- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.161
Evet çok berbat canım biraz daha uyusa da daha geç emzirsem diye bakıyorum ama içime sinmiyor bu sefer de 2 saatte bir yine de emziriyorum. Ama süre az olunca göğsüm toparlamiyor kendini daha çok acıyorGöğüs kalkanı hiç kullanmadım canım sadece krem sürüp bol bol emzirdikce alıştım çok kötü ağrısı ya inşallah bı daha yaşamam
ben varım 41+1 deyimDoğuramayanlar da bugün kimler var benden başka
Canım eğer bı sorunun yoksa en iyisi beklemek çünkü bebeğin geleceği zamanı Allah'tan başka kimse belirleyemiyor saniyesine kadar o doğ demedikce doğmazşimdi gitmeyecek miyim ! kendi haline bırakılmaz ki 40 . haftadan sonra dünya kadar risk var. hemen sezeryan deseler ne olur ki aklım var fikrim var ,hastane var doktor var tercihim bu değilse başka doktorlar da var .derse desinler sadece demekle mi bitiyor . rastgele doktora gitmiyoruz seçerek boşuna mı gidiyoruz keyfi bir sonuçla hata yapmamak için
merak etme yanii
beklenir mi hiç akıllı insan işi mi beklemek sence !
Allah şifa versin canımEvet çok berbat canım biraz daha uyusa da daha geç emzirsem diye bakıyorum ama içime sinmiyor bu sefer de 2 saatte bir yine de emziriyorum. Ama süre az olunca göğsüm toparlamiyor kendini daha çok acıyor
son an da bahane olmasın diye normal doğumda ısrarcı doktor tercih ettim .Canım eğer bı sorunun yoksa en iyisi beklemek çünkü bebeğin geleceği zamanı Allah'tan başka kimse belirleyemiyor saniyesine kadar o doğ demedikce doğmaz
Evet araştır günün geçmiş bı sürü risk var falan diyecekler zaten doktorlara sezaryen için bahane lazım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda normal doğum yaparsın
İnşallah hayırlısı olur sağlıkla al kucağına canımson an da bahane olmasın diye normal doğumda ısrarcı doktor tercih ettim .
Cnm sezaryen yapck olsa doktor napar eder yapardı şimdye kdr ztn bişey bulurdu kendnce,bgnler çok önemli tabiki sürekli kontrolde olması lazım çk az kişi 42.hftya kalıyo,bekle denilcek bi hafta diil.herkes için hangi doğum hayırlıysa o olsunCanım eğer bı sorunun yoksa en iyisi beklemek çünkü bebeğin geleceği zamanı Allah'tan başka kimse belirleyemiyor saniyesine kadar o doğ demedikce doğmaz
Evet araştır günün geçmiş bı sürü risk var falan diyecekler zaten doktorlara sezaryen için bahane lazım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda normal doğum yaparsın
Cnm bence sen bekleme git yatış verirler belki hem adetini tam net biliyorsan geçmez kırkı diyorlarşimdi gitmeyecek miyim ! kendi haline bırakılmaz ki 40 . haftadan sonra dünya kadar risk var. hemen sezeryan deseler ne olur ki aklım var fikrim var ,hastane var doktor var tercihim bu değilse başka doktorlar da var .derse desinler sadece demekle mi bitiyor . rastgele doktora gitmiyoruz seçerek boşuna mı gidiyoruz keyfi bir sonuçla hata yapmamak için
merak etme yanii
beklenir mi hiç akıllı insan işi mi beklemek sence !
Son günler feci aldım canım yaa sorma...Ama feci iştahım açık doyma hissimi yitirdim sanırım.. Vericez inşallah sağlıkla sıhhatle doğsunlarda ..SEN kaç kilo aldınCanım 18 kilo muu ne zaman bu kadar aldın beraber ilerliyoduk verirsin merak etme yogun tempolu günler başlıcak inşallah
Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum. benim kızım da 4 gündür sürekli memede olmak istiyor. Her gören Kucağa alıştırma çok zorlanırsın gibi yorumlarda bulunuyor. A llah aşkına İki haftalık bir bebeği nasıl bırakabilirim ki kucağından ilk 3 ay zaten bebeklerin alışkanlıkları değil ihtiyaçları olurmuş bunu söyleyenler Bir de küçücük bebeği ağlarken nasıl orada öylece bırakabileceğini söyleseler çok daha memnun olacağım
Ben varım canım hala tık yokDoğuramayanlar da bugün kimler var benden başka
ahahaha çok hoş yaBizim durum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?