- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.361
Cnm tamamen gecirmiyor ama bizde karin agrisi yada gaz sancisinda ilik dus yada karna sicak iyi geliyor. Bebeklerdede oyle. Azaltiyor iste.alıyım canım denemekten zarar gelmez çok sağol
Canım hazır annen yanında iken tomriain emzirme kampını yapsana. Silikonu ve sağmayı bir kenara bırak. Sağmak bir süre sonra kısır döngü. Biberondan emmek bebek için çok kolay. Öğrenmesi gereken çene kaslarını yoran bir şey yok. Ama emmek öyle mi nasıl efor sarfediyor bebeler.Canım benim bebeğim sürekli emmek istiyor ama sorun şu ki memeyi henüz tutamıyor, silikon ucu da reddediyor. Biz de anne sütünü biberonla veriyoruz ama bu kez de sürekli biberon emmek istiyor. Bir keresinde tam 150 cc süt içti. Normalde 60 cc içmesi gerekirken. Emme isteği çok fazla. Çok içtiği için de ağzından burnundan kusuyor. Allah korusun boğulacak diye korkuyorum. Emzik de almıyor süt gelmediği için. Bunun çözümü ne olabilir sence ?
Camım gece şnşallah başlar . Bebeği emzirmek içşn kalktığımda bakacağım.sabah doğum için yatış yapacağım tabi gece doğum gelmezse
hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Canım ya yüzüstü bebekler çok reahat ediyor gibi geliyor banada. Ama doktpr kesinlikle yapma uyanıkken yüzüstğ koy kasşarı çalışsın dedi. Bende bazem yüzüstü uyutmak istiyorum ama korkuyorum. Nasıl yapıyorsun sen?Ben alttan ince citcitli bady ayakli tulum tulumun icinden corap giydiriyorum. Ayaklarini mutlaka sicak tut. Gece gazi olunca sicak koyuyorum. Aradada koyuyorum. Sonra yuzustu yatiriyorum oyle uyuyor. Kimyon iciyorum kayisi hosafi . Alttan bol gaz cikariyor. Sicak koyuncada gaz cikariyor. Banyodan sonra ayaklarina sicak koyuyorum yine. Banyodan sonra birkac saat sapka koyuyorum.
Yaninda ben oluyorum oyle yalniz birakmiyorum. Gecede gazi olunca bizim yatakta yatirdim oyke uyuyunca tekrar sirt ustu yatirdim besigine koydum. Birde hep sirt ustu arada yan hafif yan donuyor. Yuzustu sirtida rahatlar. Yuzustu basini yana ceviriyorum. İki eli yanlarda oluyor. Yada iki elini yuzunun cenesinin altina koyuyor nasil rahat ederse. Duz rahat edemezse. ince yastigin uzerine belden yukarisini uzat.Canım ya yüzüstü bebekler çok reahat ediyor gibi geliyor banada. Ama doktpr kesinlikle yapma uyanıkken yüzüstğ koy kasşarı çalışsın dedi. Bende bazem yüzüstü uyutmak istiyorum ama korkuyorum. Nasıl yapıyorsun sen?
Bnimki oluyo cnim. Dahada panik yapiyorumKızlar ya sizin miniklerinizde ağlarken katılıyo mu? Nefesi kesiliyo birden. Allahım çok korkuyorum öyle olunca
Tmm canım sağolasın. Deneyeceğim inş.Yaninda ben oluyorum oyle yalniz birakmiyorum. Gecede gazi olunca bizim yatakta yatirdim oyke uyuyunca tekrar sirt ustu yatirdim besigine koydum. Birde hep sirt ustu arada yan hafif yan donuyor. Yuzustu sirtida rahatlar. Yuzustu basini yana ceviriyorum. İki eli yanlarda oluyor. Yada iki elini yuzunun cenesinin altina koyuyor nasil rahat ederse. Duz rahat edemezse. ince yastigin uzerine belden yukarisini uzat.
