2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım ilk 10 gün kilo almaması normal zaten sonrasında alir inşallah bence stres yapma

Merhaba kızlar

Bende eylül annesi olacağım inşallah , yarın sabah epidural sezeryanla kızıma kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var.
allah yardımcın olsun..sağlıkla kucağına al işallah..sen bende 1 gün öndesin sata göre..benim de çarşamba olacak kısmetse..
müjdeli haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar ben sonunda doğurdum 41+0da 4035 gr cok guzel bi kizim oldu normal doğum yaptım 24 saat surdu zordu o yuzden anlatmicam ama cok şükür iyiyiz sanci cekerken hamile kalamayanlara doguramayanlara bol bol dua ettim insallah kalanlarda tez zamanda. Doğurur

maşallah kızına..sana da geçmiş olsun..
allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin işallah..

Masallllah size canim, dogduktan sonra tum zorluklar ucup gitmistir. Darisi bizim basimiza insallah

Canım aynı duygularla girdim taa ameliyathaneye kadar. Doğru olanı mı yapıyorum diye. Sonra doktorum keseyi açınca kızımın kakasını yaptığını söyledi ve iyi ki normal doğumu beklememişiz dedi. Dediğin gibi herşeyde bir hayır var. Şuan normal Doğum yapmış olmayı o kasılmaları, suyumun gelmesinin vereceği heyecan ve mutluluğu, kızımın içimden çıkışının vereceği hazzı yaşamayı çok isterdim Allah biliyor elimden geleni de yaptım ama hayırlısı böyleymiş. Önemli olan şuan Melek yavrumun kucağımda sağlıkla uyuyor olması. Rabbime şükürler olsun... Hiç moralini bozma.

Eklentiler

• IMG_0608.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 63
Canım aynı şeyi annem de bana söylüyordu ben de ona güvenli bağlamadan bahsettim anlattım artık bir şey demiyor. Bir haftalık bebemi nasıl bırakayım da ağlasın

Amin Gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün.ilk Doğumun mu? Maşallah kilosunabazı dr lar 4kilo üstünü hemen sezeryan yapıyorlar,sen ne güzel normal Doğum yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…