- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.101
Canım gözün aydın..allah analı babalı büyütsün.Kizlar selam giremedim kac gundur.. dogum yapan arkadaslar olmus..hepinizin gozu aydin saglikla buyutun insallah.. dogum bekleyenlerinizde tez zmanda saglikla alsinkar insallah bebisleri..
Bende bebegimi suni sanciyla epidural normal dogumla kucagima saglikli bi sekilde aldim cok sukur..5 gunluk olduk ancak yazabiliyorum.. dogumum kolay oldu fakat dogum sonrasi plesanta gelmedi doktor mudahele etti, dogum sonrasi o surec zordu benim icin.. icerde ve disarda dikislerim var canim aciyor dikislerden oturamiyorum.. ama cok sukur yavrumun sevgisi kokusu herseyi unutturuyor.. bizimde hafif sarilik baslangicimiz vardi.. silikom meme ucuyla emziriyorum.. gitgide sut dahada artiyor ve goguslerim sut dolunca cok sert oluyor aciyor.. iyiki gogus pompasi var.. o biraz rahatlatiyor.. benim oglumda cisini 3-4 kere yapiyor.. kaka dunden beri fazla yapti sanki.. ishal mi degil mi nasil anliycam bilmiyorum
Bende kirlensin kirlenmesin degistiriyorum. Bukadar seyin arasinda bide pisikle ugrasmayalimbence sütün var..benimde öyledir..
Canım benim çok geçmiş olsun...
Canım bizd e gaz var..kizimda dün sadece bi kere kalasını yaptı.bugunde daha yapmadı kakasini..ama günde 3 4 defa bezini değiştiriyorum.
Canım benim gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.Selam kızlar,dun sabahtan berı aktıf olan kızım hıc hareket etmıyodu neredeyse. Esim dra gıtt nstye en azından dedı bende gıttım. Dr nstye baglafı bebek iyidi ama ultrason falan yapılmalısın dedı ve benı hastaneye sevk ettı. Hastaneye geldık burada da nst yapıldı daha sonra dr ıltrasonla baktı her seyıne bebegın kordonunda fazla baskı vardı,ve benden fazlasıyla bebege kan gıdıyordu. Dr bunun beyın ıcın ıyı olmatacagını soyedı. Bashelımle gorustuler ve ben dun saat 09:53 te kızımızı kucagımıza aldım. Cok guzel sarısın pembe bı kız. :)
Canım bende değiştiriyorum..bide. benim kızım çok kötü isilik olmus..Bende kirlensin kirlenmesin degistiriyorum. Bukadar seyin arasinda bide pisikle ugrasmayalim
Benim de bugün 1 kere kaka 3 kere çiş yaptı canım çişinin rengi de koyu baya. Uykusu da duzensizlesti. 2 saatte bir uyanıp emince hemen uykuya dalabiliyordu şimdi yarım saat 45 dakikada bir uyanıyor ve uykuya çok zor dalıyor o yüzden sutumun yetmediğini düşünüyorumDünden beri hiç kakasıni yapmadi. Sabah 7den beri 2 kere çişini yaptı. Ve çook huysuz gaz sancısı çekiyo resmen. Içime sinmiyo bukadar az olmasi
Kızlar göğüs yaralariniz için hangi kremi kullanıyorsunuz benimkiler hala geçmedi çok canım yanıyor emzirirken ağlıyorum resmen
Lansinoh al canım emzirmeden önce ve sonra sür yikamana gerekte yok emzirdikce alışırsın doğru emzirdiginden emin ol çünkü yanlış emzirirsen yara olurKızlar göğüs yaralariniz için hangi kremi kullanıyorsunuz benimkiler hala geçmedi çok canım yanıyor emzirirken ağlıyorum resmen
Onu da denedim canım ama baya yara oldu işe yaramadıCanım ilk birkaç gün benim de Öyle ağırım oldu saf zeytinyağı sürüyorum Ben çok rahatlatıyor