Canım ben bir ley farkettim bebeklerin tek ağlama sebebi kaka gaz açlık vs gibi fiziksel şartlar olmuyor. Bazen cidden bu dünyayı yadırgıyorlar. Boşlulta hissediyorlar . . Dğşğn her şeyi yaptım geçen gece napsaö uyumuyor. Napsaö susöuyor altı değişmiş gazı alınmış kakayı yapmış. Vs vs.ç en son yatağa araöıza aldık. Ve inanır mısın sustu... nöbetleşe eşimle sabahı ettik. Biraz korka korka... ya da baxen sırf göğsüme kouuyprum öyle susuyoe... içeriyi özlediklerinde de ağlıyorlar bence.Bnimki oluyo cnim. Dahada panik yapiyorumilk eve geldigimizde aglama krizi tuttu bi yanda o agliyo bi yanda ben
Başak burcunda son saatler artık geceden itibaren doğan miniklerimiz terazi burcu olacaklar :)
Kesinlikle katiliyorum . Kundak yapip besikte de durmuyor. Bende arada yanima aliyorum . Basini uzatip bana dogru geliyor yan donuyor. Gogsune yatiriyorum . Kokumuzu biliyorlar. İlk uc ay anneyle kendilerini tek kisi biliyorlar zaten. Kucakta olunca butunlesmis saniyorlar.Canım ben bir ley farkettim bebeklerin tek ağlama sebebi kaka gaz açlık vs gibi fiziksel şartlar olmuyor. Bazen cidden bu dünyayı yadırgıyorlar. Boşlulta hissediyorlar . . Dğşğn her şeyi yaptım geçen gece napsaö uyumuyor. Napsaö susöuyor altı değişmiş gazı alınmış kakayı yapmış. Vs vs.ç en son yatağa araöıza aldık. Ve inanır mısın sustu... nöbetleşe eşimle sabahı ettik. Biraz korka korka... ya da baxen sırf göğsüme kouuyprum öyle susuyoe... içeriyi özlediklerinde de ağlıyorlar bence.
Kesinlikle öyle. Bşr yazıda okumuştum bebekler 2 yaşına kadar bu dünyada ayrı varlık olduklarını algılayamıyorlarmış... anneyle bütün hissediyorlarmış.. benimde canıma minnet akşam sabah o koku:)Kesinlikle katiliyorum . Kundak yapip besikte de durmuyor. Bende arada yanima aliyorum . Basini uzatip bana dogru geliyor yan donuyor. Gogsune yatiriyorum . Kokumuzu biliyorlar. İlk uc ay anneyle kendilerini tek kisi biliyorlar zaten. Kucakta olunca butunlesmis saniyorlar.
başak burcu olsun mu istiyordun canım. Hayırlı evlat olsunlar daTren kaçmak üzereçok üzülüyorum
Hayirlisi nasilsa oyle olsun insallah canim. Bizleri habersiz birakma. Allah yardimcin olsunsabah doğum için yatış yapacağım tabi gece doğum gelmezse
Bu parmak ucu acilmam vardi plates topunda zipladim ve merdiven inip ciktim gece 2 de tuvalete kalktim belimde ve kasiklarimda agri vardi sonra tuvalete gittim suyum geldi ben hemen hastaneye gitmedim sancimi bekledim yavas yavas sancilar geldi sabah 8 de kahvaltı yapip hastaneye gittik 2,5 c acilmam vardi acilmanin artmasi için alttan bi ilac yada fitil gibi bisi koydu doktor sonra 3 dk da bire düştü öğlen 2 bucuga kadar dayandim sonra kontrole girdiğimde acilma yok sadece yumuşamış dediler doktor eliyle biraz açmaya calisti o cok aci verici ben 4e kadar biraz daha dayandim sonra baktiginda acikligi 5 cm'e getirdi ben dayanamayacagimi anlayıp epidiral yaptirdim tam bir nimet 4 cm olunca hemen iste sakinca ı sanciyi çekme biraz dinlendim sonra sancilar zaten assagida toplanıyor epidural o aciyi kesmiyo aksam11 de sancilari hissetmeye basladim açıklık 9 cm di ikinma hissi gelene kadar bekledim 10 cm oldu 1 saat sonra ama bebegin basi büyük oldugu için takildi 2 saat ikindim en kötü kismi orasi ikininca insanin karni aciyo ikinmayi bitirmeden kisa nefesle tekrar ikinman gerekecek büyük tuvaletini yapar gibi ikincan basta beceremedim karnimi sisirdim sonra ayakta ikinmayi denedim yatinca sancim gidiyodu yaninda yelpaze yada vantilatör bulundur bide isiricak bi havlu olabilir ben hastanedeki herkesi isirdim son olarak doktor geliyor birakma sakin ikin dedi tek nefesle ikindim vakum kullandi bide bi ebe ustten bastirdi ama korkma ikinirken canin acimiyo cocugun çıktığını hissediyosun zaten sonrasi mutluluk 24 saat sürdü tam çok zordu ama ben normal dogumu cok istiyidum başardım allah herkese kolay doğumlar nasip etsin biraz ayrıntılı anlattim ama bil ne olacagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?