2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bundan ben de alayım. SICAK su torbası koyuyorum ama içim rahat etmiyor kapak açılır falan diye.
Bir de kimyon gazı mı engelliyor ? Ben süt artırıyor diye biliyordum.

Canım ben emzirmek istiyorum bebeğim emmek istiyor sütüm de var çok şükür ama Bebek mememi tutamıyor. Emzirme kampı yapamıyorum. Ağzını kocaman açıyor iki fırt çekiyor süt gelmiyor diye başlıyor ağlamaya. Çünkü biberonu öğrendi çeker çekmez süt geldiğini. Ağlamaya başlayınca da bir daha sakinleşemiyor yavrum. Sanırım emzirme danışmanı ayarlamak şart oldu bana.

Biz de eşimle bu gece sıra sıra kucağımızda uyuttuk 2 saat o 2 saat ben :) deliksiz uyudu yavrum. Kucakta olunca gazı da rahat çıkıyor sorunsuz uyuyor ve güvende hissediyor.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcın olsun.

Ya tabiki onlar icinde cok zor. Bi anda bambaska yere geliyolar. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Kızzlar bebekleriniz gece kaç saat uyuyor karnı toksa. Benimki bi iki saat ara ara emdikten sonra uyuyor 3 saat. O sıra acıkmışmıdır diye tereddüt ediyorum. Açsa kendisi kalkarmı acaba

Kızzlar bebekleriniz gece kaç saat uyuyor karnı toksa. Benimki bi iki saat ara ara emdikten sonra uyuyor 3 saat. O sıra acıkmışmıdır diye tereddüt ediyorum. Açsa kendisi kalkarmı acaba
Canım benım doktorum gunduzlerı 2saat arayla gecelerı 3 saat arayla emzır dedı. Bugun 5gunluk olucaz bakıyorum zaten o saatlerde kendısı uyanmaya basladı acıktıgı ıcın bu saat aralıgı normalmıs merak etme. Bır de arkadasım su tabloyu atmıstı belkı sıze de yararı olur paylasıyorum. Emzırme ve uyku saatlerının takıbı ıcın telefonda kullandıgınız uygulama varmı buarada ben bayagı bakkal defterı tutuyorum suan

İnstagramdan bende takip ediyorum onu . Yardimci olur. Memeyi tutturduguna gore tutabiliyor zaten . Bir kac gune alisir gobi geliyor bana. Bizide bilgilendir. Emzik konusu ayni bide öğürüyor emzigi.

Bundan ben de alayım. SICAK su torbası koyuyorum ama içim rahat etmiyor kapak açılır falan diye.
Bir de kimyon gazı mı engelliyor ? Ben süt artırıyor diye biliyordum.
Hem gaz hem sut arttiriyor. Gaz yapan yemeklerede kimyon koyuyorum . Kiraz cekirdegi hem sicak hem soguk kullaniyor. Soguk hic kullanmadim. Birde isitinca hemen koymayin birkac dk bekleyin durdukca isiniyor asıl ısısı belli olunca koyarsiniz.

Benimki 20 gunluk oldu. Uyandirmiyorum aryik kendi uyaniyor. Sariligida atlatti. Bazrn saat basi az az emip uyuyor gazi oluyor cikartikktan sonra tekrar emiyor bazen iki saat mamadan once ve sonra emince 3-4 saat uyuyor.

Bebek bakımı diye bir program var canım onu kullanıyorum çişini kakasını uykusunu mamasını hepsini ordan takip edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…