- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.221
canım dikkat et mastit olmasın bebek emdikten sonra da sütünü sağıp göğsünü tam boşalt bir kaç gün
sağarak boşaltman lazım canım. mastit olma
teşekkür ederımİnşallah hayırlısı olur sağlıkla al kucağına canım
Cnm sezaryen yapck olsa doktor napar eder yapardı şimdye kdr ztn bişey bulurdu kendnce,bgnler çok önemli tabiki sürekli kontrolde olması lazım çk az kişi 42.hftya kalıyo,bekle denilcek bi hafta diil.herkes için hangi doğum hayırlıysa o olsun
bu güzel haber canım şükür. Benim de yarın kontrolüm bakalım benim açıklığım da artmış mı. Az kaldı inşallah miniğini kucağına almaya sağlıkla gelsin kuzucuklarevet canım aynen dediğin gibi . sesime ses oldun teşekkür ederim.
doktordan geldim buğun. 1 cm açıklığım olmuş ve rahim daha da yumuşamış çok şükür. cumartesine kadar kendiliğinden gelmezse suni sancıyla başlatacagız doktoru
Cnm ilk oglumun drda simdiki drumuzda aynisini soyledi. On gun de dogum kilosuna ulasmasi lazim. Ayda 500 gr almasi yeterli dedi. Dogduktan sonra bir iki gun icinde odem ve mekonyumu atiyorlar kilo veriyor. On gun icinde dogum kilosuna ulasmasi lazim . Mama vermekten cekinme sutunu bi yandan arttirmaya bak. Ben eger gece mama baslamasaydim sariliktan yogun bakimda yatiyor olacakti. Sınırda geldi tahlil sonucu . Ben uc kez veriyorum mama. İnsallah aylik kilosu iyi gelirse kesicem yada ihtiyaci olursa vercem. Sana sanirim Bi anne sutu bir mama ver seklinde soylemis ama ben bundada ilk oglumdada mamadan once yine anne sutu veriyordum. İlk oglumda senin gibiydi. Bir anne sutu bir mama. Ama dr mama oncesi anne sutu sonra mama ver demisti. diger tutlu emzirme arasi uzuyor. Memeyi birakmasin diye.Kızlar mama verenlere birşey sormak istiyorum. Mamayı kaç saatte bir veriyorsunuz emzirmeyi kaç saatte bir yapıyorsunuz. Doktorum 2 saatte bir emzir 3 saatte bir mama ver dedi ama benim kafam karıştı
Cnm ben iki gunde bir bazen burundan farkli solunum yaparsa gunluk cekiyorum. Serim fizyolojik sıkıp burun aspiratoru ile cekiyorum. Havalar sicak kuruyor burnu. Cisi nasil. Bir haftalikken bes kez cisli bez olmasi lazim. Burnu tikaliysa zor emer zaten cabuk yoruluyorlar . Yeterli emmeye bilir. Burun temizligini yap sonra emzir.Kızlar biz dün oglen 3gibi hastaneden ayrıldık evımıze geldik. Geldiğimizden beri bebegım kakasını yapmadı ama hastanede yapıyordu bu normalmi sizce? Hiç mama vermedik hep anne sütü ile beslemeye calısıyoruz bugün dünyadaki ücüncü gunumuz :) sizce kaka yapmamasının sebebi sütümün yetmemesi olabilirmi? Bir de gözünde kucuk kırmızı bi leke var, burnumuz hafif tıkalı. Bunlar için bize çıkarkennek bir ilac verilmedi size bu konularda ilac verdi mi doktorunuz? Ctesi doktor kontrolumuz var ozamana kadar ek bir önlem alsam mı bılemedım
Anladım canım çok sağol o zaman 2 saatte bir bi mama vericem bi emziricem. Bugün başladık mamaya zaten yer yemez mışıl mışıl uyudu yavrum demek ki çok açmış. Valla çok yardımcı oldun canım çok sağol çok kafam karışmıştı :))Cnm ilk oglumun drda simdiki drumuzda aynisini soyledi. On gun de dogum kilosuna ulasmasi lazim. Ayda 500 gr almasi yeterli dedi. Dogduktan sonra bir iki gun icinde odem ve mekonyumu atiyorlar kilo veriyor. On gun icinde dogum kilosuna ulasmasi lazim . Mama vermekten cekinme sutunu bi yandan arttirmaya bak. Ben eger gece mama baslamasaydim sariliktan yogun bakimda yatiyor olacakti. Sınırda geldi tahlil sonucu . Ben uc kez veriyorum mama. İnsallah aylik kilosu iyi gelirse kesicem yada ihtiyaci olursa vercem. Sana sanirim Bi anne sutu bir mama ver seklinde soylemis ama ben bundada ilk oglumdada mamadan once yine anne sutu veriyordum. İlk oglumda senin gibiydi. Bir anne sutu bir mama. Ama dr mama oncesi anne sutu sonra mama ver demisti. diger tutlu emzirme arasi uzuyor. Memeyi birakmasin diye.
