2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bir doktora daha görün canım istersen??. Kafa çapı yanıltıcı olabilir? Sezeryan şeklinede direk karar vermesi ilginç. Daha zamanın var pazartesiye kadar gereken şekli alır bence

Canım inş her şey daha güzek olacak. Rabbim bağışlasın. Duamızdasın

Evet canım hepsini melekler korusun inşallah

Ya sıkıntısın anlamıyoruz ya o geriyo. Çoçuk doktoru doğum yaptığın hastaneye mi götürüyorsunuz

herşey çok güzel olacak canım Allahın izniyle dua ediyoruz sizin için

Allah bol sifa versin cnm insallah hersry cok gzel gelisicek ve olucak aminn

Rabbim tez zamanda sağlıkla hep beraber evinize dönmeyi nasip etsin cnim. Sakın gücünü kaybetme

hayırlısı olsun canım, benimde kontrol vardı bugun..sorun yok..çarşamba sabahı sezeryanım benimde..
kızlar geliyor bakalım peşi sıra

gözünaydın, allah analı babalı büyütsün işallah..

Ya sıkıntısın anlamıyoruz ya o geriyo. Çoçuk doktoru doğum yaptığın hastaneye mi götürüyorsunuz

İlk oraya götürdüm ama medipole başlıcam.
Benimkide gazıda olsa altınada yapsa ağlarken meme arar gibi aranıyor.
Aç sanıyorum ama sıkıntısını çözünce sakinleşiyor.

İyi geceler anneler banim bebiş geceleri emiyor emiyor ama uyumuyor illa sağdığım sütü biberonla verıyorum o zaman uyuyup kalıyor ne yapıcam ben
Küçük olduğu için tam çekemiyor memeyi canım doymuyor o yüzden. Biraz kuvvetlensin hepsini çekip doyar sağmana gerek kalmaz.

Ben halimden çok memnunum.evet yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz ama bugünleri yaşamak için çok bekledim ben.
Uykusuzluğada razıyım yorgunluğada dedim.bi gülüşü ömre bedel kuzumun.
Allahım isteyen herkese nasib etsin.

Canım hayırlı olsun tarıhın ınsallah sagsalım bebegını kucagına alırsın

Canım hayırlı olsun gozunuz aydın Dıkıs agrısından oturamamak cok kotu bı duyguymus zamanla ıyılesıcez ınsallah artık gunler hergun daha da guzelleserek gelıcek bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…