- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.381
nişandır canım o belki attan muayene tetıklemıstır alttan muayenede kahverengı lekelenme oluyor o kadar parça gelmıyorDün bende alttan muayene oldum lekelenme oldu kan geldi ama bugün parça şeklinde geldi ciğer parçası gibi nisan mi acaba dir merak ediyorum
aaaaBaşak burcunda son saatler artık geceden itibaren doğan miniklerimiz terazi burcu olacaklar :)
Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım.Aksamları serin oluyo artk gündüz yıkıyorum ben, benmi fazla pimpirikliyim acaba
Kolay gelsin canım. Sizin için hangisi en iyisiyse öyle olsunkızlar , ben sabah 9 da hastane de olacağım. açılmam devam etti mi bilmiyorum inşallah etmiştir keşke 3 cm kadar olsa diyorum ama göreceğiz yarın ne su geldi ne düzenli kasılma var ne de nişan yarın suni sancı gerekecek sanırım
fırsatı bulursam yazarım
fırsatım olursa yazarım. sağol canımHayirlisi nasilsa oyle olsun insallah canim. Bizleri habersiz birakma. Allah yardimcin olsun
inşallah canım şidi ben de aklımdna bunu geçiriyordum suyum gelse diye artık kısmet canımCamım gece şnşallah başlar . Bebeği emzirmek içşn kalktığımda bakacağım.
karışık galiba bu durum ben de anlamadımPardon ya başak 22 si sonmuş:)
sabah doğuma gidiyorum canım artık arastırmak için gecCanım bir arkadaşım tam 42+0 da nprmal doğurmuştu. Doğurduğy gün hep yürümüş sürekli bu bebek bugün doğacakk diye keendine telkin vermişti. Birde hep enerjili şekerli şeyler yemişti.
Canım birde hint yağı diye bir şey var . Bir kaşığı bile çok etkili . Doğumu başlatmak için bazı ebeler tarafından kullanılıyor. Bir araştırsana?
Canım benim inşallah rahat bi doğumum olur.oglunu sağ salim kucağına alırsın.sabah doğuma gidiyorum canım artık arastırmak için gec
10 günlük olduk bugün canım geceleri 2 saatte bir kendi uyanıyor zaten bende uyandikca bir mama veriyorum bir emziriyorum. Siz kaç günlük oldunuzKac günlük oldunuz tatlim. Bide geceleri ne sıklıkla uyandiriyosunuz?
Valla canım ben sıkıntı yaşamadım epiduralde ama sen yine de doktoruna danış istersenrahim indiğinde altan muayene zor gelmedi bana geçen hafta birazcık rahatsız ediciydi bu hafta çok rahattı çünkü rahim yumuşamış doğuma yaklaşınca rahim yumuşamış oluyor zaten ve alttan muayene rahatsız edici olmayacak bence
4 cm önce pek iyi değil sanırım epidural çünkü epiduralde kaıslmaları yavaşlatıyormuş
umarım canım. çok sağol. biraz kaygılıyımCanım benim inşallah rahat bi doğumum olur.oglunu sağ salim kucağına alırsın.
canım epidural yapılacakta ama açılma 4 c gecınce ben onu demek istedim. 4 cm kadar acılma suni sancıyla olacak mecbur. 2 gn önce 1 cm açılmam vardı inşallah artmıştır tek tesellim oValla canım ben sıkıntı yaşamadım epiduralde ama sen yine de doktoruna danış istersen
Canım içini ferah...benim kuzenim 41 haftada açılması olmadi suni sancıyla normal doğum yaptı..insallah isteğin gibi olur..umarım canım. çok sağol. biraz kaygılıyım
İnşallah artmıştır canım. Bana da son zamanlarda suni sancı vermişlerdi acilmam artsın diye suni sanciyla beraber epidural yapmamışlardı. Dua edicem sana canım inşallah acilman gayet iyidir çok kolay bir doğumun olur bebisini sağ salim alırsın kucağına :))canım epidural yapılacakta ama açılma 4 c gecınce ben onu demek istedim. 4 cm kadar acılma suni sancıyla olacak mecbur. 2 gn önce 1 cm açılmam vardı inşallah artmıştır tek tesellim o
Allah razı olsunİnşallah artmıştır canım. Bana da son zamanlarda suni sancı vermişlerdi acilmam artsın diye suni sanciyla beraber epidural yapmamışlardı. Dua edicem sana canım inşallah acilman gayet iyidir çok kolay bir doğumun olur bebisini sağ salim alırsın kucağına :))
İyi geceler anneler banim bebiş geceleri emiyor emiyor ama uyumuyor illa sağdığım sütü biberonla verıyorum o zaman uyuyup kalıyor ne yapıcam ben
Meme ucumu bu gece vermeyi başardım bir kereliğine önce silikon uçla tutturdum, Bebek hafif uykuya geçince silikon ucu çıkarıp direk memeyi soktum ağzına emdi güzelce. Bir de göğüs ucu çıkarıcı almıştım önce onunla ucunu çıkardım öyle verdim memeyi tuttu.Biberonla iki saatte bir veriyorsan icecegi miktar kadar ver fazla verme.150 bir defada cok. Az az icip sık besleniyorlar. Dr kontrolunde sorabilirsin az cok icecegi cc bellidir. Benimkide devamli memede. Anne sutu mama verdigim zaman yine anne sutu istiyor. Memede emerek uyumak istiyor. Kucagimda oyaliyorum. Yada az sa sutum oyle veriyorum memeyi. Mememe yaklastirip emzigi oyle veriyorum. Benimkide cok emzik almiyor. Vermeye calisiyorum. Mamayida 30 cc ayarliyorum bende fazla versem fazla icecek. Bi eronla hemen bitiriyor. Yorulnuyor emdikce emiyor. Anlamiyor doydugunu . Memede yorulup uyuyup kaliyor. Gazi olunca memeyi emmiyo kivraniyor ayaklarini cekiniyor. Emme refleksi kuvvetli elini de emiyor. Emzik vermek bence kurtarici.Emme refleksi fazla olanda cidden iyi birsey. Gazli bebek emmek istiyor gazi oldugunda meme verebilirsin veremiyorsan mecbur emzik vereceksin.
Memeni alsa yorulurdu uyuyup kalirdi . Yine dene pes etme ver memeni kalkan kullan sutyenler basiyor ucunu iyice yada sutyen takma oncesinde masaj yada enjektorle cikarmayi denedinmi.
Farkli farkli yollar dene bir muddet sonra rutiine oturur. Oda icecegi miktari ayarlar bir iki aya. İnsallah memeye alisir. Sagmak senin icinde yorucu emzirme danismani ayarlamayi dusunuyordun . Deneyecekmisin.
Evet şırıngayı ben de yapıyorum o sayede alıyor bazen memeyi silikonla ama her zaman işe yaramıyor.Benimkide emmiyordu memeye koyup kenardan mama yada anne sütü sıkıyorum siringayla oda memeden geliyo zannedip emmeye basliyo sonra süt cogaliyo siringa dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?