- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.281
dün yorgundum fazla giremedimiiz canım merak ettim nerelerdesin
iiz canım merak ettim nerelerdesin
Ben de varım canım.çok azımız kaldıkBu arada doğum yapmayan kimler kaldı kızlar takip edemedim sayfaları.iiz canım seni görebildim bi tek. Son durumun nedir
Allah yardimcin olsun..saglikla kucagina alirsin isallah yavrunu,guzel haberlerini bekliyoruzdün yorgundum fazla giremedim
doktordaydım. bugun 41+2 oldum
cumartesi suni sancı ile doğumu başlatacak doktorum tabı bugun sabaha kadar gelmezse kendiliğinden . açıklığım 1 cm imiş . açıklık olmasa zordu ama açıklık ve yumuşamaya sevındık tabıı kii inşallah yarına kadarda artarda açıklıkkaygılıyım tabiii
suni sancıdan da korkuyorum birazcık tabii
Baya az kisi kaldik sanirim:) benim carsamba gunu allah kismet ederse..Bu arada doğum yapmayan kimler kaldı kızlar takip edemedim sayfaları.iiz canım seni görebildim bi tek. Son durumun nedir
Cnm uzerini soy yada once altini degostir uyaniyor once emzir sonra mama ver. Bos ceksede emmesi onemli. Emerken uyuyup kaliyorsa cene altini damagina degdir. Emmeye devam eder. Benimkide sarilikfan uykuluydu. Uzerini soyunca serin olunca ayiliyor. Cok ortunce iyice mayisiyor. İki saati gecirme mama verince uc saati. En az uc litre su ic su cok fark ediyor. Ben recolac kapsul kullaniyorum. Galactago damlada var. Oda arttiriyor. Emzirmeye calis . Bir damla bile alsa ilac. Herkesin ayni gelmiyor malesef elinden geleni yap oldugu kadar. Oyle yapinca gelir boyle yapinca gelir herkeste ayni olmuyor. Stres etkilermis bilmem ne laf. İlk hamileligimdd cok rahattim sutum yoktu. Bu hamileligimde stresliydim sonrasida stresli iki bebekle ugrasiyorum. Dogumdan sonra hemen geldi sutum uc kez 30 cc mama veriyorum ama yinede bayagi emziriyorum.Günaydın kızlar günlerdir giremiyorum. İnşallah herkes iyidir. Bizde oğluşumla iyiyiz çok şükür. Sadece sütüm hala çok çok az ve oğlumu çok zor uyandırıyorum. Benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Mama vermek zorunda kalıyorum sütüm yok diye. Çok üzülüyorum bu duruma
İlk 6 yil kullaniyorum birde wonder weeks programi var. Turkcesi tercume kotu. Ucretli bu ama sadece bir yilin fotosunu cektim. Wonderweeksde gunesli yagmur simsek gibi gorsel var. Hangi haftalar gunesli keyifli hangi haftalar kotu diye. Bir yili cikariyo. İlk oglumda kullanmistim.Kizlar telefona indirip bebegin gelisim asamalarini takip edebilcegim bi program biliyo
Yürüyüş yap canım benim sabah 1 cmdi yürüyüş yaptım aksama kadar 4 oldu zaten dediğin gibi açılma olduysa sancı verecekler hızlanır doğumun hayırlısıyla kucağına al inşkızlar 1cm açıklığım varmış . bu açıklık ne kadar sürede arttı sizlerde ?
açıklığı arttırmak için yapabileceğim bir şey var mı ?
Canım suni sancıdan korkma zaten dayanamicak gibi olursan epidural yapıyorlar istersendün yorgundum fazla giremedim
doktordaydım. bugun 41+2 oldum
cumartesi suni sancı ile doğumu başlatacak doktorum tabı bugun sabaha kadar gelmezse kendiliğinden . açıklığım 1 cm imiş . açıklık olmasa zordu ama açıklık ve yumuşamaya sevındık tabıı kii inşallah yarına kadarda artarda açıklıkkaygılıyım tabiii
suni sancıdan da korkuyorum birazcık tabii
Canım bir arkadaşkm vae Amerikada yaşıyor. Pmun bebekleri gazlı kolikliydi. O demişti ilk 6 ay süt ve süt ürünlerini yemedğini ve işe yaradığını. Ben türkçe kaynak bulamamıştım. O da bana ingilizce aratmam gerektiğini söylemişti.ingişizcen varsa bakabilirsinBi tek yoğurt yiyorum. O da gaz yapar mı?
Bebek bakımı diye bir program var canım onu kullanıyorum. Mamasını emzirmesini, uykusunu, bezini falan takip edebiliyorum bence gayet güzelKizlar telefona indirip bebegin gelisim asamalarini takip edebilcegim bi program biliyo
Canıö netten "Tomrisin Emzirme Notları /Meme Kampı 'yazısına bak.ben yaptım işe yaradıı. Ayrıca emziröe ile ilgili 13 yazısı var kadının. Hepside çok faydalı.kendisi aynı zamamda doktorGünaydın kızlar günlerdir giremiyorum. İnşallah herkes iyidir. Bizde oğluşumla iyiyiz çok şükür. Sadece sütüm hala çok çok az ve oğlumu çok zor uyandırıyorum. Benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Mama vermek zorunda kalıyorum sütüm yok diye. Çok üzülüyorum bu duruma
canım benim de 1 buçuk cm falan dı pazartesi günü açıklık. Şimdi yine doktordan geldim sancım falan yok çatı muayenesi yapmadı bu sefer. Pazartesi tekrar konyrolüm var kilosu da 3100 civarı doktorumuz istersen önümüzdeki hafta da bekleyebiliriz dedi sanırım beklicez biraz daha. İnşallah senin de suni sancıya gerek kalmaz kalsa da hayırlısı Allahtan Rabbim bi kolaylık verirsen nasılsın canım ? son durumun ne ?
canm annem gitti bn dun tek basima banyo yaptm korktugm kadar degildi sadece cok uzun yikayamadm korkudan hemn cikarttm sen naptn tek basina banyo yapabiliyn muKolik bebek dediklerinden o zaman seninki. Hergün aynı saatlerde oluyorsa kolikmiş. Dün kakasını yapamadı. Ikındı Ikındı sonra ağladı. Annen gittimi canım bu arada?
ayy çok komik ya :) bende kv degistrsem baskada bsy istemem valla :) benmde eşim sabah dedi ben artk bebekle ayni odada yatmam hep agliyo uyaniyoz bende dedm tamm bende yatmam o zamn bebek tek yatsn :) biraz empati kursalar keskekızlar şu kv leri değiştirebileceğimiz bi yer var mı biliyo musunuz? ay kadın sırf gıcıklık. dün misafir var kalkmış yanlarında diyo ben oğlumu alıcam gidicem zaten çok yoruluyo diyo. e tabi kız gazlı diğeri de 2 yaşında haliyle çok koşturuyoruz. ben de dayanamadım dedim ben de tarlada yaptım ya bu çocukları dedim. annem de dedi artık ben de kızımı alıyım gidiyim o zaman çocuklara kim bakarsa baksın mı diyelim dünür? dedi gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?