2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Daha oncedn sezeryan yapms anneler bsy sorcm benm bgn 38.günm hala adetliym normal mi doktorm 35 gun gorursn demisti
Bu soruyu sorman iyi oldu canım.. Benim ilk günler kırmızı sonraki günler çok çok az kahverengi geldi. Cuma gününden bu yana yine yoğun ve kırmızı. Sanırım ilk aydan adet oldum. İlk oğlumda da bir ayın sonunda tam adet bitti derken daha yoğun başladı. Bakalım eğer adetse birkaç güne bitmesi gerekir artık

anladım çok sağolun ilginiz için. aklıma takılan şeyleri yine sorarım size

Kızlar 7. Günüm hala sütüm yok kafayı yicem. Sıcak duş süt yapıcı çaylar komposto napcam bilmiyorum. Oğlum mama yemek zorunda kalıyor

canm bnmde kahverengi akintidn sonra yine kirmiziy döndu hemn adet görülmüyo die biliyorum

Benm elime gelen oldu, 5 dikiş epizyotomiden vardı zaten estetikten kaç tane bilmiyorum.. Ama var daha bitmedi. Bence düşmeden temizlik sakıncalı olabilir.

canm bnmde kahverengi akintidn sonra yine kirmiziy döndu hemn adet görülmüyo die biliyorum
Canım ben normal doğum yaptım..bugu. 21 gun bende kahverengi görüyorum..ilk kızımda 40 bittikten sonra hiç adet olmadım....kizimi. sütten kestikten sonra adet oldum..merak ediyorum acaba bunda nasıl olucam.

Kızlar 7. Günüm hala sütüm yok kafayı yicem. Sıcak duş süt yapıcı çaylar komposto napcam bilmiyorum. Oğlum mama yemek zorunda kalıyor
Hic mi yok sutun . Emiyormu. Emmedigi zamsn saat basi yada iki saatte bir sag gogsunu. Emme olunca sut oluyor. Bol su ic. Azda olsa oldugu kadar nasiplensin. Ben ilk ogluma 6 ay anne sutu verebildim emmedi dogru duzgin. 6 ay zar zor yettirdim. Cogunluk mama aldi. Strese girdim. Kabizdi . Cok ugrastim olmadi. Cocuklar birsekilde buyuyor. İlac niyetine verdim. Cok sukur hastalanmaz. Zekasida yasitlarina gore ilerde. Bebekkende oyleydi. Sen elinden geleni yap. Mama kotu birsey ddgil. Anne sutu yoksa mecbur onu yiyecek. Dunyanin sonu gibi dert etme kendine. Emmiyorsa sag mutlaka. Emiyorsa her arandiginda sutun olsun olmasin ver emsin . Emmeyince artmiyor sut. Cok sonra gelende var sutu. Humana still tea yulafli tambigdayli biskuviyle yiyorum. Arttiriyor. Bide dedigim kapsul yada damlayi kullan .

anladım çok sağolun ilginiz için. aklıma takılan şeyleri yine sorarım size
Rica ederim ne demek.insanin basina ne gelecegini bilerek doguma girmesi cok onemli.ben resmen acik acik poliklinikte senol beyin sezeryan yaptigi her kime denk geldiysem sordum nasil gecti diye.guvenle girdim doguma.burdan soracak kimse denk gelmedi kk da:)siz de saglikla kucaginiza alin bebeginizi.bol bol uyuyun dinlenin doguma kadar.

Simdi takma kafana yoksa yok dicemde kndim bile yapamiyorum.insan uzuluyor takiyor yetememezlik dygusu cok kotu benimde iki saatte bir sagmama aralarda emzirmeme ragmen 30 ccden fazla cikmiyor herseyo denedim bnde ama olmuyor artik kabullendim ne cikarsa onu vericem kismeeti o kadarmis emmiyorsa sende sag cnm ne cikarsa onu ver elimizden bu geliyor sadece

Benm elime gelen oldu, 5 dikiş epizyotomiden vardı zaten estetikten kaç tane bilmiyorum.. Ama var daha bitmedi. Bence düşmeden temizlik sakıncalı olabilir.
canım ben aynayla baktım 1 tane iç dikişim kaldı sanırım.sen doktor kontrolüne gittin mi? doktora gidesim de yok bu şekilde

canım benim de sütüm çok az. bugün sağdım mesela 30 cc çıktı ancak ki beklemiş göğüstü o. şimdi burda okumuştum galaktago diye bi damla kullanan vardı onu sipariş ettim gelince onu kullanıcam. çok iyi diyolar bi dene istersen sende

aynı canım benim de 30 cc çıkıyor sürekli. bol su içiyorum süt içiyorum ama yok sık sık emziriyorum ama bi artış yok bende

Kızlar bana aniden bir titreme ve elektrik çarpması gibi bir his geldi. Göğüslerimde ani acılar hissediyorum ara ara. Ateşim 39 derece. Acaba mastit mi oldum ya :/ çok kötü titriyorum. Eşim acile gidelim diyor
Canım gittin mi doktora sonra ki mesajını göremedim

Canım büyük oğlumda hemen adet oldum ve öyle de devam etti. Çünkü sadece 1 hafta sürmüştü ve tamamen bitmişti. Bunda da 1 hafta içinde biterse anlayacağım ki adet gördüm. Sende takip et bakalım

Canım büyük oğlumda hemen adet oldum ve öyle de devam etti. Çünkü sadece 1 hafta sürmüştü ve tamamen bitmişti. Bunda da 1 hafta içinde biterse anlayacağım ki adet gördüm. Sende takip et bakalım

Bende o damlayi kullaniyorum. Humana, bol kompostolar, rezene ve fesleğen bitki çayı, bol su, yeşil salata ozellikle dere otu. Hepsini yaptim bnimde gelmemisti simdi çok şükür doluyi cnim. Ama en en önemlisi stres yapip kafana takma. Bu oluru olmaza sokar. Sen elinden geleni yaptiktan sonra hala gelmiyosa nasip boyleymis de. Nasipten öte yol yok canim. Insallah bol sütün olsun Slmhtp

Kızlar benim oğlum çok hapşırıyor sanki soğuk algınlığı oldu gibi çok hapşırması korkuttu beni daha 12 günlük ne yapabilirim yarın sağlık ocağına bi götürücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…