- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.141
Zaten kilo almaz tatlım onu diyorum bırak dışarda alsın kiloyu demek istedim kordon dolandığı için kan az giderasksizmevsim doktor riskleri anlatinca cesaret edemiyorsunuz, esim ve ailem de risk alma kizim gunun geldi. Acilmayi birak incelme yok. Yukarida duruyor bebegim
Hamilelik tablom bile kalkmışDoğuramayanlar da bugün kimler var benden başka
1 öğün için dmi?yeterli canım 3 günlük için
Ben memenin kahverengi kısmını komple veriyorum ağzına ama ya aliyo cok az emiyo ya direk ağlıyo. Evet sağmak ozellikle gece cok zor oluyo bide yara oldu uclsri zsten. Sağdığın sütü nekadsr tuketmen lazim disardayken?Canım hemen hemen aynı durumdayız. İlk iki gün güzelce emen Bebek eve gelince emmez oldu hatta memeyi görünce ortalığı yıkıyordu. Bugün doktor kontrolü vardı. Orada doktor yardım etti memeye tutturdu bebeği gayet güzel emdi bebeğim. Bebeğe memeyi tutturamıyormuşum meğer. Eve gelince kendim denedim doktorun gösterdiği gibi yapmaya çalıştım biraz emdi kuzum. Eğer böyle devam ederse bir emzirme koçu desteği almayı düşünüyorum. Sürekli süt sağmak çok yorucu ve zaman alıyor.
Ben varııııım. 2 güne benim tablo da kalkar canım. Hakkımızda hayırlısıDoğuramayanlar da bugün kimler var benden başka
evet canım1 öğün için dmi?
boşver canım takma kimseyi hee hee de geç senin yavrun o kimseyi ilgilendirmez nasıl baktığın en iyisini sen bilirsinGünaydın herkese güzel bir gün diliyorum. benim kızım da 4 gündür sürekli memede olmak istiyor. Her gören Kucağa alıştırma çok zorlanırsın gibi yorumlarda bulunuyor. A llah aşkına İki haftalık bir bebeği nasıl bırakabilirim ki kucağından ilk 3 ay zaten bebeklerin alışkanlıkları değil ihtiyaçları olurmuş bunu söyleyenler Bir de küçücük bebeği ağlarken nasıl orada öylece bırakabileceğini söyleseler çok daha memnun olacağım
Arkadaslar normal dogum yapmayi cok isteyip, son anda kordon dolanmasi, bebegin 40. Haftada hala kanala inmemesi, nstde sanci cikmamasi vs vs. Sanirim biz ya da kendi adima ben cok plan yapiyoruz. Sabah 8.30 da bebegime kavusacam ama bir yandan da yanlis mi yapiyorum diyorum esim arada uyanip uyu artik. Risk almaya deger mi, kolay mi bulduk kizimizi diyor. ( tup bebege giderken, hamile oldugu ogrenenlerdenim) karmakarisik bir haldeyim. Intte gezinirken bi yaziya denk geldim.
Uykum kaçarsa kalkar, gelirse yatarım. Acıkınca yer, susayınca içerim. Yorulunca dinlenir, enerjikken çalışırım. Nasıl olsa zamanı gelince olaylar olur ve bize karşılamak düşer. Bir görüşümüz, bir temel anlayışımız varsa, plana gerek yoktur. Onu doğallıkla yaşama geçirir ve süreriz.
Velhasil her seyin hayirlisi olsun. Rabbim yavrusuna kavusanlara saglik, bekleyenleri tek avazda kurtarsin ins. Dua ile.
Cok geçmiş olsun canım düzelir inşallahSilikon uçla emzir dedi canım başka birşey demedi şimdi kendi göğsümü almaya başladı ama aşırı yara oldu şimdi de
Daha doğurmadın mı41. hafta da olan sadece ben miyim kızlar ?
Benimki de başta silikon uçla emdi canım göğüs ucum yoktu. Şimdi kendi göğsümü alıyor ama çok yara oldu ağlıyorum resmen emzirirkenBnimkide memeyi alıyo gaz sancısı geliyo atıyo ağzından bidahada almiyo kriz geciriyo resmen. Ama sağdığım zaman biberonlada kasiklada yiyo. Emmemesi bni cok uzuyo oysaki ilk gun ne guzel emmisti
Lansinoh bende alicam canım bugün. Göğüs kalkanı olarak ne kullanıyorsun. Kantaron yağı da var evde onu da deneyeyim bir belki iyi gelirCanım ben lansinoh göğüs kremi, avent kalkan ve arada sırada da kantaron yağı kullanıyorum göğüs uçlarım için. Hafif acımalar var ama en azından kötüye gitmiyor
Epiduralden sonra yoğun sırt ağrısı yaşanıyor diyorlar sende de oldu mu canımCanim benim karin bolgesi geriydi biliyosun.. o yuzden 39 haftada alalim demisti dr.. beni muayene etti hastaneye gittigimde, aciklik iki cm dedi ve suni sanciyi baslattilar.. aciklik 3 veya 4 cm oldugunda dr suyumu patlatti ve hazirmisin asil dogum sancilarin simdi basliyor dedi.. o ana kadar kasilma oluyordu ama siddetli degildi.. suyu patlattiktan sonra agrilar bi iki saat icinde benim icin dayanilmaz oldu ve epidural istedim.. katater yerlestirdiler sirtima.. bu islemde agrim acim olmadi benim.. ve acikligim cok hizli ilerledi.. hemsire bile inanamadi.. ikinmalara baslayinca 5-10 dk icinde dogurdum kolay oldu.. iyiki epidural almisim yoksa sonrasinda plesantayla olan aksiliklerde aciya dayanamazdim.. cok sukur bin sukur diyorum canim..allah herkese hayirli saglikli dogumlar versin
Sagol cnm benim
Ahh cnm yaa bebiste sarilik baslangici var kakayida oyle yapinca endise ettim ister istemez.. cok sagol kuzum.. insallah bi skinti yoktur
Göğüs kalkanı hiç kullanmadım canım sadece krem sürüp bol bol emzirdikce alıştım çok kötü ağrısı ya inşallah bı daha yaşamamLansinoh bende alicam canım bugün. Göğüs kalkanı olarak ne kullanıyorsun. Kantaron yağı da var evde onu da deneyeyim bir belki iyi gelir
Daha doğurmadın mıbekle canım annem 42de doğum yaptı şimdi gidersen hemen sezaryen derler sen sancılarını bekle ilk bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?