- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.181
Bende bugün kontrole gittim oğlum 2850 gr olmuş çatı muayenesi yaptı doktor hiç cnm yanmadi bu muydu dedim doktor dikissiz doğum yaparsın sen dedi çok şükür bizden haberler böyle
Kızlar bebeğim az kilo almış ne yapabilirim 8 günlük olduk Doğum kilosuna dönemedi daha çok üzgünüm sarılığı 10 ama kilo alımı az süt kalitesini nasıl arttırabilirim çok üzgünüm
Merhaba kızlar
Bende eylül annesi olacağım inşallah , yarın sabah epidural sezeryanla kızıma kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var.
senin kaç haftalık oldu canımBide ben varım.kızlarmariposas
allah yardımcın olsun..sağlıkla kucağına al işallah..sen bende 1 gün öndesin sata göre..benim de çarşamba olacak kısmetse..Merhaba kızlar
Bende eylül annesi olacağım inşallah , yarın sabah epidural sezeryanla kızıma kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var.
maşallah kızına..sana da geçmiş olsun..Merhaba kızlar ben sonunda doğurdum 41+0da 4035 gr cok guzel bi kizim oldu normal doğum yaptım 24 saat surdu zordu o yuzden anlatmicam ama cok şükür iyiyiz sanci cekerken hamile kalamayanlara doguramayanlara bol bol dua ettim insallah kalanlarda tez zamanda. Doğurur
Masallllah size canim, dogduktan sonra tum zorluklar ucup gitmistir. Darisi bizim basimiza insallahMerhaba kızlar ben sonunda doğurdum 41+0da 4035 gr cok guzel bi kizim oldu normal doğum yaptım 24 saat surdu zordu o yuzden anlatmicam ama cok şükür iyiyiz sanci cekerken hamile kalamayanlara doguramayanlara bol bol dua ettim insallah kalanlarda tez zamanda. Doğurur
Arkadaslar normal dogum yapmayi cok isteyip, son anda kordon dolanmasi, bebegin 40. Haftada hala kanala inmemesi, nstde sanci cikmamasi vs vs. Sanirim biz ya da kendi adima ben cok plan yapiyoruz. Sabah 8.30 da bebegime kavusacam ama bir yandan da yanlis mi yapiyorum diyorum esim arada uyanip uyu artik. Risk almaya deger mi, kolay mi bulduk kizimizi diyor. ( tup bebege giderken, hamile oldugu ogrenenlerdenim) karmakarisik bir haldeyim. Intte gezinirken bi yaziya denk geldim.
Uykum kaçarsa kalkar, gelirse yatarım. Acıkınca yer, susayınca içerim. Yorulunca dinlenir, enerjikken çalışırım. Nasıl olsa zamanı gelince olaylar olur ve bize karşılamak düşer. Bir görüşümüz, bir temel anlayışımız varsa, plana gerek yoktur. Onu doğallıkla yaşama geçirir ve süreriz.
Velhasil her seyin hayirlisi olsun. Rabbim yavrusuna kavusanlara saglik, bekleyenleri tek avazda kurtarsin ins. Dua ile.
Ben memenin kahverengi kısmını komple veriyorum ağzına ama ya aliyo cok az emiyo ya direk ağlıyo. Evet sağmak ozellikle gece cok zor oluyo bide yara oldu uclsri zsten. Sağdığın sütü nekadsr tuketmen lazim disardayken?
Canım aynı şeyi annem de bana söylüyordu ben de ona güvenli bağlamadan bahsettim anlattım artık bir şey demiyor. Bir haftalık bebemi nasıl bırakayım da ağlasınGünaydın herkese güzel bir gün diliyorum. benim kızım da 4 gündür sürekli memede olmak istiyor. Her gören Kucağa alıştırma çok zorlanırsın gibi yorumlarda bulunuyor. A llah aşkına İki haftalık bir bebeği nasıl bırakabilirim ki kucağından ilk 3 ay zaten bebeklerin alışkanlıkları değil ihtiyaçları olurmuş bunu söyleyenler Bir de küçücük bebeği ağlarken nasıl orada öylece bırakabileceğini söyleseler çok daha memnun olacağım
Avent kullanıyorum canım. Meme üçünün kıyafete sürtünmesini engelliyor çok güzel.Lansinoh bende alicam canım bugün. Göğüs kalkanı olarak ne kullanıyorsun. Kantaron yağı da var evde onu da deneyeyim bir belki iyi gelir
AminMerhaba kızlar ben sonunda doğurdum 41+0da 4035 gr cok guzel bi kizim oldu normal doğum yaptım 24 saat surdu zordu o yuzden anlatmicam ama cok şükür iyiyiz sanci cekerken hamile kalamayanlara doguramayanlara bol bol dua ettim insallah kalanlarda tez zamanda. Doğurur
Tesekkur ederim cnim.Denizatidenizyildizi cnm anne sutu saklama 3 kuralı vardir. Oda sicakliginda 3 saat, buzdolabinda 3 gun, buzlukta3 ay. Derin dondurucuda 6 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?