- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.241
Canım sıcak duş ya da pres yap, biraz zeytinyağı ile masaj yapıp emzir ya da süt pompası ile memeni boşalt. Ben kollarımı kıpırdatamaz hale gelmiştim memeyi sağınca geçti çok şükürKızlar koltuk altımın altı gögsüm hafif sert olmuş ne yapmam gerek acaba masaj yapıyorum ama. 2-3 saat emmeyince sertleşiyor cok
senn açıklığın ne kadardı canım ?bu güzel haber canım şükür. Benim de yarın kontrolüm bakalım benim açıklığım da artmış mı. Az kaldı inşallah miniğini kucağına almaya sağlıkla gelsin kuzucuklar
Canım kızımda benimde herşey normal görünüyordu kordonu 2 kere boynuna dolamış ve çok kansızlık vardı sezeryan dedi ve tereddüt etmedim riske asla alamazdım herşeyde hayır vardır gönlünü ferah tut herkes normal ister ama sezeryn da çok kötü bişey değil yani artık çok fazla kişi oluyor ve ben hiç dikişlerden ağrı falan yaşamadım çok şükürArkadaslar normal dogum yapmayi cok isteyip, son anda kordon dolanmasi, bebegin 40. Haftada hala kanala inmemesi, nstde sanci cikmamasi vs vs. Sanirim biz ya da kendi adima ben cok plan yapiyoruz. Sabah 8.30 da bebegime kavusacam ama bir yandan da yanlis mi yapiyorum diyorum esim arada uyanip uyu artik. Risk almaya deger mi, kolay mi bulduk kizimizi diyor. ( tup bebege giderken, hamile oldugu ogrenenlerdenim) karmakarisik bir haldeyim. Intte gezinirken bi yaziya denk geldim.
Uykum kaçarsa kalkar, gelirse yatarım. Acıkınca yer, susayınca içerim. Yorulunca dinlenir, enerjikken çalışırım. Nasıl olsa zamanı gelince olaylar olur ve bize karşılamak düşer. Bir görüşümüz, bir temel anlayışımız varsa, plana gerek yoktur. Onu doğallıkla yaşama geçirir ve süreriz.
Velhasil her seyin hayirlisi olsun. Rabbim yavrusuna kavusanlara saglik, bekleyenleri tek avazda kurtarsin ins. Dua ile.
kızlar doğum sonrası korse kullanan var mı günlük 4 veya 5 saat takmaya çalışıyorum kaç ay kullanmam gereken ek acaba
canım benim internete okuduguma göre ilk 3 ay kullanılmaması lazım. ben sadece eşarpla ya da penyeyle baglayacağım.
kemikler açılıyormuş ve geri yerine oturması gerekiyormuş ya eger müdahale edersen kemikler daha da ayrılırmış istersen bak internete yanlış bir şey olmasın. doktorlar korse takın diyorlar mı bilmiyorum
Canım bizd e var o kırmızı leke..Bide bizimde sağ göz kapağımızın üstünde kırmızı leke var bn önce dogum lekesi diye korkmustum ama her gecen gün azalıyo
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün..masallah kızına.Merhaba kızlar ben sonunda doğurdum 41+0da 4035 gr cok guzel bi kizim oldu normal doğum yaptım 24 saat surdu zordu o yuzden anlatmicam ama cok şükür iyiyiz sanci cekerken hamile kalamayanlara doguramayanlara bol bol dua ettim insallah kalanlarda tez zamanda. Doğurur
37 deKaçıncı haftada geldi suyunız
5 kilo bişey değil canım ya takılmaya benim sadece 5 kilo gitti 5 kilo duruyo ayne
Canim benim ikinci dogumum daha iyi anliyorum. Gercekten zor ilk gebelikte acliktanmi gazdanmi neden agliyor diye bende tereddutte kaliyordum. Gaz aglamasinda ikinarak agliyor. Emerken sanci girerse kendini cekiyor. Yada ayaklarini oynatiyor cekiyor kendine dogru. Acikma aglamasi daha sakin ve araniyor. Emdikten sonra hala agliyor yada araniyor. Birde meme ucunu agziyla uzatiyor cekistiriyor sut gelmeyince. Ezince sut gelmiyor zaten bende oyle olunca. Mamadan sonra uyuyorsa doymustur zaten. Emzirdiktdn sonra mama veriliyor genelde. Azda olsa anne sutunu icsin. Emmesi onemli. Mama verdikten sonra uyuyunca sende uyu. Uykuda sut yapiyor . Mamadan sonra daha cok uyuyorlar. Fazla gelirse cikarir fazlasini zaten . Yada emmeyi birakir. Emmek istesede mide dolu devamli ememiyorlar.Ben bu emzirme mam olayini pek anlamadim, emzirdikten hemen sonra mamami veriyorsunuz? Ben gece yatirdigimda mama veriyorum ama sanirim artik gunduzde yetmiyor sutum, cunku emdikten sonra hala agliyor. Bana soylenen bebekler surekli emebilirmis, tokluk hissetmiyorlarmis. Bende en az 3 saat oyalamaya calisiyorum. Gazdanmi acliktanmi agliyor anlamjyorum hic ama biseyler yedikten sonra susuyor bir sure
Gunduz benimki hep memede. Havalarda sicak ter icinde kaliyoruz. Yastiga yatirip oyle dmziriyorum degmesin bana diye. One dogru cok egilme geriye dogru dmzir daha rahat oluyor.
Beeennn. Sırtım belim okadar agriyor ki. Bide kızlar ozellikle yatıp kalkinca dikis yerim feci ağrıyo normal mi? Ters harekrt yapip dikisi patlatmamisimdir dmi.Ayağa kalkıp gerineyim dedim ooyyy heer yerim tutulmuş emzirmekten, var mı benm gibi byle ağrılar içinde olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?