasıyla bebege kan gıdıyordu. Dr bunun beyın ıcın ıyı olmatacagını soyedı. Bashelımle gorustuler ve ben dun saat 09:53 te kızımızı kucagımıza aldım. Cok guzel sarısın pembe bı kız. :)
Sezeryanla dogum yaptim.34.haftadan itibaren nst ye girdim.36.haftadan itibaren 3 gune bir aldi nst ye dr umMerhaba eylül anneleri .. Sezeryanı kesin olanlar ve sezeryan doğum yapanlar nst ye girdiniz mi acaba .. Yani sezeryan olacaklar için nst istiyor mu dr. .. Gerek görüyorlar mı
canım ne yaptın ?Gidiyorum simdi, dun ilk kez yururken altima kacirdim sandim sabah da sivi bisi geldi acaba suyum mu bilemedim. Kanala indigini anlamak icin bi hareket soylemislerdi bir ayaginin topugunu digerinin bas parmagina dokundurmaya calis diye ben yapabiliodum ama dunden beri yapamiyorum canim
hatırladıgım kadarıyla sen haftanı doldurmamıstın ki canım. ben 40 bitirdim bugun 41. haftaya girdimCanım hiç kaygilanma benim de hiç belirtim yoktu birden geldi sancilarim bebisler nasıl doğmak istediklerine bile kendileri karar veriyorlar
3. Gün bugün cnimkac gunluk cnm
Ay Allah senden razı olsun cnim ne iyi dusunmussunEki Görüntüle 2046827
Bu da burda bulunsun dedim. Tabi ayet olduğu için lohusa ve adet döneminde okuyamayız. O dönemde babalar okur :)
Bunu bende merak ediyorum cnim. Ben sordum dr ilk kakasinin onemli oldugunu sonrasinin zamanla gelecegini soyledi. Ama çişinin 24 saatte 5 6 defa dolmasi gerekiyomusKızlar bezle ilgili birşey sormak istiyorum. Günde kaç kere kaka kaç kere çiş yapması gerek acaba bebeklerin
Doğum belirtileri aramak da aynı hamilelik belirtileri aramak gibi ne zormuş yaaa acaba öyle mi acaba şöyle mi diye düşünüp durmak çok fena psikoloji bozuyo bi de hergün arayıp ne oldu doğmadı mı diyenlerden fenalık geldi özellikle kayınvalidemden
güle güle büyüt canımSelam kızlar,dun sabahtan berı aktıf olan kızım hıc hareket etmıyodu neredeyse. Esim dra gıtt nstye en azından dedı bende gıttım. Dr nstye baglafı bebek iyidi ama ultrason falan yapılmalısın dedı ve benı hastaneye sevk ettı. Hastaneye geldık burada da nst yapıldı daha sonra dr ıltrasonla baktı her seyıne bebegın kordonunda fazla baskı vardı,ve benden fazlasıyla bebege kan gıdıyordu. Dr bunun beyın ıcın ıyı olmatacagını soyedı. Bashelımle gorustuler ve ben dun saat 09:53 te kızımızı kucagımıza aldım. Cok guzel sarısın pembe bı kız. :)
iiz cnm seni çok sakin görüyorum ne zmn doğurcaksın meraklardayım walla:)
@loori ooo süprz yapıp erken mi geldi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün:)
Kızlar canınız acısa da emzirmekten vazgeçmeyin bol su için gerisine gerek yok bide duygusal bağ kurmya çalışın baska seyle mesgul olmayın o esnada göz teması kurun haydin bol sütler inş hepimize
canım 38-39 da o sancılar gelıp gelıp gıdıyor bence dogum belırtısı değil hazırlık onar yoksa ben de cok olduKizlar belimde resmen adet olacagim zamanki bel agrisindan basladi. Bu sekilde sancilari baslayan olmus muydu ?
gerçekten çok can sıkıcı bir durum nerden bileyim ben ne zaman doğacak doğsa zaten haberiniz olur demi. İnsanları anlamak çok zor düşünüyorum acaba ben de mi böyle yapıyodum hamilelere diye yok yapmıyodumaynı dururmdayım. komşularım kapıyı çalıp sormaya başladılar artık aceleleri neyse anlamadım
İyidi canım cok sukur. Tabı agrım var ama ılaclarla hallefıyoruz.Canım gözünaydın, kavuşmuşsun bebeğine.. Sağlıkla büyüt inşallah.. Nasıl geçti sezeryanın?
Canım benim bebeğim 6 günlük 5-6 kere çişini yapmıyor daha az yapıyor ondan sormak istemiştim. Yarın doktora gidicez ona da sorayım kafama takıldıBunu bende merak ediyorum cnim. Ben sordum dr ilk kakasinin onemli oldugunu sonrasinin zamanla gelecegini soyledi. Ama çişinin 24 saatte 5 6 defa dolmasi gerekiyomus
Evet bnimkide yapmiyo. Doktor sütün yetmedigi anlamina geldigini söylüyor. Rica etsem bnide bilgilendirirmisinCanım benim bebeğim 6 günlük 5-6 kere çişini yapmıyor daha az yapıyor ondan sormak istemiştim. Yarın doktora gidicez ona da sorayım kafama takıldı
gözün aydın güle güle büüyüt kuzunu canımKizlar selam giremedim kac gundur.. dogum yapan arkadaslar olmus..hepinizin gozu aydin saglikla buyutun insallah.. dogum bekleyenlerinizde tez zmanda saglikla alsinkar insallah bebisleri..
Bende bebegimi suni sanciyla epidural normal dogumla kucagima saglikli bi sekilde aldim cok sukur..5 gunluk olduk ancak yazabiliyorum.. dogumum kolay oldu fakat dogum sonrasi plesanta gelmedi doktor mudahele etti, dogum sonrasi o surec zordu benim icin.. icerde ve disarda dikislerim var canim aciyor dikislerden oturamiyorum.. ama cok sukur yavrumun sevgisi kokusu herseyi unutturuyor.. bizimde hafif sarilik baslangicimiz vardi.. silikom meme ucuyla emziriyorum.. gitgide sut dahada artiyor ve goguslerim sut dolunca cok sert oluyor aciyor.. iyiki gogus pompasi var.. o biraz rahatlatiyor.. benim oglumda cisini 3-4 kere yapiyor.. kaka dunden beri fazla yapti sanki.. ishal mi degil mi nasil anliycam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?