Evet emzirdiktdn iki saat sonra emzirAnladım canım çok sağol o zaman 2 saatte bir bi mama vericem bi emziricem. Bugün başladık mamaya zaten yer yemez mışıl mışıl uyudu yavrum demek ki çok açmış. Valla çok yardımcı oldun canım çok sağol çok kafam karışmıştı :))
10 gün sonraya tekrar randevu verdi canım. Kilo alıp almadığına bakicakmis. Su aklıma gelmemişti onu da denicem canım sağolEvet emzirdiktdn iki saat sonra emzir
ardindan mama . Mama sonrasi uc saati de bulur acikmasi. Uc saat Yada İki bucuk saat sonrada. Bebeginin acikmasina bagli. Benim anladigim o tam aciklayarak soylememis drun . Emzirirken bir bardak su icin sutu arttiriyormus. Kontrolun ne zaman
Ben Doğumdan sonra 6. Gün başladım sanırım 40 o cıkana kadar devam ederim ilk doğumumda da takmıştım bunda da takıcam çabuk toparlanmıştım ınsallah yine ole olur
canm ya benmde bebegmn iki kaşinin arasinda bozuk para buyuklugnde kirmizilik var 5 gun sonra 40 mz dolck hala gitmedi bide bize hastanedn cikarken burn tikankligi icn bi ilac verildi serum gibi onu arada kullandm bi sorun olmadiKızlar biz dün oglen 3gibi hastaneden ayrıldık evımıze geldik. Geldiğimizden beri bebegım kakasını yapmadı ama hastanede yapıyordu bu normalmi sizce? Hiç mama vermedik hep anne sütü ile beslemeye calısıyoruz bugün dünyadaki ücüncü gunumuz :) sizce kaka yapmamasının sebebi sütümün yetmemesi olabilirmi? Bir de gözünde kucuk kırmızı bi leke var, burnumuz hafif tıkalı. Bunlar için bize çıkarkennek bir ilac verilmedi size bu konularda ilac verdi mi doktorunuz? Ctesi doktor kontrolumuz var ozamana kadar ek bir önlem alsam mı bılemedım
benm bebiş de gece 3 de kalkar sabahn 9 a kadar aglar aglar sonra uyur canm bilmiyom dikkat ediyonz mu annem ozellikle banyo yaparken kulagina su kacmasn die cok cabaliyo kacarsa cok agri yapiyoms kakasi yesil olursa kulagi agriyodr dioDün gece felaketti. 3 ten 9 a kadar çığlık çığlığa ağlamak nedir?Ben de hastaydım. Herşeyi ama herşeyi denedim. Yok olmadı çıkmadı o pis gazlar. En son doktora mı gitsek acaba derken slingle sokakta biraz dolaştırayım dedim. İndik sabahın köründe hava çok serinmiş geri çıktık. Evde deli danalar gibi dolaşırken uyudu sonunda yavrum. Umarım bu gece de olmaz
Ewet ilk doğum olcakVayyy ne güzel birinci doğum mu
Bana günde 2 kere mama ver dedi 2 Satre bir emzir dediKızlar mama verenlere birşey sormak istiyorum. Mamayı kaç saatte bir veriyorsunuz emzirmeyi kaç saatte bir yapıyorsunuz. Doktorum 2 saatte bir emzir 3 saatte bir mama ver dedi ama benim kafam karıştı
Canım oncelikle bizde bugün 4 günlüguz. Hastaneden salı günü çıktık ve 3 kere dogum kakasını yapmıştı. Ve geldigimizden beri hala yapmamisti hastaneye gittik bizde. Doktor makatına hortum soktu çok az ve hemen kakası geldi. Eve geldik bi dolu yapmıştı. Bana sütümün yetmedigini soylemedi. Bazen bu sekilde olabildigini ve gunde bir kez bile yapmasi gerektigini soyledi. Eger yapmazsa makatina kucuk uyari yapilmasi gerekirmisKızlar biz dün oglen 3gibi hastaneden ayrıldık evımıze geldik. Geldiğimizden beri bebegım kakasını yapmadı ama hastanede yapıyordu bu normalmi sizce? Hiç mama vermedik hep anne sütü ile beslemeye calısıyoruz bugün dünyadaki ücüncü gunumuz :) sizce kaka yapmamasının sebebi sütümün yetmemesi olabilirmi? Bir de gözünde kucuk kırmızı bi leke var, burnumuz hafif tıkalı. Bunlar için bize çıkarkennek bir ilac verilmedi size bu konularda ilac verdi mi doktorunuz? Ctesi doktor kontrolumuz var ozamana kadar ek bir önlem alsam mı bılemedım
Bide bizimde sağ göz kapağımızın üstünde kırmızı leke var bn önce dogum lekesi diye korkmustum ama her gecen gün azalıyoKızlar biz dün oglen 3gibi hastaneden ayrıldık evımıze geldik. Geldiğimizden beri bebegım kakasını yapmadı ama hastanede yapıyordu bu normalmi sizce? Hiç mama vermedik hep anne sütü ile beslemeye calısıyoruz bugün dünyadaki ücüncü gunumuz :) sizce kaka yapmamasının sebebi sütümün yetmemesi olabilirmi? Bir de gözünde kucuk kırmızı bi leke var, burnumuz hafif tıkalı. Bunlar için bize çıkarkennek bir ilac verilmedi size bu konularda ilac verdi mi doktorunuz? Ctesi doktor kontrolumuz var ozamana kadar ek bir önlem alsam mı bılemedım
çiyor korkmayınBide bizimde sağ göz kapağımızın üstünde kırmızı leke var bn önce dogum lekesi diye korkmustum ama her gecen gün azalıyo
Allah yardimciniz olsunninsallah sağ salim bebisinizi kucaginiza alın canim
allah yardımcın olsun..sağlıkla kucağına al işallah..sen bende 1 gün öndesin sata göre..benim de çarşamba olacak kısmetse..
müjdeli haberlerini bekliyoruz
Kolik bebek dediklerinden o zaman seninki. Hergün aynı saatlerde oluyorsa kolikmiş. Dün kakasını yapamadı. Ikındı Ikındı sonra ağladı. Annen gittimi canım bu arada?benm bebiş de gece 3 de kalkar sabahn 9 a kadar aglar aglar sonra uyur canm bilmiyom dikkat ediyonz mu annem ozellikle banyo yaparken kulagina su kacmasn die cok cabaliyo kacarsa cok agri yapiyoms kakasi yesil olursa kulagi agriyodr dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?