- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.481
Ben iki çeşit emzik almıştım biri avent soothie diğeri suavinex. Avent bebeğe çok ağır ve büyük geldi ememedi suavinex i bir süre emiyor.benim annem var canım..
hangi emziği kullandın ? Benmki emziği almıyor. Mama hiç vermedim, emmek istemesi çok normal cnm sütün varsa, çişli kakalı bez varsa rahat ol. Ben 7/24 emziriyorum. Bazen uyumuyo da sürekli memede.. 5 dikişim var cnm ama estetik de oldm onun baya dikişi var.. Düşmeye başladıkça rahatlıyosun benim bebeğim 17 günlük, 1 haftadan sonra nispeten daha rahat oturmaya başladım cnm. Pansumanını aksatma daha cabuk düşsün dikişler
Canım kusuyorsa Çok dikkat et benim bebeğim de biberonla beslendiğinde doyduğunu bilmiyor sürekli emmek istiyor. Bir kere o içti ben verdim doymuyor diye ama sonra öyle bir kustu ki ağzından burnundan geldi çocuğun. Hemen ters çevirdim yoksa Allah korusun boğulabilirdi. Ben şimdi bebeği besledikten sonra 10-15 dk başında bekliyorum kusar diye korkumdan.Kızlar kusması doyması anlaminami geliyo. Çünkü gazıda çıkıyo ama susmuyo. Memeyi verdigimde aliyo ama kusuyo diye vermek istemiyorum
bence gitmelisiniz canım mastit olabilirKızlar bana aniden bir titreme ve elektrik çarpması gibi bir his geldi. Göğüslerimde ani acılar hissediyorum ara ara. Ateşim 39 derece. Acaba mastit mi oldum ya :/ çok kötü titriyorum. Eşim acile gidelim diyor
Mastit canim. Cok feci usutturuuor. Sicak koy memdne 15-20 dk bekle. Sicak su torbasi koyup sonra sagoyordum. Yumusayinca guzel sagiliyor. Sicak koymayinca tam bosalmiyor. Bi oyle dene gecmezse dr git.Kızlar bana aniden bir titreme ve elektrik çarpması gibi bir his geldi. Göğüslerimde ani acılar hissediyorum ara ara. Ateşim 39 derece. Acaba mastit mi oldum ya :/ çok kötü titriyorum. Eşim acile gidelim diyor
Canim aynen benimde tum sıkıntım oAh canım dıkıslerın yuzunden oturamama olayı bende de var suan kendımle ılgılı en buyuk derdımbuıns yakında duselır o dıkısler bıldıgın dıkenlı tel gıbı batıyor hep yannyatmam gerekıyor ama bu sefer de bebegı emzıremıyorum. Allah yardım etsın hepımıze
Canim var evde aslinda iciyorum ama iki kase degil, bugun biraz daha fazla iceyim bakalim insallah ise yarar..sagol cnmCanım ben dogum olsugu gunden berı kayısı kompostosu ıcıyorum tuvalete cıkartıyor gunde ıkı kaseye kadar zorlarsan rahatlarsın
Oy kuzum. İnşallah çok güzel geçecek ameliyatı. Çok güçlü kaanımız.Kizlar kaan iyi sormuşsunuz. Gunde 2 kere gormeye gidiyorum yanina 1er saat goruyoruz. Sut götürüyoruz. Ameliyati onumuzdeki hafta sonu yada diger hafta basi olacak bir aksilik olmaz önden kötülemezse. Kalbimizde 3 sorun var ve ayni ameliyatta 3unu de yapcaklar. Riskli dediler yine bakalim surec nasil gidicek. Birde kalpte bir kitle cikti extra. Onu simdilik onemsemediler.
Tobb a gidiyorum senol kalyoncu ya.tup bebegi anatolia tup bebek merkezinde yaptirdim hakan yaraliydi doktorum
Bende bekliyorum zaten her ihtimale karşı hep yan yatırıyorum emzirdikten sonra. Ya resmen bulmaca gibi geçen her dakika yeni birseylrr ogreniyoruzCanım kusuyorsa Çok dikkat et benim bebeğim de biberonla beslendiğinde doyduğunu bilmiyor sürekli emmek istiyor. Bir kere o içti ben verdim doymuyor diye ama sonra öyle bir kustu ki ağzından burnundan geldi çocuğun. Hemen ters çevirdim yoksa Allah korusun boğulabilirdi. Ben şimdi bebeği besledikten sonra 10-15 dk başında bekliyorum kusar diye korkumdan.
benim de bugün doldu canım gelen giden yok pazartesi 40+2 de kontrolümüz var.40.hafta doldu bugün ve hala bekliyorum benim gibi bekleyen var mı acaba?
Ben de bekliyorum.pazartesi gününe kadar olmazsa sezeryan olacağım.40.hafta doldu bugün ve hala bekliyorum benim gibi bekleyen var mı acaba?
hayırlısı olsun canım çok bekletti bizi kuzucuklarBen de bekliyorum.pazartesi gününe kadar olmazsa sezeryan olacağım.
Canim günlük senden ne kadar für istediler? Istediköeri cc ye Göre süt sag. Saat basi Ya da 2 saate bir cok fazla. Söyle düsün ne kadar cok sIk Sagarsan o kadar cok sütün olur. Sen sürekli sagdigin icin memelere Bebegin daha cok ihtiyaci var mesaji gidiypr. Cok sIk sagmaktan Ziyade bir seferde uzun sagarsan memelerde ona Göre kendini ayarlar.Kizlar benim bebek beni ememedigi icin sanirim goguslerim cok şiş ve taş gibi agri yapiyotlr. Sutumu bazen saat basi bazen 2 saatte bir sagiyorum. Bir tek hastaneye yanina gidince uzuyor sure. Bol sicak su kompresi yapip dus alıyorum. Saginca biraz rahatliyor sonra yine ayni. Bu arada emzik olarak yogun bakimda tum bebeklerde avent soothie var. Aglayinca parmagini ıçine sokup alttan da çenesini yukari dogru itiyorlar ki tutsun. Aklinizda olsun. Benimki de direniyor almamak için geri atiyor durmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?