2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Göğüs kalkanı hiç kullanmadım canım sadece krem sürüp bol bol emzirdikce alıştım çok kötü ağrısı ya inşallah bı daha yaşamam
Evet çok berbat canım biraz daha uyusa da daha geç emzirsem diye bakıyorum ama içime sinmiyor bu sefer de 2 saatte bir yine de emziriyorum. Ama süre az olunca göğsüm toparlamiyor kendini daha çok acıyor

Canım eğer bı sorunun yoksa en iyisi beklemek çünkü bebeğin geleceği zamanı Allah'tan başka kimse belirleyemiyor saniyesine kadar o doğ demedikce doğmaz
Evet araştır günün geçmiş bı sürü risk var falan diyecekler zaten doktorlara sezaryen için bahane lazım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda normal doğum yaparsın

son an da bahane olmasın diye normal doğumda ısrarcı doktor tercih ettim .

Kızlar pampers bez kullanan var mı oğlumun poposuna yapışıyor değiştirmeli miyim

Cnm sezaryen yapck olsa doktor napar eder yapardı şimdye kdr ztn bişey bulurdu kendnce,bgnler çok önemli tabiki sürekli kontrolde olması lazım çk az kişi 42.hftya kalıyo,bekle denilcek bi hafta diil.herkes için hangi doğum hayırlıysa o olsun

Cnm bence sen bekleme git yatış verirler belki hem adetini tam net biliyorsan geçmez kırkı diyorlar

Canım 18 kilo muu ne zaman bu kadar aldın beraber ilerliyoduk verirsin merak etme yogun tempolu günler başlıcak inşallah
Son günler feci aldım canım yaa sorma...Ama feci iştahım açık doyma hissimi yitirdim sanırım.. Vericez inşallah sağlıkla sıhhatle doğsunlarda ..SEN kaç kilo aldın

Ne takıon milleti yavrum senn bebeğin o istedini yap

Kızlar bebeğim az kilo almış ne yapabilirim 8 günlük olduk Doğum kilosuna dönemedi daha çok üzgünüm sarılığı 10 ama kilo alımı az süt kalitesini nasıl arttırabilirim çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…