- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.441
Bir doktora daha görün canım istersen??. Kafa çapı yanıltıcı olabilir? Sezeryan şeklinede direk karar vermesi ilginç. Daha zamanın var pazartesiye kadar gereken şekli alır benceKızlar kızım hala Doğum pozisyonu almamış,yüzü de hala dışa dönükmüş.kafa çapı da 9,6cm olduğundan dr normal Doğumu beklemeyelim paZartesi sezeryanla alalım diyor.çok istiyorsan pazartesi suni sancı vereyim ama büyük ihtimalle Doğum pozisyonunu almaz dedi.
kafam çok karıştı moralim de bozuldu
Sezeryan yöntemi için test falan da istemedi spinal anastezi ile sezeryan yapacağım dedi.
Canım inş her şey daha güzek olacak. Rabbim bağışlasın. DuamızdasınKizlar kaan iyi sormuşsunuz. Gunde 2 kere gormeye gidiyorum yanina 1er saat goruyoruz. Sut götürüyoruz. Ameliyati onumuzdeki hafta sonu yada diger hafta basi olacak bir aksilik olmaz önden kötülemezse. Kalbimizde 3 sorun var ve ayni ameliyatta 3unu de yapcaklar. Riskli dediler yine bakalim surec nasil gidicek. Birde kalpte bir kitle cikti extra. Onu simdilik onemsemediler.
Evet canım hepsini melekler korusun inşallahBizimki de doymaya başladıktan sonra rahatladık biz de canım geceleri falan artık daha rahat uykularımız. Gündüz zaten o kadar eziyeti yok kuzumun. 40 ı çıkana kadar daha huy değiştirir diyorlar ama bakalım sağlıklı keyifli olsunlar da gerisi önemli değil :))
Ya sıkıntısın anlamıyoruz ya o geriyo. Çoçuk doktoru doğum yaptığın hastaneye mi götürüyorsunuzİlk zamanlar zor geçiyo canım.hamilelikte hayal ettiğimiz gibi olmuyor hiçbişey.
Benimki yaramazlıklara başladı.bizi parmağında oynatıyor kucağa alıştı.
Yorgunluk var ama çok güzel bi duygu.şükürler olsun.
herşey çok güzel olacak canım Allahın izniyle dua ediyoruz sizin içinKizlar kaan iyi sormuşsunuz. Gunde 2 kere gormeye gidiyorum yanina 1er saat goruyoruz. Sut götürüyoruz. Ameliyati onumuzdeki hafta sonu yada diger hafta basi olacak bir aksilik olmaz önden kötülemezse. Kalbimizde 3 sorun var ve ayni ameliyatta 3unu de yapcaklar. Riskli dediler yine bakalim surec nasil gidicek. Birde kalpte bir kitle cikti extra. Onu simdilik onemsemediler.
Kizlar kaan iyi sormuşsunuz. Gunde 2 kere gormeye gidiyorum yanina 1er saat goruyoruz. Sut götürüyoruz. Ameliyati onumuzdeki hafta sonu yada diger hafta basi olacak bir aksilik olmaz önden kötülemezse. Kalbimizde 3 sorun var ve ayni ameliyatta 3unu de yapcaklar. Riskli dediler yine bakalim surec nasil gidicek. Birde kalpte bir kitle cikti extra. Onu simdilik onemsemediler.
Rabbim tez zamanda sağlıkla hep beraber evinize dönmeyi nasip etsin cnim. Sakın gücünü kaybetmeKizlar kaan iyi sormuşsunuz. Gunde 2 kere gormeye gidiyorum yanina 1er saat goruyoruz. Sut götürüyoruz. Ameliyati onumuzdeki hafta sonu yada diger hafta basi olacak bir aksilik olmaz önden kötülemezse. Kalbimizde 3 sorun var ve ayni ameliyatta 3unu de yapcaklar. Riskli dediler yine bakalim surec nasil gidicek. Birde kalpte bir kitle cikti extra. Onu simdilik onemsemediler.
hayırlısı olsun canım, benimde kontrol vardı bugun..sorun yok..çarşamba sabahı sezeryanım benimde..Kizlar selam, bizim bugun sezaryen tarihi netlesti. Pazartesi gunu sabah 8'de Allahin izniyle yavrumuzla tanisacagiz:)
Afacan kizimiz kordonunu 2 kez boynuna dolamis ve asagiya inemiyormus. Saglikla sihhatle dogar insallah.
Kontrolu olan arkadaslar da hayirli haberlerle gelirler insallah.
gözünaydın, allah analı babalı büyütsün işallah..Merhaba arkadaslar 21 eylul (esimin dogum gunu) kizim 9 da dunyaya geldi 3400 50 cm. 1 gun sonra taburcu olduk. Dikis agrilari icin minoset sut icin bol su iciyorum. Iyiyiz elhamdülillah. Ilk şaşkınlığım mongol lekesiydi sanirim az cok her bebekte varmis
Ya sıkıntısın anlamıyoruz ya o geriyo. Çoçuk doktoru doğum yaptığın hastaneye mi götürüyorsunuz
Küçük olduğu için tam çekemiyor memeyi canım doymuyor o yüzden. Biraz kuvvetlensin hepsini çekip doyar sağmana gerek kalmaz.İyi geceler anneler banim bebiş geceleri emiyor emiyor ama uyumuyor illa sağdığım sütü biberonla verıyorum o zaman uyuyup kalıyor ne yapıcam ben
Saol canim sana da hayirli olsunnn, biz de artik cisli kakali bez sayma gaz muhabbeti yapmaya baslayacagiz az kaldihayırlısı olsun canım, benimde kontrol vardı bugun..sorun yok..çarşamba sabahı sezeryanım benimde..
kızlar geliyor bakalım peşi sıra
Canım bebekşlerde ilk 40 gün hatta 3 ay için alışkanlık oturma dönemi değil esasen. En katı disiplinler bile ilk 40 a dokunmuyor. İlk 3 ay anne karnının devamı gibi. Hem dışarda hem içerde hala:) yani annesi kycağa alışmak demeyelimde seni istiyor özlüyor diyrlim:))
evet canımKızlar 40 gün boyunca yanınızda biri kalıyomu?
hiç bişey yapmadık canım biz tam kurudu mu diye kontrol ettim hepKızlaaarr göbeğimiz düştüüüü
Göbeği düşen minikleriniz için neler kullndınız anneler, doktorumuz hiç bişey söylemedi de bize
Canım hayırlı olsun tarıhın ınsallah sagsalım bebegını kucagına alırsınKizlar selam, bizim bugun sezaryen tarihi netlesti. Pazartesi gunu sabah 8'de Allahin izniyle yavrumuzla tanisacagiz:)
Afacan kizimiz kordonunu 2 kez boynuna dolamis ve asagiya inemiyormus. Saglikla sihhatle dogar insallah.
Kontrolu olan arkadaslar da hayirli haberlerle gelirler insallah.
hiç bişey yapmadık canım biz tam kurudu mu diye kontrol ettim hep
Canım hayırlı olsun gozunuz aydınMerhaba arkadaslar 21 eylul (esimin dogum gunu) kizim 9 da dunyaya geldi 3400 50 cm. 1 gun sonra taburcu olduk. Dikis agrilari icin minoset sut icin bol su iciyorum. Iyiyiz elhamdülillah. Ilk şaşkınlığım mongol lekesiydi sanirim az cok her bebekte varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?