2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Melan-kolik5 cnım bugün bende gittim doktora kakasını yapamadığıni gaz sancısı olduğunu söyledim. Meğer gaz sancısı cekmiyomuş. Kakasiji yapamadigi icin zorlaniyomus. Makatindan hortum soktu cok az kısmını orda hemen yaptı zaten. Eve gelincede iyice bi doldurmuş şükürler olsun. Her gün en az 1 kere yapmasi lazimmis miktari onemli degilmis.

Amin Gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün.ilk Doğumun mu? Maşallah kilosunabazı dr lar 4kilo üstünü hemen sezeryan yapıyorlar,sen ne güzel normal Doğum yapmışsın.
Evet ilk doğumum kafasi büyük kilosuda fazla 42. Haftada dogdu ama doktorum sezeryan demedi bende normali cok istiyodum zaten allah nasip etti

Kızlar koltuk altımın altı gögsüm hafif sert olmuş ne yapmam gerek acaba masaj yapıyorum ama. 2-3 saat emmeyince sertleşiyor cok

kızlar doğum sonrası korse kullanan var mı günlük 4 veya 5 saat takmaya çalışıyorum kaç ay kullanmam gereken ek acaba

kızlar doğum sonrası korse kullanan var mı günlük 4 veya 5 saat takmaya çalışıyorum kaç ay kullanmam gereken ek acaba
Ben Doğumdan sonra 6. Gün başladım sanırım 40 o cıkana kadar devam ederim ilk doğumumda da takmıştım bunda da takıcam çabuk toparlanmıştım ınsallah yine ole olur

Dün gece felaketti. 3 ten 9 a kadar çığlık çığlığa ağlamak nedir? Ben de hastaydım. Herşeyi ama herşeyi denedim. Yok olmadı çıkmadı o pis gazlar. En son doktora mı gitsek acaba derken slingle sokakta biraz dolaştırayım dedim. İndik sabahın köründe hava çok serinmiş geri çıktık. Evde deli danalar gibi dolaşırken uyudu sonunda yavrum. Umarım bu gece de olmaz

Canım doktora sorunca haber ver demiştin. Bebeğim hala doğum kilosuna ulaşmamış ve 150 Gr vermiş pazartesiden beri. Doktora çişini kakasını söyledim sütün beslemiyor dedi mamaya başladık. 3 saatte bir mama 2 saatte bir emzir dedi mamayı verir vermez uyudu kuzum gerçekten karnı açmış 2 saatte bir emzirmeme rağmen yetmemiş

Kızlar biz dün oglen 3gibi hastaneden ayrıldık evımıze geldik. Geldiğimizden beri bebegım kakasını yapmadı ama hastanede yapıyordu bu normalmi sizce? Hiç mama vermedik hep anne sütü ile beslemeye calısıyoruz bugün dünyadaki ücüncü gunumuz :) sizce kaka yapmamasının sebebi sütümün yetmemesi olabilirmi? Bir de gözünde kucuk kırmızı bi leke var, burnumuz hafif tıkalı. Bunlar için bize çıkarkennek bir ilac verilmedi size bu konularda ilac verdi mi doktorunuz? Ctesi doktor kontrolumuz var ozamana kadar ek bir önlem alsam mı bılemedım

Canım öncelikle üzülmeyi bırak ilk bir hafta bebeğin kilo kaybetmesi normal dedi bizim çocuk doktorumuz. Bira haftadan sonra kilo almaya başlaması gerekir dedi. Senin bebiş daha 8 günlük, üzülmek için çok erken ve üzülerek sütünü artıramazsın. Tomris in emzirme notları diye bir yazı dizisi var, orada emzirme kampı diye bir uygulamadan söz ediliyor. Onu okumanı tavsiye ederim. Özetle Bebek ile iki gün odaya kapanıyorsun gak dese emziriyorsun guk dese emziriyorsun. Ayrıntıları oku insana çok iyi geliyor.

Canım kaka konusunda bir fikrim yok ama burnu tıkalıysa kafasına mutlaka şapka giydir. Annem şapka giymezse burnu tıkanır diyor. Bir de burnu tıkalı olan Bebek zor emiyormuş belki kakasını yapmamasının sebebi budur.

Cnm serumfizyolojik sular var onlardan al muhakkak her tikandiginda iki damla sik ve aspiratorle cek tikaliysa rahatta ememez cocuga isknce,gozundeki lekenin onemli bisey old sanmiyorum sonucta tabircu ederkn son bir knt yapiyor o sekilde taburcu ediyor yada 5.gun kntde onemliyse goz dok gidin der kakasinada gelince tam.hatrlamamkla birlikte yuzde yuz anne sutu aliyorsa birkacgun kaka yapmayadabilir die biliorum

Burun tıkanıklığı için serum suyunu şırıngayla çekip burnuna püskürtüyorsunuz. Biz korkarak bir kaç damla döküyorduk meğerse öyle değilmiş olay Sütün yeterlidir bence. Belki kuzun tam çekemiyordur. Emzirdikten sonra sağ kaşıkla vermeyi dene. Biz bu şekilde sarılığı hastanede yatmadan atlattık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…