2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben memenin kahverengi kısmını komple veriyorum ağzına ama ya aliyo cok az emiyo ya direk ağlıyo. Evet sağmak ozellikle gece cok zor oluyo bide yara oldu uclsri zsten. Sağdığın sütü nekadsr tuketmen lazim disardayken?

Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum. benim kızım da 4 gündür sürekli memede olmak istiyor. Her gören Kucağa alıştırma çok zorlanırsın gibi yorumlarda bulunuyor. A llah aşkına İki haftalık bir bebeği nasıl bırakabilirim ki kucağından ilk 3 ay zaten bebeklerin alışkanlıkları değil ihtiyaçları olurmuş bunu söyleyenler Bir de küçücük bebeği ağlarken nasıl orada öylece bırakabileceğini söyleseler çok daha memnun olacağım

boşver canım takma kimseyi hee hee de geç senin yavrun o kimseyi ilgilendirmez nasıl baktığın en iyisini sen bilirsin

haberini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

Bnimkide memeyi alıyo gaz sancısı geliyo atıyo ağzından bidahada almiyo kriz geciriyo resmen. Ama sağdığım zaman biberonlada kasiklada yiyo. Emmemesi bni cok uzuyo oysaki ilk gun ne guzel emmisti
Benimki de başta silikon uçla emdi canım göğüs ucum yoktu. Şimdi kendi göğsümü alıyor ama çok yara oldu ağlıyorum resmen emzirirken

Canım ben lansinoh göğüs kremi, avent kalkan ve arada sırada da kantaron yağı kullanıyorum göğüs uçlarım için. Hafif acımalar var ama en azından kötüye gitmiyor
Lansinoh bende alicam canım bugün. Göğüs kalkanı olarak ne kullanıyorsun. Kantaron yağı da var evde onu da deneyeyim bir belki iyi gelir

Epiduralden sonra yoğun sırt ağrısı yaşanıyor diyorlar sende de oldu mu canım
Plasenta sorunları derken neler yaşadın acaba sağlıkla büyüsün bebisin

Lansinoh bende alicam canım bugün. Göğüs kalkanı olarak ne kullanıyorsun. Kantaron yağı da var evde onu da deneyeyim bir belki iyi gelir
Göğüs kalkanı hiç kullanmadım canım sadece krem sürüp bol bol emzirdikce alıştım çok kötü ağrısı ya inşallah bı daha yaşamam

Daha doğurmadın mı bekle canım annem 42de doğum yaptı şimdi gidersen hemen sezaryen derler sen sancılarını bekle ilk bebek mi

şimdi gitmeyecek miyim ! kendi haline bırakılmaz ki 40 . haftadan sonra dünya kadar risk var. hemen sezeryan deseler ne olur ki aklım var fikrim var ,hastane var doktor var tercihim bu değilse başka doktorlar da var .derse desinler sadece demekle mi bitiyor . rastgele doktora gitmiyoruz seçerek boşuna mı gidiyoruz keyfi bir sonuçla hata yapmamak için

merak etme yanii

beklenir mi hiç akıllı insan işi mi beklemek sence !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…