Meme ucum yoktu başta silikon uçla emzirdim ondan yara oldu sanırım canım şimdi de geçmiyor lansinoh denemedim deneyeyim bari çok sağol canımLansinoh al canım emzirmeden önce ve sonra sür yikamana gerekte yok emzirdikce alışırsın doğru emzirdiginden emin ol çünkü yanlış emzirirsen yara olur
Dene canım faydasını ben çok gördüm meme ucunun olmaması da sorun ya hemşire anlatmadi mi doğumdan sonraMeme ucum yoktu başta silikon uçla emzirdim ondan yara oldu sanırım canım şimdi de geçmiyor lansinoh denemedim deneyeyim bari çok sağol canım
Silikon uçla emzir dedi canım başka birşey demedi şimdi kendi göğsümü almaya başladı ama aşırı yara oldu şimdi deDene canım faydasını ben çok gördüm meme ucunun olmaması da sorun ya hemşire anlatmadi mi doğumdan sonra
Canım 18 kilo muu ne zaman bu kadar aldın beraber ilerliyoduk verirsin merak etme yogun tempolu günler başlıcak inşallahçok iyi gitmiş kilon canım maşallah..Darısı bana 18 kilo aldımdahada doğurmadım yani :)
Canım ilacın adı ne benim kızımın da gazi var.Kizlar dun dr bebege yeni bi gaz damlasi verdi ondn midr bilmiym bebegm bugn baya bi uyudu eger boyle giderse cok iyi olur benm icn cunku cok agliyodu cok yorulmstm artk
inşallah seninde vardır açıklığın belki diyorum açıklık olunca suni sancı daha kolay oluyordur. Benim için açıklığın olması sürpriz oldu hiç beklemiyodum çünkü sancım falan yok sadece aşırı baskı ve ağrı var alt tarafta
Canim benim karin bolgesi geriydi biliyosun.. o yuzden 39 haftada alalim demisti dr.. beni muayene etti hastaneye gittigimde, aciklik iki cm dedi ve suni sanciyi baslattilar.. aciklik 3 veya 4 cm oldugunda dr suyumu patlatti ve hazirmisin asil dogum sancilarin simdi basliyor dedi.. o ana kadar kasilma oluyordu ama siddetli degildi.. suyu patlattiktan sonra agrilar bi iki saat icinde benim icin dayanilmaz oldu ve epidural istedim.. katater yerlestirdiler sirtima.. bu islemde agrim acim olmadi benim.. ve acikligim cok hizli ilerledi.. hemsire bile inanamadi.. ikinmalara baslayinca 5-10 dk icinde dogurdum kolay oldu.. iyiki epidural almisim yoksa sonrasinda plesantayla olan aksiliklerde aciya dayanamazdim.. cok sukur bin sukur diyorum canim..allah herkese hayirli saglikli dogumlar versincanım ben de 41. haftadayım sanırım suni sancı verilecek öyle başlatılacak normal doğum
bıraz süreci anlatır mısın ? nasıl gittin doğuma su falan mı geldi ? sancın mı vardı ? suni sancı çok mu zordu ? suni sancı verilmeden önce açılman var mıydı ?
epidural kaç cm açıklıkta verildi ?
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Miniğim gelmezse bizim de sonumuz pazartesi suni sancı gibi görünüyor. Senin suni sancı almadan önce açıklığın varmıydı yoksa nasıl olacak kafam çok karışık
Sagol cnm benimCanım gözün aydın..allah analı babalı büyütsün.
Ahh cnm yaa bebiste sarilik baslangici var kakayida oyle yapinca endise ettim ister istemez.. cok sagol kuzum.. insallah bi skinti yokturcogito88 bizim doktorumuz sulu kaka yapacağını ve bunun normal olduğunu söyledi ishal diye düşünme Yenidoğan kakası o şekilde oluyormuş
Sagol cnm benimGozunuz aydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?