2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar kusması doyması anlaminami geliyo. Çünkü gazıda çıkıyo ama susmuyo. Memeyi verdigimde aliyo ama kusuyo diye vermek istemiyorum

Ben iki çeşit emzik almıştım biri avent soothie diğeri suavinex. Avent bebeğe çok ağır ve büyük geldi ememedi suavinex i bir süre emiyor.

Kızlar kusması doyması anlaminami geliyo. Çünkü gazıda çıkıyo ama susmuyo. Memeyi verdigimde aliyo ama kusuyo diye vermek istemiyorum
Canım kusuyorsa Çok dikkat et benim bebeğim de biberonla beslendiğinde doyduğunu bilmiyor sürekli emmek istiyor. Bir kere o içti ben verdim doymuyor diye ama sonra öyle bir kustu ki ağzından burnundan geldi çocuğun. Hemen ters çevirdim yoksa Allah korusun boğulabilirdi. Ben şimdi bebeği besledikten sonra 10-15 dk başında bekliyorum kusar diye korkumdan.

Kızlar bana aniden bir titreme ve elektrik çarpması gibi bir his geldi. Göğüslerimde ani acılar hissediyorum ara ara. Ateşim 39 derece. Acaba mastit mi oldum ya :/ çok kötü titriyorum. Eşim acile gidelim diyor

Kizlar benim bebek beni ememedigi icin sanirim goguslerim cok şiş ve taş gibi agri yapiyotlr. Sutumu bazen saat basi bazen 2 saatte bir sagiyorum. Bir tek hastaneye yanina gidince uzuyor sure. Bol sicak su kompresi yapip dus alıyorum. Saginca biraz rahatliyor sonra yine ayni. Bu arada emzik olarak yogun bakimda tum bebeklerde avent soothie var. Aglayinca parmagini ıçine sokup alttan da çenesini yukari dogru itiyorlar ki tutsun. Aklinizda olsun. Benimki de direniyor almamak için geri atiyor durmadan.

Kızlar bana aniden bir titreme ve elektrik çarpması gibi bir his geldi. Göğüslerimde ani acılar hissediyorum ara ara. Ateşim 39 derece. Acaba mastit mi oldum ya :/ çok kötü titriyorum. Eşim acile gidelim diyor
Mastit canim. Cok feci usutturuuor. Sicak koy memdne 15-20 dk bekle. Sicak su torbasi koyup sonra sagoyordum. Yumusayinca guzel sagiliyor. Sicak koymayinca tam bosalmiyor. Bi oyle dene gecmezse dr git.

Emzik konusu gecmis.Benimkide habire meme istiyor. Surekli emiyor. Ancak mama verince doluyor goguslerim. Nuk soothie verdim slmadi . Avent arada aliyor. Tok olunca almiyor. Emzikte gaz yapiyor ama aglama krizinde birebir. Ben dra sormadim. Bence bebekler ayni degil anne bebegin ihtiyaci olup olmadigini daha iyi bilir. Emzikte cok israr etmiyorum tok olunca vermeye calisiyorum mama sonrasi. ceksin cektikce sut geliyor diye. Bir ay kirk gun sonra alustircam. 3-4 ay sonra gdc olur . Sonradan alisamaz . Basta nasil olursa oule gidiyor.

Canim aynen benimde tum sıkıntım o ama ben 2 gundur yatarak emziriyorum. Yan yatiyorum bebgimide kendime dogru yan yatiriyorum cok rahat ettim, youtube ta videolari var izle bak bi dene canim belki sende rahat edersin

Oy kuzum. İnşallah çok güzel geçecek ameliyatı. Çok güçlü kaanımız.

Bende bekliyorum zaten her ihtimale karşı hep yan yatırıyorum emzirdikten sonra. Ya resmen bulmaca gibi geçen her dakika yeni birseylrr ogreniyoruz

Selam kızlar,

Ben de kızım da avent soothie emzik kullanıyorum. Emme hissi çok kuvvetli. Hastanede bana da yoğun bakımda bu emziğin kullanıldığını anne memesine en yakın emzik olduğunu söylemişlerdi.

Canim günlük senden ne kadar für istediler? Istediköeri cc ye Göre süt sag. Saat basi Ya da 2 saate bir cok fazla. Söyle düsün ne kadar cok sIk Sagarsan o kadar cok sütün olur. Sen sürekli sagdigin icin memelere Bebegin daha cok ihtiyaci var mesaji gidiypr. Cok sIk sagmaktan Ziyade bir seferde uzun sagarsan memelerde ona Göre kendini ayarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…