2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ayy çok komik ya :) bende kv degistrsem baskada bsy istemem valla :) benmde eşim sabah dedi ben artk bebekle ayni odada yatmam hep agliyo uyaniyoz bende dedm tamm bende yatmam o zamn bebek tek yatsn :) biraz empati kursalar keske
ya hadi eşim dese bi derece tolere ederim sevgimden. ama kadın 12 yılda sevgi bırakmadı ki kendine!! sadece saygım var o da yine eşimin hatrına...

Bu arada doğum yapmayan kimler kaldı kızlar takip edemedim sayfaları. iiz canım seni görebildim bi tek. Son durumun nedir

1 cm açıklığım varmış dün muayenede gördük. rahim yumuşamış bugün sabaha kadar doğum gelirse gelir gemezse yarın suni sancı ile doğumu başlatacak doktorum. yarın sabah hastanede olacağım .

suni sancıdan biraz korkuyorum

canm yine seninki 12 yilda birakmams benim kv bir yil bile beklemedi sevgi saygi herseyi aldi
valla aslında bilseler herşeyin bizde bittiğini ona göre davranırşar. benle iyi geçinse mesela haftasonları falan giderim kalırım. erkekler biraz daha düşüncesiz bu konuda mesela yılda bir bayramda gideriz mesela. ama bize iyi davransalar biz eşleri ayarlayıp sık sık gideriz geliriz ay sorma ya insan sinir oluyo

Yürüyüş yap canım benim sabah 1 cmdi yürüyüş yaptım aksama kadar 4 oldu zaten dediğin gibi açılma olduysa sancı verecekler hızlanır doğumun hayırlısıyla kucağına al inş
bugün tamamen dinlenmeyi planlıyordum aslında yürüyüş perişan ediyor beni enerjimi kullanmayayım dedim ama açılma olacaksa sanırım en iyisi yürümek

ya hadi eşim dese bi derece tolere ederim sevgimden. ama kadın 12 yılda sevgi bırakmadı ki kendine!! sadece saygım var o da yine eşimin hatrına...
Ben eşimi benim oğlanın odasında yatırıyorum çocuk baba susadım diyor hiç duyan Yok ben diğer odadan duyup gidiyorum su vermeye dünde aynı yatakta yatmışlar şimdiye kadar üzerini açmayan çocuk üç defa gittim bakmaya hep üstü açıktı iyiki babaya emanet ediyom

Ins saglikla kucaqina alirsin ins bizde o gunleri goruruzz

korkma canım sonunu düşün. meleğine kavuşacaksın inş

Reactions: iiz
benımde nst de sancım yok . sancılarım düzenli değil hala. 41+2 deyim yarın 41+3 olacak daha fazla beklemekte risk almak deme artık diye zoramak istemedim sonuçta açılma var ve normal olabilir bu şekilde sadece suni sancı belkı daha fazla can yakar zorlar . tabıı bebek kendı zamanını belırlese daha ıyı olur ama beklesem ble en cok 3 gün daha beklenir zaten 42 artı riskli sonucta bebeğin kakası olustu . kaka yutma riski artıyor ve tehlikeli

biz maaile yatak odasında yatıyoruz

dengesiz işte .. saygısız

evet canım haklısın gerçekten risk artıyor. İnşallah beklediğinden de kolay normal doğumla alırsın miniğini kucağına. Benimde sancılarım hiç gelmeyecek gibi bakalım daha ne kadar beklicem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…