2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım gözünaydın, kavuşmuşsun bebeğine.. Sağlıkla büyüt inşallah.. Nasıl geçti sezeryanın?

Merhaba eylül anneleri .. Sezeryanı kesin olanlar ve sezeryan doğum yapanlar nst ye girdiniz mi acaba .. Yani sezeryan olacaklar için nst istiyor mu dr. .. Gerek görüyorlar mı
Sezeryanla dogum yaptim.34.haftadan itibaren nst ye girdim.36.haftadan itibaren 3 gune bir aldi nst ye dr um

canım ne yaptın ?

aynı dururmdayım. komşularım kapıyı çalıp sormaya başladılar artık aceleleri neyse anlamadım

güle güle büyüt canım

yok canımm ne sakini kaygılıyım ama doktoruma güveniyorum. 41. haftaya girdim sakin durmaya çalışıyorum çunku normal doğum istiyorum. tıbbı bir gerekçe olmadıkça da bekleyeceğim sanırım en cok 1 hafta daha beklenir

aynı dururmdayım. komşularım kapıyı çalıp sormaya başladılar artık aceleleri neyse anlamadım
gerçekten çok can sıkıcı bir durum nerden bileyim ben ne zaman doğacak doğsa zaten haberiniz olur demi. İnsanları anlamak çok zor düşünüyorum acaba ben de mi böyle yapıyodum hamilelere diye yok yapmıyodum

Bunu bende merak ediyorum cnim. Ben sordum dr ilk kakasinin onemli oldugunu sonrasinin zamanla gelecegini soyledi. Ama çişinin 24 saatte 5 6 defa dolmasi gerekiyomus
Canım benim bebeğim 6 günlük 5-6 kere çişini yapmıyor daha az yapıyor ondan sormak istemiştim. Yarın doktora gidicez ona da sorayım kafama takıldı

Kizlar selam giremedim kac gundur.. dogum yapan arkadaslar olmus..hepinizin gozu aydin saglikla buyutun insallah.. dogum bekleyenlerinizde tez zmanda saglikla alsinkar insallah bebisleri..
Bende bebegimi suni sanciyla epidural normal dogumla kucagima saglikli bi sekilde aldim cok sukur..5 gunluk olduk ancak yazabiliyorum.. dogumum kolay oldu fakat dogum sonrasi plesanta gelmedi doktor mudahele etti, dogum sonrasi o surec zordu benim icin.. icerde ve disarda dikislerim var canim aciyor dikislerden oturamiyorum.. ama cok sukur yavrumun sevgisi kokusu herseyi unutturuyor.. bizimde hafif sarilik baslangicimiz vardi.. silikom meme ucuyla emziriyorum.. gitgide sut dahada artiyor ve goguslerim sut dolunca cok sert oluyor aciyor.. iyiki gogus pompasi var.. o biraz rahatlatiyor.. benim oglumda cisini 3-4 kere yapiyor.. kaka dunden beri fazla yapti sanki.. ishal mi degil mi nasil anliycam bilmiyorum

gözün aydın güle güle büüyüt kuzunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…