- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.581
Canım beni dün aniden bir titreme tuttu zangır zangır titrerdim ateşim 41 dereceye çıktı. Hemen acile gittik mastit olmuşum. Genel cerrah muayene etti ultrasonla baktı göğüsümde iltihaplanma olmuş antibiyotik verdi. Şuan ateşim hala 39-40 derecelerde elim ayağım tutmuyor. Sen çok dikkat et sık sık sağ 2 saati geçirme. Benim de bebeğim emmediği için sağmak zorunda kalıyorum. Dün gündüz sağmadım bebeği emzirmeye çalıştık memede süt olsun diye, akşamına fenalaştım.Kizlar benim bebek beni ememedigi icin sanirim goguslerim cok şiş ve taş gibi agri yapiyotlr. Sutumu bazen saat basi bazen 2 saatte bir sagiyorum. Bir tek hastaneye yanina gidince uzuyor sure. Bol sicak su kompresi yapip dus alıyorum. Saginca biraz rahatliyor sonra yine ayni. Bu arada emzik olarak yogun bakimda tum bebeklerde avent soothie var. Aglayinca parmagini ıçine sokup alttan da çenesini yukari dogru itiyorlar ki tutsun. Aklinizda olsun. Benimki de direniyor almamak için geri atiyor durmadan.
Elimde olmadan okadar ağlıyorum ki. Delircem sanki. Yetmiyorum oğluma emmeye çalışıyor süt gelmeyince kızıyor daha çok ağrıyor mama veriyorum üç saatte bir uyandırmaya çalışıyorum bi saati buluyo bazen uyanması.Hic mi yok sutun . Emiyormu. Emmedigi zamsn saat basi yada iki saatte bir sag gogsunu. Emme olunca sut oluyor. Bol su ic. Azda olsa oldugu kadar nasiplensin. Ben ilk ogluma 6 ay anne sutu verebildim emmedi dogru duzgin. 6 ay zar zor yettirdim. Cogunluk mama aldi. Strese girdim. Kabizdi . Cok ugrastim olmadi. Cocuklar birsekilde buyuyor. İlac niyetine verdim. Cok sukur hastalanmaz. Zekasida yasitlarina gore ilerde. Bebekkende oyleydi. Sen elinden geleni yap. Mama kotu birsey ddgil. Anne sutu yoksa mecbur onu yiyecek. Dunyanin sonu gibi dert etme kendine. Emmiyorsa sag mutlaka. Emiyorsa her arandiginda sutun olsun olmasin ver emsin . Emmeyince artmiyor sut. Cok sonra gelende var sutu. Humana still tea yulafli tambigdayli biskuviyle yiyorum. Arttiriyor. Bide dedigim kapsul yada damlayi kullan .
Bendede iki üç saatte bir on cc zar zor çıkıyo iki memeden. Hiç çoğalmıyo memelerim yumuşacık. Sitres yapmamak mümkün değil. Ağlamakdan alamıyorum kendimi.Simdi takma kafana yoksa yok dicemde kndim bile yapamiyorum.insan uzuluyor takiyor yetememezlik dygusu cok kotu benimde iki saatte bir sagmama aralarda emzirmeme ragmen 30 ccden fazla cikmiyor herseyo denedim bnde ama olmuyor artik kabullendim ne cikarsa onu vericem kismeeti o kadarmis emmiyorsa sende sag cnm ne cikarsa onu ver elimizden bu geliyor sadece
Mrb bende pazartesi 40 haftalık olucam.doktor pazartesi gel yatıralım dedi.40+1 deyiz hala hiçbir doğum belirtisi yok. Artık endişelenmeye başladım ve sanırım pazartesi ya da salı doktorumdan suni sancı vermesini isticem çünkü her gün her saat acaba iyi mi bebeğim acaba kakasını yaptı mı diye düşünmek çok psikolojimi bozmaya başladı.
