- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.641
Anladim benim de gecen carsamba 201 cuma 397 bugun de 1077 cikti. Hayirli olsun keseyi gormek rahatlatmistir baya sizi. Sira kalp atislarina insallah. Benim son adet 23 aralik.Benımkı gec dollenme yani sat 10aralıktı buna göre 6haftalık olması lazımdı ama pko lu oldugum ıcın gec dollenme olmus, suan bebegım 4haftalık flnmıs. GEcen hafta ptesı gunu kan degerım 200 lerdeydı keseyı gorememıstık, bugun görebıldık ama yenıden kan degerıne baktırmadım
Canım ben devlete gittim ücretsiz yaptırdım gittiğim yer 500 istemişti okmeydanının adliye polikliniğinde yaptırdım hangi Medical gözünaydın bu arda canımCanım doktordan cıktım şimdi keseyi gördük yaklasık 4haftalıgız dıs gebelik yok ve hersey normal dedi. Gebelık testleri yaZdı ve medical park 1139 tl istedi bu testler için. 2 hafta sonra hem bu testlerin sonucunu götürmem lazım hemde kalp atıslarını duyucaz kısmetse. Bu gebelik sonrası istenen testleri yaptıranlar varmı nekadara yaptırdınız acaba
Sagol canım senın de hayırlı olsun. Ben ist bahcelievler medicalpark a gidiyorum ama testlere 1139 tl istediler oyuzden dısarıda yaptırmak istiyorumCanım ben devlete gittim ücretsiz yaptırdım gittiğim yer 500 istemişti okmeydanının adliye polikliniğinde yaptırdım hangi Medical gözünaydın bu arda canım
İstersen Sadi konuk mesai dışı randevu al canım doktor istekte bulunur sende sabah direk ilk sırayı alırsın kan vermek için mesain kaçta başlıyor. Bende çalıştığım için sıkıntı oluyor Bezmialem cumartesi var diye Oray'a gittim ordada doktor hepsini yapmadi kendi rutinlerimiz var diyip bugün tekrardan Okmeydanı'nda Kah verdimSagol canım senın de hayırlı olsun. Ben ist bahcelievler medicalpark a gidiyorum ama testlere 1139 tl istediler oyuzden dısarıda yaptırmak istiyorum
Bizde yeni 7 haftalığız 6. haftasında azda olsa kalp ritmini gördük sesini duyamadık çok küçük olduğu için bu hafta tekrar gideceğim cnm :)Bende bugün ilk defa doktora gittim ama henüz kalp atışını duyamayıp benim haftamda olup duyan var mı acaba ?
Normalde 7+1 ultrasona göre 6+6 bugün gittim daha duyamadğkBende bugün ilk defa doktora gittim ama henüz kalp atışını duyamayıp benim haftamda olup duyan var mı acaba ?
Canım hayırlı olsun keseyi gördün müBende bugün ilk defa doktora gittim ama henüz kalp atışını duyamayıp benim haftamda olup duyan var mı acaba ?
Insallah canim pazartesi kendi dr uma randevu aldm insallah o gun belli olur sen ne gunu gideceksinHangimizinki iyi hangimizin ki kötü bilemedim iki haftaya güzel haberler verelim birbirimize canım
Mrb cnm öncelikle hayırlı olsn bebeğin bnm de 20 Aralık sat bugun gittim doktora keseyi gördük kalp atışlarını için 2 hafta sonra çağırdıMerhabalar. Allah nasip etti bu başlığa da yazmak nasip oldu.
Sat 21 aralık
Transfer tarihi 12 ocak
Sat a göre 27 eylül doğum tarihim. Daha önce sezeryanim olduğu için muhtemelen 1 hafta 10 gün önce nasip olursa Doğum olur.4+6 günlük 5. haftamdayım. Hemşire bugün 20 gün sonra dr a git dedi. Kalp atışı için,öncesinde gerek yok dedi. Aranızda günleri bana yakın doktora giden var mı?
canim bende igne kullanicam.ama benim hafta bir olan ignelerdir..ilk kizimda vurmustum..Bnm kan pıhtılaşması sorunum oldugu için erken gittim bugun iğneye başladık 9 ay boyunca hergün igne olcam
Senn fzla yok o zmn cnm pıhtılaşması bnm ilk bebegim o yuzden ölmüştücanim bende igne kullanicam.ama benim hafta bir olan ignelerdir..ilk kizimda vurmustum..
Cnm bnm ilk gebeligimde bebeğin kalbi durmuştu sonra kürtaj oldum araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı 3 aydır corasprin kullanyrdm bugun doktora gittim iğneye başlattı bi nevi kan sulandırıcı bebek iyi beslensin Die.Canim benim teyzemde hergun deri alti ignesi yapiyodu ama onun bebekle kan uyuşmazligi vardi senin ki de ayni oyle bisy mi bide bunu nerden biliyon nasil anlaşiliyo
canim ben ilk cocugu 6 aylikken erken dogum yaptim uc gun yasayabildi..2.cocugumda yine erken dogum riski vardi hafta bir gun igne vurdum..bu hamileligimde vurucam..ben kan pihtilasmaya yokturSenn fzla yok o zmn cnm pıhtılaşması bnm ilk bebegim o yuzden ölmüştü
Mrb benim sat 20 aralık yarın doktora gideceğim kese içinMerhabalar. Allah nasip etti bu başlığa da yazmak nasip oldu.
Sat 21 aralık
Transfer tarihi 12 ocak
Sat a göre 27 eylül doğum tarihim. Daha önce sezeryanim olduğu için muhtemelen 1 hafta 10 gün önce nasip olursa Doğum olur.4+6 günlük 5. haftamdayım. Hemşire bugün 20 gün sonra dr a git dedi. Kalp atışı için,öncesinde gerek yok dedi. Aranızda günleri bana yakın doktora giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?