2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İnstagramdan bende takip ediyorum onu . Yardimci olur. Memeyi tutturduguna gore tutabiliyor zaten . Bir kac gune alisir gobi geliyor bana. Bizide bilgilendir. Emzik konusu ayni bide öğürüyor emzigi.
Kızlar bana hastanede emzık ılk uc ay onerılmıyor dedıler sızın hastanenız yenıdogN ıcın dmzıgı onayladı mı missdincer

canım epidural yapılacakta ama açılma 4 c gecınce ben onu demek istedim. 4 cm kadar acılma suni sancıyla olacak mecbur. 2 gn önce 1 cm açılmam vardı inşallah artmıştır tek tesellim o
Canım nasılsın? Dogum bu sabah mı beklenıyordu ınsallah hersey yolundadır

Kızlar bana hastanede emzık ılk uc ay onerılmıyor dedıler sızın hastanenız yenıdogN ıcın dmzıgı onayladı mı missdincer
valla benim doktorum özellikle ilk 3,5 ay önerdi. çünkü ilk 3,5 ay bebekte emme refleks olarak olur dedi. onu emmezse seni ister çünkü bildiği tek şey emmek dedi. çok haklı buldum ama malesef ki benim kısım emziği asla kabul etmiyor keşke kabul etseydi gazına da iyi gelirdi biraz

Kızlar Bızım bugun 5. Gunumuz ben de eve geldıgımızden berı sılıkon ucu bırskıp kendı mememle emzırmeye calısıyorum gogus ucum ılk emzırmeye basladıgımds cok acıyor sonra duzelıyor. Bu nekadar uzun zaman boyle gıder bılmıyorum umarım ılk gunler oldugu ıcın boyledır lansınoh gogus ucu kremı kullanıyorum ıste bakalım duzelır ınsallah. Bırde ben bugund kadar hıc sut sagmamıstım pompayı da kıralamamıstım dogumu beklıyordum sonrada arada kaynadı. Ilk zamanlar gogus agrısından pek farkedemedım ama bugun bı baktım ıkı gogsum de tas gıbı olmus acıyor, hastaneye 5. Gun kontrolune gıtmısken gogsumu kontrol ettıler hemen sagmak kazım dedıler sagınca cok acıdı ama sonra rahatladım. Sımdı hemen bı pompa aldım sagmam lazım cunku yıne sıstimeye basladılar durdugum yerde sut akıp gıdıyor sızde de boyle mı? Bırde sagılan sutlerı bır gun boyunca aynı kaba mı bırıktırıyorsunuz yoksa her sagmada ayrı saklama kabı mı lazım? Sıcak havlu koydum bugun rahatlattı haldn benım gıbı sagma pompasını arada atlayan varsa cıddı agrı yapıyor kızlar

Bızde kendı cocuk doktorumuza baslayacagız artık ona bi sorarım emzık konusunu belkı bize de iyi gelir. Gazı da alıyormu onu bilmiyordum

Selam kizlar nasilsiniz, bizde bugun 8 gunluk olduk.. bebeim iyi ama surekli emmek istiyor.. bazen arada mama veriyorum karninin tok oldugundan emin oldugum zmanlar bile emmek istiyor..aslinda ilk 3 hafta vermeyecektim ama dayanamayip gece emzik verdim.. biraz nefes aldik esimle :) aglama krizi gecti hemen.. bakalim zor durumda kaldigimda vericem..
normal dogum yapipta bol dikisi olan tecrubeli arkadaslar.. popomun ustune ne zman rahatca oturacagim bilgisi olan var mi?
Dikisler hala cok aciyor.. oglumu yatarak emziriyorum, oturamiyorum

Iste normal dogumda poponun ustune oturamiyosun sezeryanda yatamiyosun ah bu annelik :) bnim oglumda devamli emmek istiyo doyuyo hatta kusuyo fazlasini ama versem hala alıyo ağlıyo vermeyince

Kızlar 40 gün boyunca yanınızda biri kalıyomu?

benim annem var canım..

hangi emziği kullandın ? Benmki emziği almıyor. Mama hiç vermedim, emmek istemesi çok normal cnm sütün varsa, çişli kakalı bez varsa rahat ol. Ben 7/24 emziriyorum. Bazen uyumuyo da sürekli memede.. 5 dikişim var cnm ama estetik de oldm onun baya dikişi var.. Düşmeye başladıkça rahatlıyosun benim bebeğim 17 günlük, 1 haftadan sonra nispeten daha rahat oturmaya başladım cnm. Pansumanını aksatma daha cabuk düşsün dikişler

Iste normal dogumda poponun ustune oturamiyosun sezeryanda yatamiyosun ah bu annelik :) bnim oglumda devamli emmek istiyo doyuyo hatta kusuyo fazlasini ama versem hala alıyo ağlıyo vermeyince
Aynen canim her turlu zor kolay degil.. ama annelik duygusu harika biseymis.. rabbim olmayan herkese nasip etsin.. yani ben ac olduklarini dusunmuyorum, sanirim emme refleksi onlari rahatlatiyor.. o yuzden dayanamadim verdim

Canim ben philips avent soothie almistim onu verdim aldi hemen..7-24 emzirmek cok zor gogusler hep yara oluyor..ama tabiki anne sutuyle besliyosun harika bisey..
Benim kac dikisim oldugunu soylemedi dr, sayamadi galiba :)
Icerde cokmus, disarda az dedi.. ama gercekten cok zormus.. bide dogumdan snra kabiz oldum.. dikislerin acisi bi yandan tuvalet sorunu bi yandan..dua ediyorum allahim sen tez zmanda agrilarimi hafiflet diye

Ah canım dıkıslerın yuzunden oturamama olayı bende de var suan kendımle ılgılı en buyuk derdımbu ıns yakında duselır o dıkısler bıldıgın dıkenlı tel gıbı batıyor hep yannyatmam gerekıyor ama bu sefer de bebegı emzıremıyorum. Allah yardım etsın hepımıze

Canım ben dogum olsugu gunden berı kayısı kompostosu ıcıyorum tuvalete cıkartıyor gunde ıkı kaseye kadar zorlarsan rahatlarsın

Canım ben iyi ki almışım pompayı diyorum. En çok kullandığım alet oldu Doğumdan beri. Hatta şuan yine pompa yapıyorum. Ameda tavsiye ederim.

Kızlar kusması doyması anlaminami geliyo. Çünkü gazıda çıkıyo ama susmuyo. Memeyi verdigimde aliyo ama kusuyo diye vermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…