2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım seni meraklardayım bende doğum yaptım 15 Eylülde yeni girebiliyorum buralara. Siz nasılsınız bebiş nasıl?
Benim ilk gün sütüm hiç yoktu bile. Sonradan geliyor. Seninde gelir.sağmaya devam et.şifa olsun kuzuya.maşallah kilosuda iyiymiş. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inş

Doymuyor gibi geliyor o yüzden sütü sağıp biberonla verıyorum bi şekilde unutturmam lazım numara da yapıyor gibi bilmilorum artık

Geçen hafta bugün 14:31 dı doğdu oğluşum canım mecbur Sezeryan oldum günler şiraz zor geçti. Amin inşallah canım senin Prenses ne yapıyor

İlk zamanlar zor geçiyo canım.hamilelikte hayal ettiğimiz gibi olmuyor hiçbişey.
Benimki yaramazlıklara başladı.bizi parmağında oynatıyor kucağa alıştı.
Yorgunluk var ama çok güzel bi duygu.şükürler olsun.

Kızlar kızım hala Doğum pozisyonu almamış,yüzü de hala dışa dönükmüş.kafa çapı da 9,6cm olduğundan dr normal Doğumu beklemeyelim paZartesi sezeryanla alalım diyor.çok istiyorsan pazartesi suni sancı vereyim ama büyük ihtimalle Doğum pozisyonunu almaz dedi.
kafam çok karıştı moralim de bozuldu
Sezeryan yöntemi için test falan da istemedi spinal anastezi ile sezeryan yapacağım dedi.

hayırlısı olsun canım. Pazartesi bizim de kontrolümüz var. Sağlıkla gelsin de kuzucuk sezeryan da olsa önemli olan ikinizin sağlığı

Benim gecen hafta yasadigim duygular :) 1 haftada alistim ve sindirdim sezaryen fikrini ama bu bihafta icinde dogum pozisyonunu alir umidim de hep vardi. Pozisyon almayi birak kordonu 2 kez dolanmis boynuna. Pazartesi icin kesin sezaryen bizim. Odamizi da ayirttik hastanede cok heycanliyim.
Bu arada spinal 15 dk da etkisini gosteriyormus epidural yarim saat sonra. Acil uyustrma ihtiyaci dogarsa spinal + epidural kombini yapiyorum demisti doktorum bana. Simdi planli oldugu icin sadece epidural yapacak.
Bozma moralini insan sonradan pisman oluyor. Onemli olan bizim sagligimiz ve bebegimizin saglikla dunyaya gelmesi. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Aynen canim ameliyat masasinda bile doktoruma dogru olani mi yapıyoruz ya kizim kendi gelecekse dedim..kordon kisaymis boynuna gecen..ve ben sirt ustu hic duramıyorum 3. Dkda tansiyom 6ya 2ye dustu kusmaya basladim.orda bebegi alir almaz doktor basinc azaldi oksijen verdiler bana kendime geldim. Fizyolojik olarak ana toplar damarim yuzeydeymis. Doktor bak cok kotu oldun normal dogum.diye de girseydin seni acil sezeryana alabilirdik dedi

Canim sağlıkla gelsin de bebek dusunme gerisini sadece diyeceğim spinal.olacaksan belden igne yapilirken hic ama hic kasma kendini ben hissetmedim.nerdeyse o kadar. Sonrasi 15 dk. Hemen cikiosun

Canım gözün aydın.alllah analı babalı büyütsün.

Bugün 6. Gün canım. Bnimki her gece 1.5 saat aksiyon yaşantıyo bize sonrasi daha rahat geciyo
Bizimki de doymaya başladıktan sonra rahatladık biz de canım geceleri falan artık daha rahat uykularımız. Gündüz zaten o kadar eziyeti yok kuzumun. 40 ı çıkana kadar daha huy değiştirir diyorlar ama bakalım sağlıklı keyifli olsunlar da gerisi önemli değil :))

Kizlar kaan iyi sormuşsunuz. Gunde 2 kere gormeye gidiyorum yanina 1er saat goruyoruz. Sut götürüyoruz. Ameliyati onumuzdeki hafta sonu yada diger hafta basi olacak bir aksilik olmaz önden kötülemezse. Kalbimizde 3 sorun var ve ayni ameliyatta 3unu de yapcaklar. Riskli dediler yine bakalim surec nasil gidicek. Birde kalpte bir kitle cikti extra. Onu simdilik onemsemediler.

Canım bebekşlerde ilk 40 gün hatta 3 ay için alışkanlık oturma dönemi değil esasen. En katı disiplinler bile ilk 40 a dokunmuyor. İlk 3 ay anne karnının devamı gibi. Hem dışarda hem içerde hala:) yani annesi kycağa alışmak demeyelimde seni istiyor özlüyor diyrlim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…