2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
evet canım haklısın gerçekten risk artıyor. İnşallah beklediğinden de kolay normal doğumla alırsın miniğini kucağına. Benimde sancılarım hiç gelmeyecek gibi bakalım daha ne kadar beklicem ben de
beklesen beklesen en çok 42+0 lara kadar bekletir canım hadi bilemedik 42+1 bence daha fazla zorlamaz doktorun. nasılsa varmış açıklık suni sancı ile denenir tabı noral doğumda ısrarcıysan

4cm den sonra epidural yapılıyormus ya zaten 1 cm açıklığım var çok mu zor ya 4 cm kadar gitmek . 3 cm acaba ne kadar sürede olur ortalama bilmiyorum ki
Canım benim 2 cm acilmam vardi hastaneye gittiğimde 3-4 saat içinde 3 cm olmuştu ama benim acilmam yavaş ilerledi baya herkeste farklıdır bazılarının daha çabuk olur açılması. Ben alttan muayeneye dayanamadigim için 4 cm olmasını beklememisti benim doktorum. Onu sende bir daha sor istersen doktoruna canım

@yusufseyma
Canım günlerdir girip çıkıyorum senden haber varmı diye?
Doğurmuşsun büyütmüşsün bile maşallah
Hayırlı uğurlu olsun oğluşun.
Bol sütlü gazsız büyüt inşaallah bebeğini

Hemde ne çabuk. Ama bizimki biraz huysuz bi çocik :) bende eve geldiğimde kakasinin kokusunu aldim bi ohhh cektim eşim nasil gülüyo :)

aa sen doğum mu yaptın canım ben takipteyim aslında nasıl kaçırdım anlamadım

gözün aydın güle güle büyüt kuzunu

süreci azıcıkta olsun anlatır mısın canım
Bu parmak ucu acilmam vardi plates topunda zipladim ve merdiven inip ciktim gece 2 de tuvalete kalktim belimde ve kasiklarimda agri vardi sonra tuvalete gittim suyum geldi ben hemen hastaneye gitmedim sancimi bekledim yavas yavas sancilar geldi sabah 8 de kahvaltı yapip hastaneye gittik 2,5 c acilmam vardi acilmanin artmasi için alttan bi ilac yada fitil gibi bisi koydu doktor sonra 3 dk da bire düştü öğlen 2 bucuga kadar dayandim sonra kontrole girdiğimde acilma yok sadece yumuşamış dediler doktor eliyle biraz açmaya calisti o cok aci verici ben 4e kadar biraz daha dayandim sonra baktiginda acikligi 5 cm'e getirdi ben dayanamayacagimi anlayıp epidiral yaptirdim tam bir nimet 4 cm olunca hemen iste sakinca ı sanciyi çekme biraz dinlendim sonra sancilar zaten assagida toplanıyor epidural o aciyi kesmiyo aksam11 de sancilari hissetmeye basladim açıklık 9 cm di ikinma hissi gelene kadar bekledim 10 cm oldu 1 saat sonra ama bebegin basi büyük oldugu için takildi 2 saat ikindim en kötü kismi orasi ikininca insanin karni aciyo ikinmayi bitirmeden kisa nefesle tekrar ikinman gerekecek büyük tuvaletini yapar gibi ikincan basta beceremedim karnimi sisirdim sonra ayakta ikinmayi denedim yatinca sancim gidiyodu yaninda yelpaze yada vantilatör bulundur bide isiricak bi havlu olabilir ben hastanedeki herkesi isirdim son olarak doktor geliyor birakma sakin ikin dedi tek nefesle ikindim vakum kullandi bide bi ebe ustten bastirdi ama korkma ikinirken canin acimiyo cocugun çıktığını hissediyosun zaten sonrasi mutluluk 24 saat sürdü tam çok zordu ama ben normal dogumu cok istiyidum başardım allah herkese kolay doğumlar nasip etsin biraz ayrıntılı anlattim ama bil ne olacagini

Dün bende alttan muayene oldum lekelenme oldu kan geldi ama bugün parça şeklinde geldi ciğer parçası gibi nisan mi acaba dir merak ediyorum

Canım gerçekten moral oldun ya canım öyle sıkkındı ki bakamicam yetemicem çocuğuma diye

Canıö netten "Tomrisin Emzirme Notları /Meme Kampı 'yazısına bak.ben yaptım işe yaradıı. Ayrıca emziröe ile ilgili 13 yazısı var kadının. Hepside çok faydalı.kendisi aynı zamamda doktor
Bende okumaya basladim fakat pek anlamadigim sey, geceleride her istediginde emzirirsek uyku diye biseykalmaz herhalde.
Siz geceleri kac saat duruyor bir emzirmeynen?
Bizim ufaklik gunduzleri 4 saat uyuyor, geceler 1-2 saatde acikiyor

Canım benim bebeğim sürekli emmek istiyor ama sorun şu ki memeyi henüz tutamıyor, silikon ucu da reddediyor. Biz de anne sütünü biberonla veriyoruz ama bu kez de sürekli biberon emmek istiyor. Bir keresinde tam 150 cc süt içti. Normalde 60 cc içmesi gerekirken. Emme isteği çok fazla. Çok içtiği için de ağzından burnundan kusuyor. Allah korusun boğulacak diye korkuyorum. Emzik de almıyor süt gelmediği için. Bunun çözümü ne olabilir sence ?

missdincer Canım bebegın gazlı olabılır mı bende kızımda anlamamıştım sürekli yıyor diye veriyordum meme mama ne versem alıyordu meğer açlık degıl gazmış senınkide belkı oyledır bazen gazlı bebeklerde oluyor sureklı emme ıstegı ve emdikçe de daha gazlanıyor oyalamaya çalış bence farkında degıldır kuzucuk o kadar yiye mez daha cok küçük

canm annem gitti bn dun tek basima banyo yaptm korktugm kadar degildi sadece cok uzun yikayamadm korkudan hemn cikarttm sen naptn tek basina banyo yapabiliyn mu
Banyoyu akşamları eşimle yaptırıyoruz. Ama annem gittikten birgün sonra bütün gece ağladı gaz sancısından. ne yapacağımı bilemedim o zaman keşke annem burada olsaydı dedim. Zaten giderken de çok ağladım ilk defa bu kadar. Baya bi sulugöz oldum

rahim indiğinde altan muayene zor gelmedi bana geçen hafta birazcık rahatsız ediciydi bu hafta çok rahattı çünkü rahim yumuşamış doğuma yaklaşınca rahim yumuşamış oluyor zaten ve alttan muayene rahatsız edici olmayacak bence

4 cm önce pek iyi değil sanırım epidural çünkü epiduralde kaıslmaları yavaşlatıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…