2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar sat 23 aralik. Carsamba 201 cuma gece 12de 397 ve bugun sali gunu 12de 1077 degerim. Artis iyi mi sizce nasil?

Allah yardimcin olsun.!!.

Kizlar sat 23 aralik. Carsamba 201 cuma gece 12de 397 ve bugun sali gunu 12de 1077 degerim. Artis iyi mi sizce nasil?

48 saatte %60 ve ustu artis nirmal kabul ediliyor. Sizin de %60 in ustunde gorunuyor cuma gece 12 sali oglen 12 3,5 gun yapiyor. Yani %60 dan hesapayinca 3,5 gunde en az 921 olmasi beklenirdi. Sizinki sinirin ustunde. Yani iyi denilebilir. Bence 48 saat sonra yani persembe saat 13:00 de tekrar baktirin. 1730 ustundeyse maasallah iyi gidiyor gorunur. Tutunaya calistigi icin, kasiklara ve rahime kan gonderimine yardimci olmak icin gun icinde bir kac kez sirt ustu uzanip ayaklarinizi duvara dayayarak yukari kaldirin15 dk dinlenin. Ve kirmizi et yine ilk aylarda/haftalarda onemli.

Evet simdi hesapladim da %70-75 arasi gibi artis. Bu 3. Kan verisim daha vermek isstemiyorum acikcasi bakalim duruma gore

Canım ben idrar yolu enfeksiyonunu yaban mersini ile atlattım doktoruna sor sıkıntı yoksa ye .

kızlar mide bulantı hapı kullananan var mı dr tavsiyesi üzerine
ben geçen cuma gidemedim hastane başka bir yere taşındığı için
bu hafta da gidemiyorum iş yerinde herkesin işi var ben yine kalacam

Kizlar allahtan ben ogretmenim evdeyim daha size gore geride olunca suan bu kadar yogun yasamiyorum ama ilk zamanlarin tatile denk gelmesi iyi oldu sanirim. Allah kolaylik versin

Allah yardimcin olsun.!!.
Canım doktordan cıktım şimdi keseyi gördük yaklasık 4haftalıgız dıs gebelik yok ve hersey normal dedi. Gebelık testleri yaZdı ve medical park 1139 tl istedi bu testler için. 2 hafta sonra hem bu testlerin sonucunu götürmem lazım hemde kalp atıslarını duyucaz kısmetse. Bu gebelik sonrası istenen testleri yaptıranlar varmı nekadara yaptırdınız acaba

hayırlı olsun bebeğiniz, ben 5 haftalığım fakat böyle testleri doktorum henüz istemedi

hayırlı olsun bebeğiniz, ben 5 haftalığım fakat böyle testleri doktorum henüz istemedi
Canım cok sağol senin de hayırlı olsun. Testleri ekli şekilde paylasıyorum bugün kese gözüktükten sonra istedi doktorum. Isten cok rahat ızın alamadıgım için ctesi veeya gec saatlerde özelde yaptırmam gerekiyor tecrubeli arkadaslardan yardım bekliyorum.

Eklentiler

• IMG_7758.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 64
Devlette yapar heralde canim benim de sizle ayni gosteriyor ama daha bugun degerim 1077 sanirim keseyi baya erken gormussunuz. Degerinize yakin zamanda baktirdiniz mi?

Devlette yapar heralde canim benim de sizle ayni gosteriyor ama daha bugun degerim 1077 sanirim keseyi baya erken gormussunuz. Degerinize yakin zamanda baktirdiniz mi?
Benımkı gec dollenme yani sat 10aralıktı buna göre 6haftalık olması lazımdı ama pko lu oldugum ıcın gec dollenme olmus, suan bebegım 4haftalık flnmıs. GEcen hafta ptesı gunu kan degerım 200 lerdeydı keseyı gorememıstık, bugun görebıldık ama yenıden kan degerıne baktırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…