2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım hazır annen yanında iken tomriain emzirme kampını yapsana. Silikonu ve sağmayı bir kenara bırak. Sağmak bir süre sonra kısır döngü. Biberondan emmek bebek için çok kolay. Öğrenmesi gereken çene kaslarını yoran bir şey yok. Ama emmek öyle mi nasıl efor sarfediyor bebeler.
Ben sarılığın en yğksek olduğu iki gğn hem emzirdşm hem sağdığım sütü verdim. Ama inan bir kere biberondan verşnce ondan sondakş en az 3 emmede bebeğimle resmen kavga ettij:) dueuyo duruyo memyi bırakıyo kavramayı unutmuş hale geliyor. Doydum numarası çekip biberonu verince cuklatıyor. Bende bineronu ağzına verir gibi yapıp açtırıp memeyi dayayarak çözdğm olayı ama cidden emek istiyor. Denemeye devam et. 150 cc bir sefer içşn çok fazla. Binerondan ayarı yapamıyor bebeler

Canım ya yüzüstü bebekler çok reahat ediyor gibi geliyor banada. Ama doktpr kesinlikle yapma uyanıkken yüzüstğ koy kasşarı çalışsın dedi. Bende bazem yüzüstü uyutmak istiyorum ama korkuyorum. Nasıl yapıyorsun sen?

Yaninda ben oluyorum oyle yalniz birakmiyorum. Gecede gazi olunca bizim yatakta yatirdim oyke uyuyunca tekrar sirt ustu yatirdim besigine koydum. Birde hep sirt ustu arada yan hafif yan donuyor. Yuzustu sirtida rahatlar. Yuzustu basini yana ceviriyorum. İki eli yanlarda oluyor. Yada iki elini yuzunun cenesinin altina koyuyor nasil rahat ederse. Duz rahat edemezse. ince yastigin uzerine belden yukarisini uzat.

Tmm canım sağolasın. Deneyeceğim inş.

Bnimki oluyo cnim. Dahada panik yapiyorum ilk eve geldigimizde aglama krizi tuttu bi yanda o agliyo bi yanda ben
Canım ben bir ley farkettim bebeklerin tek ağlama sebebi kaka gaz açlık vs gibi fiziksel şartlar olmuyor. Bazen cidden bu dünyayı yadırgıyorlar. Boşlulta hissediyorlar . . Dğşğn her şeyi yaptım geçen gece napsaö uyumuyor. Napsaö susöuyor altı değişmiş gazı alınmış kakayı yapmış. Vs vs.ç en son yatağa araöıza aldık. Ve inanır mısın sustu... nöbetleşe eşimle sabahı ettik. Biraz korka korka... ya da baxen sırf göğsüme kouuyprum öyle susuyoe... içeriyi özlediklerinde de ağlıyorlar bence.

Kesinlikle katiliyorum . Kundak yapip besikte de durmuyor. Bende arada yanima aliyorum . Basini uzatip bana dogru geliyor yan donuyor. Gogsune yatiriyorum . Kokumuzu biliyorlar. İlk uc ay anneyle kendilerini tek kisi biliyorlar zaten. Kucakta olunca butunlesmis saniyorlar.

Kesinlikle öyle. Bşr yazıda okumuştum bebekler 2 yaşına kadar bu dünyada ayrı varlık olduklarını algılayamıyorlarmış... anneyle bütün hissediyorlarmış.. benimde canıma minnet akşam sabah o koku:)

of çok zor geçmiş canım. allah kurtarmış. geçmiş olsun. güle güle büyüt kuzunu

kızlar , ben sabah 9 da hastane de olacağım. açılmam devam etti mi bilmiyorum inşallah etmiştir keşke 3 cm kadar olsa diyorum ama göreceğiz yarın . ne su geldi ne düzenli kasılma var ne de nişan yarın suni sancı gerekecek sanırım
fırsatı bulursam yazarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…