2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dün bende alttan muayene oldum lekelenme oldu kan geldi ama bugün parça şeklinde geldi ciğer parçası gibi nisan mi acaba dir merak ediyorum
nişandır canım o belki attan muayene tetıklemıstır alttan muayenede kahverengı lekelenme oluyor o kadar parça gelmıyor

Kolay gelsin canım. Sizin için hangisi en iyisiyse öyle olsun

sabah doğuma gidiyorum canım artık arastırmak için gec

Valla canım ben sıkıntı yaşamadım epiduralde ama sen yine de doktoruna danış istersen

Valla canım ben sıkıntı yaşamadım epiduralde ama sen yine de doktoruna danış istersen
canım epidural yapılacakta ama açılma 4 c gecınce ben onu demek istedim. 4 cm kadar acılma suni sancıyla olacak mecbur. 2 gn önce 1 cm açılmam vardı inşallah artmıştır tek tesellim o

canım epidural yapılacakta ama açılma 4 c gecınce ben onu demek istedim. 4 cm kadar acılma suni sancıyla olacak mecbur. 2 gn önce 1 cm açılmam vardı inşallah artmıştır tek tesellim o
İnşallah artmıştır canım. Bana da son zamanlarda suni sancı vermişlerdi acilmam artsın diye suni sanciyla beraber epidural yapmamışlardı. Dua edicem sana canım inşallah acilman gayet iyidir çok kolay bir doğumun olur bebisini sağ salim alırsın kucağına :))

Allah razı olsun

İyi geceler anneler banim bebiş geceleri emiyor emiyor ama uyumuyor illa sağdığım sütü biberonla verıyorum o zaman uyuyup kalıyor ne yapıcam ben

Sutun varsa eger gzelce emdiginde doyucagini biliyorsan hmn biberonu iptal et cnm sakin kullanma sadece emsin emiyor ama iberondan daha cabuk doydugu icin tm emmiyor ilk geln hizli sutu emip yavaslayinca birakiyordr ugrasmk istemiyor nede olsa biberon vericksn biliyor akilli bidik en fazla iki gn ugrasrsin zor olur ama bakti artik biberon yok artik hertrlu meme mecbur doyana kadar emicek yavas yavas

Meme ucumu bu gece vermeyi başardım bir kereliğine önce silikon uçla tutturdum, Bebek hafif uykuya geçince silikon ucu çıkarıp direk memeyi soktum ağzına emdi güzelce. Bir de göğüs ucu çıkarıcı almıştım önce onunla ucunu çıkardım öyle verdim memeyi tuttu.
Benim bebeğim de ellerini emiyor battaniyesini emmeye çalışıyor gerçekten emme isteği çok fazla emzik verdiğim zaman önce iştahla emiyor ama sonra atıyor sanırım süt gelmediği için.
Emzirme danışmanı ayarlayacağım bu gece eşimle karar aldık. Doğum yaptığım hastanede bize yardımcı olan Nazife hemşire vardı instagramda ebe_nazife_can hesabı var. Onu arayacağım inşallah sorunumuzu çözer. Teşekkürler cevabın için. Ben süt sağma nöbetindeyim :)

Benimkide emmiyordu memeye koyup kenardan mama yada anne sütü sıkıyorum siringayla oda memeden geliyo zannedip emmeye basliyo sonra süt cogaliyo siringa dene
Evet şırıngayı ben de yapıyorum o sayede alıyor bazen memeyi silikonla ama her zaman işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…