2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bol bol emzir. Sagiyorsan sutunu ver. 2 saati gecirme. Sariliktan dolayi uykulu oluyorlar. Uyandir mutlaka. Bize mama baslamisti. Drun gerek gormemis. Emzir bol bol .

Bide sen demistin demistin sanirim gunus kapak aldim onlari kullaniyorum yaralarim gitti sadece onu kullaniyorum krem falan kullanmiyorum . Emzirmeden once sutunle islat gogus ucunu.

Masallah kuzuna guzel buyuyor. Baska seyde uykusuzluga dayanamazsin ama anne olunca dayaniyorsun. Benim ilk oglum kabiz.3 ay bittikten sonra hala aglamasi huysuzlugu reflusu devam etti. 20 aylik hergun kaka yaptimi diye bekliyorum . Bir yasina kadar sebze yedi. Beslenmesine dikkat ettim. Sadece gazli bir bebekse 3 ay bitince gecer. Hic dert etmeyin. Eninde sonunda gececek. Gazli olmasi cok normaL.

Kızlar size bi tavsiye bu 2 saatte bir emzirme kısmına çk takılmayın ilk basta uyanık oldugu heran emzirin hem sütünüz artsın hem de güven duyup sıcaklığınızı hissetsin kuzular.yrm saat bi göğüs yrm saat diğer göğüs gaz çıkar alt deiştir döngü öyle gdyo ztn.
iiz i ben de merak ediyorum naaptı acaba inş iyilerdr@ozlmlvnt son günler geçmiyo gerçkten ağırlştık iyice senin bu hfta gelir Allahınizniyle

maşallah cnm. Ben de doktora ya emiyo ya uyuyo dedim, sizinle oturup tvmi ixleyecek dedi

Dün o kadar zor geçti ki damla verdik çörek otu suyu verdik ama yok çoçuk uyuyamıyor ağlamaktan çatlıcak kayınvaliemin dırdır bi tarafımtn çoçuğun ağlaması bi taraftan en son beni çıldğrttılar bağırdım bi çıkın şu odadan yalnız bırakın diye sonrada çektiler gittiler zaten yavrumun sıkıntısı bi taraftan onların çenesi bi taraftan yok neymiş göbeği hala niye düşmemiş onunkilerin 5 günde düşmüş çoçuk pismiş yıkansa rahatlıcakmış sütüm yetmiyormuşmuş diğer mememi vercekmişim onda belki süt varmışmış kadına diyorum beni emdi 40 cc süt içti üstüne eşim süt verdiğimi ğmama yedi açlıktan değil gazdan dolayı memede durmak istiyor eşim masaj yapılor yagla Gazı çıksın diye yavrum ağlıyor o gelmiş başımda böyle gaz mı çıkartılır şöylede böylede tam bir sınav

Peki bu emzikler deha da gaz yapar mı Bebek'te. Eşim rast gele almış şükür tuttu
Biz de gaz yapmadı canım emzik ama sadece karnı tokken uyumak istediğinde veriyorum. Kayinvalideni de kafana takma canım duymamazlıktan gel çok zor ama, sen takarsan sütün gider sonra. Benim öyle oldu doktora canım sıkıldı o günden beri sütüm azaldı mamaya başladık

Peki bu emzikler deha da gaz yapar mı Bebek'te. Eşim rast gele almış şükür tuttu
Canım değişiyor mesala kızım süt icip hemen uyuyor ..tok olduğu halde gaz sancısı olduğu zaman emzik veriyorum..buyuk kızımın çok gazi yoktu..bu kızım çok gazlidir..canim sen kimseyi takma üzme kendini..sen kendini üzersen sütün kesilir..

Bızde kendı cocuk doktorumuza baslayacagız artık ona bi sorarım emzık konusunu belkı bize de iyi gelir. Gazı da alıyormu onu bilmiyordum
gazı almıyor canım sadece gazlı olunca sürekli emmek istiyo emince yine gaz oluyo kısır döngü oluyo en azından emzik verince çok gaz olmuyor

Doymadığı zamanda uyumuyolar canım.
Ben ilk sütümü veriyorum yetmezse ki yetmiyor.arkasından mama veriyorum.
Medipolde kime gittin beğenmedin canım.
Bizim arkadaş arzu hanımı tavsiye etti.
Onu denicem.megada memnun kaldığın dr olursa söyle banada canım

İnşallah canım ya hiç gelmicek gbi eşim yıllık izin alıp geldi memlekete bebek ne kadar geç gelirse o kadar küçükken dönğcez biz yaşadımız yere ordada yalnıızız kmsemiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…