2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım cok sagol 4 gun ne cabuk gectı anlamadın dımı :) Bebek bakım odasıyla konustum 48 saat ıcınde kaka yapmazsa sorun olabılır bekleyın takıp edın dedı. Bebekte huzursuzluk sıkıntılı bı hal varmı dedı agresıf bı durumu yoksa suan oanık yapmamalıymısız . Kakaya sevınır olduk saka gıbı :) ben endıselenırken bır de baktım buaksam kakayı yapmıs kokusunu ıcıme cektım ve oh dedım

Benimki de başta silikon uçla emdi canım göğüs ucum yoktu. Şimdi kendi göğsümü alıyor ama çok yara oldu ağlıyorum resmen emzirirken
Canım gögüs ucu yaraları tamamen bebeğin yanlış pozisyonda durması ve memeyi tam kavrayamamasından kaynaklanıyor. TOMRİAŞN EMZİRME NOTLARI isimli bir yazı dizisi var .13 yazılı. Her şeyi çok güzel anlatmış emzirme ile ilgili

tomriain emzirme notları yazı dizisini pkuyarak canım çok faydalı. Emzirme ile ilgili her sorunun cevabı var

Canım aynı şeyi annem de bana söylüyordu ben de ona güvenli bağlamadan bahsettim anlattım artık bir şey demiyor. Bir haftalık bebemi nasıl bırakayım da ağlasın
Ben gücğm yetse 3 ay gögsümden ayırmayacam. Ne mantıksız kpnuşuyor insanlar 3 aylık bebe daha anne karnında sayılır . Uyku meme cart curt işleri 3 aydam somra başlar. Güvenl bağlanma için çok önemli....

Canım içine süt giren şeyleri kesmeyi dene.

Ilk basta her istediginde emzirdim bu sefer her saat istedi, ebemizin dedigine gore karnini tam acikmadigi icin tek gogusu emerek birakiyordu. Simdi 3 saat durdugu oluyor ama bazen 10 dk bile durmuyor. Gercekten cok zormus...

Doktor halt etmiş canım!! Hiç alakası yok.üzülme dediğim yazı dizisini okursan sorunlarının nedenini ve cevabını öğrenebilirsin

Harika bir yazı dizisi!!! Keşke hamile iken okusaymışım

Ben ilk kakada ne sevinmiştim:) yavaş yavaş kakslar orays buraya sıçramaya başladı eşek şakası gibi:)

Ilk basta her istediginde emzirdim bu sefer her saat istedi, ebemizin dedigine gore karnini tam acikmadigi icin tek gogusu emerek birakiyordu. Simdi 3 saat durdugu oluyor ama bazen 10 dk bile durmuyor. Gercekten cok zormus...
Ne zsman isterse ver memeyi . Zaten daha minikler emmek yoruyo memede uyuyup kaliyorlar. Tokda olsa az az gelsede meme istiyordur. İlk bir ay ancak oturuyor sut yapimi. Emsinki sutler bol gelsin. İlk bebegim dogru duzgun emmedi. Ne yedim ne ictimse dogru duzgun sutumude arttirmadi. Sagmakta bebegin emmesi gibi olmuyor.Bu surekli emmek istiyor. İstedikce veriyorum sutum daha cok ilkine gore. Ama tam yeterli degil. Mama takviyeli gidiyoruz insallah daha cok artacak.

Son günler feci aldım canım yaa sorma...Ama feci iştahım açık doyma hissimi yitirdim sanırım.. Vericez inşallah sağlıkla sıhhatle doğsunlarda ..SEN kaç kilo aldın
9 kilo canım en son 8 almıştım hatırlarsan başlarda oda ondan sonra hiç almadım hiç oturmuyorum hep temzlk delisi oldum üstüne sıcak ter ondan sadece karnım var bebek dogsa hemen eskisi gibi olcak gibiyim

nasıl başladı doğumun ?seninde sancın falan cıkmıyordu nst de
suyun mu geldi ?

kızlar dün alttan muayenem vardı açıklık için eve geldiğimdede kahverengi lekelenme vardı ama pütürlüydü nişan olmuş olabilirmi diye çok düşündüm ama anlayamadım miktarı da azdı .daha öncede alttan muayenede lekelenme gelmişti ama farklıydı acaba alttan bakarken jel kulanılıyor ya o pütürlük jelmiydi bir türlü ayırt edemedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…