- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.421
Canım guzel haberlerle dönersin..Bugün kontrolüm var,dr ile ne yapacağımıza karar vereceğiz.bir terslik yoksa beklemek istiyorum.bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Bu arada bugün itibariyle takvimim kalkmış,artık takvimim bile yok
Canım seni meraklardayım bende doğum yaptım 15 Eylülde yeni girebiliyorum buralara. Siz nasılsınız bebiş nasıl?Kizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Doymuyor gibi geliyor o yüzden sütü sağıp biberonla verıyorum bi şekilde unutturmam lazım numara da yapıyor gibi bilmilorum artıkSutun varsa eger gzelce emdiginde doyucagini biliyorsan hmn biberonu iptal et cnm sakin kullanma sadece emsin emiyor ama iberondan daha cabuk doydugu icin tm emmiyor ilk geln hizli sutu emip yavaslayinca birakiyordr ugrasmk istemiyor nede olsa biberon vericksn biliyor akilli bidik en fazla iki gn ugrasrsin zor olur ama bakti artik biberon yok artik hertrlu meme mecbur doyana kadar emicek yavas yavas
Geçen hafta bugün 14:31 dı doğdu oğluşum canım mecbur Sezeryan oldum günler şiraz zor geçti. Amin inşallah canım senin Prenses ne yapıyor
hayırlısı olsun canım. Pazartesi bizim de kontrolümüz var. Sağlıkla gelsin de kuzucuk sezeryan da olsa önemli olan ikinizin sağlığıKızlar kızım hala Doğum pozisyonu almamış,yüzü de hala dışa dönükmüş.kafa çapı da 9,6cm olduğundan dr normal Doğumu beklemeyelim paZartesi sezeryanla alalım diyor.çok istiyorsan pazartesi suni sancı vereyim ama büyük ihtimalle Doğum pozisyonunu almaz dedi.
kafam çok karıştı moralim de bozuldu
Sezeryan yöntemi için test falan da istemedi spinal anastezi ile sezeryan yapacağım dedi.
Benim gecen hafta yasadigim duygular :) 1 haftada alistim ve sindirdim sezaryen fikrini ama bu bihafta icinde dogum pozisyonunu alir umidim de hep vardi. Pozisyon almayi birak kordonu 2 kez dolanmis boynuna. Pazartesi icin kesin sezaryen bizim. Odamizi da ayirttik hastanede cok heycanliyim.Kızlar kızım hala Doğum pozisyonu almamış,yüzü de hala dışa dönükmüş.kafa çapı da 9,6cm olduğundan dr normal Doğumu beklemeyelim paZartesi sezeryanla alalım diyor.çok istiyorsan pazartesi suni sancı vereyim ama büyük ihtimalle Doğum pozisyonunu almaz dedi.
Sezeryan yöntemi için test falan da istemedi spinal anastezi ile sezeryan yapacağım dedi.
Evet canim 21 eylul sabah 9 da aldilar kizimi
Canım aynı duygularla girdim taa ameliyathaneye kadar. Doğru olanı mı yapıyorum diye. Sonra doktorum keseyi açınca kızımın kakasını yaptığını söyledi ve iyi ki normal doğumu beklememişiz dedi. Dediğin gibi herşeyde bir hayır var. Şuan normal Doğum yapmış olmayı o kasılmaları, suyumun gelmesinin vereceği heyecan ve mutluluğu, kızımın içimden çıkışının vereceği hazzı yaşamayı çok isterdim Allah biliyor elimden geleni de yaptım ama hayırlısı böyleymiş. Önemli olan şuan Melek yavrumun kucağımda sağlıkla uyuyor olması. Rabbime şükürler olsun... Hiç moralini bozma.
Kızlar kızım hala Doğum pozisyonu almamış,yüzü de hala dışa dönükmüş.kafa çapı da 9,6cm olduğundan dr normal Doğumu beklemeyelim paZartesi sezeryanla alalım diyor.çok istiyorsan pazartesi suni sancı vereyim ama büyük ihtimalle Doğum pozisyonunu almaz dedi.
Bugün 6. Gün canım. Bnimki her gece 1.5 saat aksiyon yaşantıyo bize sonrasi daha rahat geciyo10 günlük olduk bugün canım geceleri 2 saatte bir kendi uyanıyor zaten bende uyandikca bir mama veriyorum bir emziriyorum. Siz kaç günlük oldunuz
Canım gözün aydın.alllah analı babalı büyütsün.Merhaba arkadaslar 21 eylul (esimin dogum gunu) kizim 9 da dunyaya geldi 3400 50 cm. 1 gun sonra taburcu olduk. Dikis agrilari icin minoset sut icin bol su iciyorum. Iyiyiz elhamdülillah. Ilk şaşkınlığım mongol lekesiydi sanirim az cok her bebekte varmis
Bizimki de doymaya başladıktan sonra rahatladık biz de canım geceleri falan artık daha rahat uykularımız. Gündüz zaten o kadar eziyeti yok kuzumun. 40 ı çıkana kadar daha huy değiştirir diyorlar ama bakalım sağlıklı keyifli olsunlar da gerisi önemli değil :))Bugün 6. Gün canım. Bnimki her gece 1.5 saat aksiyon yaşantıyo bize sonrasi daha rahat geciyo
Canım bebekşlerde ilk 40 gün hatta 3 ay için alışkanlık oturma dönemi değil esasen. En katı disiplinler bile ilk 40 a dokunmuyor. İlk 3 ay anne karnının devamı gibi. Hem dışarda hem içerde hala:) yani annesi kycağa alışmak demeyelimde seni istiyor özlüyor diyrlim:))İlk zamanlar zor geçiyo canım.hamilelikte hayal ettiğimiz gibi olmuyor hiçbişey.
Benimki yaramazlıklara başladı.bizi parmağında oynatıyor kucağa alıştı.
Yorgunluk var ama çok güzel bi duygu.şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?