2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

canım ben de 41. haftadayım sanırım suni sancı verilecek öyle başlatılacak normal doğum

bıraz süreci anlatır mısın ? nasıl gittin doğuma su falan mı geldi ? sancın mı vardı ? suni sancı çok mu zordu ? suni sancı verilmeden önce açılman var mıydı ?

epidural kaç cm açıklıkta verildi ?

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Miniğim gelmezse bizim de sonumuz pazartesi suni sancı gibi görünüyor. Senin suni sancı almadan önce açıklığın varmıydı yoksa nasıl olacak kafam çok karışık

H hanimcik
cnm kordon dolanmış ise kan dolaşımı yavaslamissa nasıl kilo alacak bu çocuk bı tanidigimin çocuğu anne karnında zayıfladı sen düşün

hangi aşama da epidüral verdiler canım ? sen açılmayı farkedebildin mi naısl bir şey hissediliyor ?
Canım acılman 4 cm gectıkten sonra epıdural alabılıyorsun. Acılman zaten dogum kasılmaları dalga dalga geldıkce baslıyoro anda sawas ve kac yontemınden savası sectım ben. Kasılmalar geldıgınde nefesle bebegımı asagı ıtmeye ve bu kasılmalarla bas etmryr calıstım. Bazen guclu kasılmalarda kacmak ıstedıgımde oldu ama cok daha sancılı oldu benım ıcın. Sonra zaten doktor da acılman ılk doguma gore gayet ıyı dedı nefesler cok ıse yaradı. Epıdural aldıktan sonrakı sancıları nst den takp edıp kasılmaların sıddetlı geldıgınanlarda da yıne nefes hareketlerıne ve bebegı ıtmeye devam ettım. Saat 6da 4bucuk cm acıklıgım vardı ama epıduralle kendım de nefes hareketlerı yaptıgım ıcın saat 09.19 da bebegım kucagımdaydı. Saat 6dan 9a kadar acıklık 4bucuktan 10 cm ulasmıstı oyuzden bence dogum oncesı dogru hazırlanmak cok onemlı. Zaten 9da dogumhaneye gırdık 3 ıkınmads geldı bebegım. Yoksa dogum kanalında sıkısmıstı ve bebegın kalp atıslarıdusuyordu hemen dogumhaneye gectık ve doktorum dogru ıkınmamız lazım zamanyok dedı. Allah da yardım ettı sagsalım cıktık dogumhaneden 15d fln surdu hersey

canım niye 41. beklemıyorsunuz ? daha 40 bile yenı doluyor senın

benimde aynı ya kafam karısık

canım, senin sancıyla gelen açılman olmuş zaten 4 cm den sonrada normal olması gereken gibi devam etmiş

sende normalde hiç açılma ve sancı yoktu suni ile mi başladı her şey ?

canım niye 41. beklemıyorsunuz ? daha 40 bile yenı doluyor senın
canım bebeğin gelişimi zaten geri olduğu için sürekli takiple bu haftalara geldik doktoruma da güveniyorum daha çok beklemek istemediğini söyledi şimdilik kesin karar değil tabi pazartesi yatış yapmak cuma tekrar kontrolüm var yine değerlendiricez durumu inşallah o zamana kadar bir parmak olan açıklığım da biraz daha artmış olur da karar verme sürecimize yardımcı olur

doktoruna güvenmen önemli tabi.
1 cm açıklığın varsa zaten iyi canım. hiç sancı , hiç açıklık olmaması kötü en son gittiğimde yoktu ben de. yarına randevum var bakalım ne olacak

doktoruna güvenmen önemli tabi.
1 cm açıklığın varsa zaten iyi canım. hiç sancı , hiç açıklık olmaması kötü en son gittiğimde yoktu ben de. yarına randevum var bakalım ne olacak
inşallah seninde vardır açıklığın belki diyorum açıklık olunca suni sancı daha kolay oluyordur. Benim için açıklığın olması sürpriz oldu hiç beklemiyodum çünkü sancım falan yok sadece aşırı baskı ve ağrı var alt tarafta

Gozunuz aydin canim

Oyy gözün aydın olsun

iiz canım ben 40. Haftanın içinde doğum yaptım ama rahatlaman için öyle dedim canım. Boşuna kafana takma diye sonuçta öyle ya da böyle bebisini alicaksin kucağına. Ben normal doğum diye gittim ama 12 saat sonra sezeryan oldum o yüzden dedim bebisler ne zaman nasıl gelmek istiyorlarsa öyle oluyor :))

Tamam canım sorayım yarın bilgilendiririm. Aslında sütüm de geliyor yeterince emmesi de güzel ama anlamadım bende
Dünden beri hiç kakasıni yapmadi. Sabah 7den beri 2 kere çişini yaptı. Ve çook huysuz gaz sancısı çekiyo resmen. Içime sinmiyo bukadar az olmasi

bence sütün var..benimde öyledir..
Canım benim çok geçmiş olsun...
Dünden beri hiç kakasıni yapmadi. Sabah 7den beri 2 kere çişini yaptı. Ve çook huysuz gaz sancısı çekiyo resmen. Içime sinmiyo bukadar az olmasi
Canım bizd e gaz var..kizimda dün sadece bi kere kalasını yaptı.bugunde daha yapmadı kakasini..ama günde 3 4 defa bezini değiştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…