2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
normal doğum yapan kızlar tüm dikişlerinizin düştüğünü gördünüz mü ben 3 tanesini gördüm ama tüm dikişlerim düşmüş gibi görünmüyor çünkü sadece içerde 1 tane var o daha düşemedi. bir de acaba ne zaman kişisel temizliğe başlayabilşriz ki? doktora gitmeden yapmak istiyorum ama bişey olursa diye de korkuyorum açıkcası

40+1 deyiz hala hiçbir doğum belirtisi yok. Artık endişelenmeye başladım ve sanırım pazartesi ya da salı doktorumdan suni sancı vermesini isticem çünkü her gün her saat acaba iyi mi bebeğim acaba kakasını yaptı mı diye düşünmek çok psikolojimi bozmaya başladı.

Cevabın için teşekkür ederim canım :)aslında dediğin gibi belden ve kasıktan sancılarım girdi dün ama düzensizdi.ağrılarım da çok hafifti bakalım ne olacak.amin inş sağlıcakla kavuşuruz.

Bende kızımda aynısını yaşadım KESK'e bende diyebıldeydım çıkın gidin diye seni çok iyi anlıyorum canım Rabbım kolaylık versin zaten insanı yoran o dırdır anca akıl verirler çözüm bulmaz el atmalar anca akıl verirler akıl bedava ya KESK'e parayla olsa kımse kimseye vermezdi aç bu aç al emzor al emzır anlamzlar canım yorma kendını ben pes ettim

Merhaba.28 agustosta dogum yaptim sezeryanla.

hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün analı babalı. hastaneden memnun kaldınız mı nasıl geçti bilgi verebilirseniz sevinirim. ben de tobb da sezeryan olacam galiba 2 ayım kaldı. şenol beyin takibindeyim. doğumdan sonraki süreç nasıldı. 2 gece mi kaldınız. eğitimlere katıldınız mı.

Merhaba.28 agustosta dogum yaptim sezeryanla.

hastanenin doğum anında ve sonrasında sağladığı şeyler var mı. güven hastanesinde lohusa şerbetini falan hastane temin ediyormuş. bebeğinizi yıkadılar mı, hemşireler ilgi miydi çok soru sordum ama siz de aynı yerde doğum yaptım diyince sormak istedim :)

Estagfrullah...odama geldigimde lohusa serbeti vardi.ve 2 gun boyunca yenidogan dr ekibi surekli kontrole geldiler.hemsireler kusursuz ve cok bilgili.ben biraz zor ayaklandim uyusuklugum zor gecti ve gazim gec cikti.hemsireler sabirla ilgilendiler benimle.bebegi yikamadilar.gobegi dusene kadar da yikamamamizi soylediler.taburcu olduktan sonra hem emzirme danismani hem de yenidogan hemsireleri telefon ile arayip nasil oldugumuzu sordular ve neler yapmamiz gerektigi konusunda bilgi verdiler.sormadiniz ama soyliym senol beyin gebe takibinden pek memnun kalmadim ama sezeryani kusursuz ebe hemsireler bakip bakip dikisi super yine imzasini atmis dediler.gercekten simdiden belli belirsiz.

Doymadığı Zaman direk memede uyuyordu ama bu gaz sancısı fenaymış. Medipolde Fatih Günaydı doktoru ama acayip soğuk biri. Megada 3 doktor var akılımızda birine gidicez arzu hanım benimde aklımda olsun

Dün emzikten mıdır yoksa artık yorgun düşüp mü uyudu bilmilorum ama emzik işe yaradı gibi. Tok olduğundan emin olunce bende emzik verelim d zaman. Takmamaya çalışıyorum bu konuda en büyük destek eşimden

Bende öyle yapayom canım sende üzme kendine sütün gelir bizde mama takviyeli gidiyoruz.

Doğumdan vnce başıma bu şekilde dırdır etçeklerihi bildiğim için hep diyordum takmıcam diye artık dün patladım çoçuğumun cani yanıyo zatin bişi yapamıyorsun bide onlar konuşunca hepten sinir bozucu. Bu bebeğinde Takm bari Can'ım ağzına geleni söyle güya onlarda doğum yapmışlar ama sadece akıl vermeyi biliyorlar susmayı bilmiyorlar

A angel5angel canim diger dikisler dogumdan ne kadar sure sonra dustu senin?
Agrin var mi hala?
canım ben 3 tanesini gördüm onlar yaklaşık 8-10 günde düştü. diğerlerini farketmedim bile sadece içte 1 dikişim vardı o duruyor düşmek üzere ama o da. çok ağrım kalmadı sadece ped kullanmanın sürtmesinden kaynaklanan ağtı var sadece arada

anladım çok teşekkür ederim. takipten neden memnun kalmadınız acab özel değilse. ameliyat sorunsuz geçmiş ama ne güzel. her şey planlandığı gibi mi oldu. sezeryan ne kadar sürdü. bebek doğra doğmaz size verdiler mi. heycanla bekliyorum ben de kafamda çok soru var

Kızlar gögüslerinizi sağıyomusunuz? Sağıyosanız sağdığınız sütleri napıyosunuz biberonla mı veriyosunuz?

Daha oncedn sezeryan yapms anneler bsy sorcm benm bgn 38.günm hala adetliym normal mi doktorm 35 gun gorursn demisti

Cok yogun tobb da part time calisiyor kafasi cok karisik ve bir dedigi bir dedigini tutmuyor.onun disinda bilgisi ilgisinde sorun yok hala arayip soruyor.bebek dogar dogmaz cocuk dr ve yenidoganhemsiresi bakimini yapti heo beraber foto cekindik sonra bana genek anestezi verdiler.ben istedim.cocuk 10 dk da cikiyor.ben de bir yrm saat sonra odaya cikmisim

Daha oncedn sezeryan yapms anneler bsy sorcm benm bgn 38.günm hala adetliym normal mi doktorm 35 gun gorursn demisti
Bu soruyu sorman iyi oldu canım.. Benim ilk günler kırmızı sonraki günler çok çok az kahverengi geldi. Cuma gününden bu yana yine yoğun ve kırmızı. Sanırım ilk aydan adet oldum. İlk oğlumda da bir ayın sonunda tam adet bitti derken daha yoğun başladı. Bakalım eğer adetse birkaç güne bitmesi gerekir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…