2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar dun dr bebege yeni bi gaz damlasi verdi ondn midr bilmiym bebegm bugn baya bi uyudu eger boyle giderse cok iyi olur benm icn cunku cok agliyodu cok yorulmstm artk
Ogrenebilir miyim gaz damlasinin adini.bebegim 22 gunluk cok siddetli olmasa da gaz sancisi cekiyoruz.doktorumuza danisarak biz de alalim faydali olani

canım, senin sancıyla gelen açılman olmuş zaten 4 cm den sonrada normal olması gereken gibi devam etmiş

sende normalde hiç açılma ve sancı yoktu suni ile mi başladı her şey ?
Canım sunı sancı almadım. Kontrole gıttıgımde dr 1 cm acılman var dedı dve yolladı benı. Eve gıttıgımden berı de ara ara kasılmalar gelmeye devam ettı gece oldugunda sancılar sıklasınca hastaneye gıttım ogrendım kı dogum baslamıs. Yanı acılmalar sancıların gelısıne gore oldu

sanki vajinamı tıkayan büyük bi bilye varmış gibi ağrı ile birlikte bir baskı gece yatakta sağa sola dönerken bile oluyor

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)
Benim bebeğim neredeyse su gibi kaka yapıyor (bugün 7 günlük) ama doktor normal olduğunu söyledi anne sütü alan bebeğin kakası sulu olur zaten dedi. Kakanın içinde böyle süt kesiği gibi parçalar var ama normalmiş.

Bnimkide memeyi alıyo gaz sancısı geliyo atıyo ağzından bidahada almiyo kriz geciriyo resmen. Ama sağdığım zaman biberonlada kasiklada yiyo. Emmemesi bni cok uzuyo oysaki ilk gun ne guzel emmisti

Kızlar göğüs yaralariniz için hangi kremi kullanıyorsunuz benimkiler hala geçmedi çok canım yanıyor emzirirken ağlıyorum resmen
Canım ben lansinoh göğüs kremi, avent kalkan ve arada sırada da kantaron yağı kullanıyorum göğüs uçlarım için. Hafif acımalar var ama en azından kötüye gitmiyor

Bnimkide memeyi alıyo gaz sancısı geliyo atıyo ağzından bidahada almiyo kriz geciriyo resmen. Ama sağdığım zaman biberonlada kasiklada yiyo. Emmemesi bni cok uzuyo oysaki ilk gun ne guzel emmisti
Canım hemen hemen aynı durumdayız. İlk iki gün güzelce emen Bebek eve gelince emmez oldu hatta memeyi görünce ortalığı yıkıyordu. Bugün doktor kontrolü vardı. Orada doktor yardım etti memeye tutturdu bebeği gayet güzel emdi bebeğim. Bebeğe memeyi tutturamıyormuşum meğer. Eve gelince kendim denedim doktorun gösterdiği gibi yapmaya çalıştım biraz emdi kuzum. Eğer böyle devam ederse bir emzirme koçu desteği almayı düşünüyorum. Sürekli süt sağmak çok yorucu ve zaman alıyor.

Arkadaslar normal dogum yapmayi cok isteyip, son anda kordon dolanmasi, bebegin 40. Haftada hala kanala inmemesi, nstde sanci cikmamasi vs vs. Sanirim biz ya da kendi adima ben cok plan yapiyoruz. Sabah 8.30 da bebegime kavusacam ama bir yandan da yanlis mi yapiyorum diyorum esim arada uyanip uyu artik. Risk almaya deger mi, kolay mi bulduk kizimizi diyor. ( tup bebege giderken, hamile oldugu ogrenenlerdenim) karmakarisik bir haldeyim. Intte gezinirken bi yaziya denk geldim.
Uykum kaçarsa kalkar, gelirse yatarım. Acıkınca yer, susayınca içerim. Yorulunca dinlenir, enerjikken çalışırım. Nasıl olsa zamanı gelince olaylar olur ve bize karşılamak düşer. Bir görüşümüz, bir temel anlayışımız varsa, plana gerek yoktur. Onu doğallıkla yaşama geçirir ve süreriz.

Velhasil her seyin hayirlisi olsun. Rabbim yavrusuna kavusanlara saglik, bekleyenleri tek avazda kurtarsin ins. Dua ile.

Canım keşke doğal Doğumla dünyaya gelseler ama bazı şeyleri ne yaparsak yapalım biz tercih etmiyoruz.tereddütlerin olmasın.sen zaten elinden geleni yaptın,yürüyüşler sıcak duşlar merdivenler...daha ne yapabilirsin ki.senin için ve bebeğin için hayırlısı ve sağlıklısı buymuş ki böyle oluyor.En önemlisi senin ve kızının sağlıkla birbirine kavuşması.
Bol sütün olsun.sezeryan sonrası inşallah hemen toparlanırsın.
Bizi habersiz bırakma

Esin cok dogru soylemis canim..saglikla kucagina al yavrunu..su an en onemli sey bu,gerisini takma kafana..allah yardimcin olsun,hayirli haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…