Nerden bulabilirim canım o damlayıcanım benim de sütüm çok az. bugün sağdım mesela 30 cc çıktı ancak ki beklemiş göğüstü o. şimdi burda okumuştum galaktago diye bi damla kullanan vardı onu sipariş ettim gelince onu kullanıcam. çok iyi diyolar bi dene istersen sende
Bu soruyu sorman iyi oldu canım.. Benim ilk günler kırmızı sonraki günler çok çok az kahverengi geldi. Cuma gününden bu yana yine yoğun ve kırmızı. Sanırım ilk aydan adet oldum. İlk oğlumda da bir ayın sonunda tam adet bitti derken daha yoğun başladı. Bakalım eğer adetse birkaç güne bitmesi gerekir artık
Daha oncedn sezeryan yapms anneler bsy sorcm benm bgn 38.günm hala adetliym normal mi doktorm 35 gun gorursn demisti
Bana doktor yazmisti ama özel bi ilac 50 tl falandi. Eczanelerde varNerden bulabilirim canım o damlayı
İnşallah ya yazdıklarınız moral oluyor çok sağolunBende o damlayi kullaniyorum. Humana, bol kompostolar, rezene ve fesleğen bitki çayı, bol su, yeşil salata ozellikle dere otu. Hepsini yaptim bnimde gelmemisti simdi çok şükür doluyi cnim. Ama en en önemlisi stres yapip kafana takma. Bu oluru olmaza sokar. Sen elinden geleni yaptiktan sonra hala gelmiyosa nasip boyleymis de. Nasipten öte yol yok canim. Insallah bol sütün olsunSlmhtp
evet canım senden duymuştum inş bende de işe yararBende o damlayi kullaniyorum. Humana, bol kompostolar, rezene ve fesleğen bitki çayı, bol su, yeşil salata ozellikle dere otu. Hepsini yaptim bnimde gelmemisti simdi çok şükür doluyi cnim. Ama en en önemlisi stres yapip kafana takma. Bu oluru olmaza sokar. Sen elinden geleni yaptiktan sonra hala gelmiyosa nasip boyleymis de. Nasipten öte yol yok canim. Insallah bol sütün olsunSlmhtp
bormal canım ben de öyle sanıyodum üşüdüğünden değilmiş. sen yine de git bi sor istersenKızlar benim oğlum çok hapşırıyor sanki soğuk algınlığı oldu gibi çok hapşırması korkuttu beni daha 12 günlük ne yapabilirim yarın sağlık ocağına bi götürücem
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canımSlm kızlar yarın sabah 7 30 da hastanede olcaz sezeryan bizde kavuşucaz Allahın izniyle.. dualarınızı bekliyorum bende inşallah iyi haberlerle görüşmek üzere..
eczaneye sipariş verdim canım ben. büyük bi şehirdeysen vardır zaten eczanede bi sor istersen internette de var ama ben çok güvenemedim neteNerden bulabilirim canım o damlayı
Hepimiz ayni yoldayiz cnim bizi bizden baskasi anlamaz oyuzden. Bide uyumaya calis. Guzel uyuduğunda sütün cok olur. En azindan benim oyle oldu.İnşallah ya yazdıklarınız moral oluyor çok sağolun
aynı canım benim de 30 cc çıkıyor sürekli. bol su içiyorum süt içiyorum ama yok sık sık emziriyorum ama bi artış yok bende
Insallah cnimm.evet canım senden duymuştum inş bende de işe yarar
Kızlar benim oğlum çok hapşırıyor sanki soğuk algınlığı oldu gibi çok hapşırması korkuttu beni daha 12 günlük ne yapabilirim yarın sağlık ocağına bi götürücem
Benim annemde olan bi lokma süt de kaçcak diye kızıp duruyor ama elde değil kiAynen cnm galaktagoyuda denedim kalitedini arttirdi ama miktarini arttirmadi yemeicme herseyi yaptim verdigim kiloya iki kilo ustune aldim hatta ama yok yani olmuo cok takiyorum kafama ondan galibaa engel olamiyorum kndime annem cok kiziyor yapma boyle kndink deprrosyona sokuyorsun die yavas yavas kabullenmeye basladim
Allah yardimcin olsun,mujdeli haberini bekliyoruzSlm kızlar yarın sabah 7 30 da hastanede olcaz sezeryan bizde kavuşucaz Allahın izniyle.. dualarınızı bekliyorum bende inşallah iyi haberlerle görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?