- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.601
canım bizde bi sorun yoksa perşembeye kadar beklicez yarın detaylı sor doktoruna ne yapmayı düşündüğünü. Eğer nst de sıkıntı yoksa ve bebek hareketlerini hissediyorsan beklemek istediğini konuşabilirsin doktorunla içinin rahat etmediği bişeyi yapmak zorunda değilsin. Suni sancının geride kalması ne demek ben de anlamadım ne gibi bir yönten düşünüyor kiMrb bende pazartesi 40 haftalık olucam.doktor pazartesi gel yatıralım dedi.
Bebek doğum kanalına girmiş dedi.açıklığa bakmadı.suni sancımı vericeksiniz dedim yok o eskide kaldı dedi.ben de heyecandan sormadım ne yapicaksiniz diye.suni sancı nasıl eskide kaldı onu da anlayamadım.ben kızımı da 40+3 de suni sancıyla doğurdum burda da suni sanci alan çok.benim kafam çok karıştı 40+5 e kadar beklemek gerekmiyor mu bebekte bir sıkıntı yoksa?biraz daha beklemek istiyorum desem mi? yarın doktora gidicem çok endişeliyim.
Canim var evde aslinda iciyorum ama iki kase degil, bugun biraz daha fazla iceyim bakalim insallah ise yarar..sagol cnm
Hapşırmasından korkma canım. Hastalık belirtisi değil. Burnundakileri atmaya çalışıyorKızlar benim oğlum çok hapşırıyor sanki soğuk algınlığı oldu gibi çok hapşırması korkuttu beni daha 12 günlük ne yapabilirim yarın sağlık ocağına bi götürücem
Yarin sabaha 3 sezaryen mi olduk simdi :) sen benMerhaba kızlar, yarın sabah 7-7:30 gibi sezeryana gireceğim. dualarınızı eksik etmeyin. inşallah güzel haberler veririm size.
Bugün 10.gün biz hala yıkamadık:) bol bol ilk kokusunu kokluyoruz. Önümüzdeki günlrr yıkayacagız. Bence ilk gğnler yıkanöamalı. Hem yıkanmayınca göbek bağı daha cabuk düşüyorGunaydin kizlar, dogum yapan arkadaslara bi sorum var. Bebeginizi hastanede yikadilar mi? Benim dogum yapacagim hastane 2. Gun yikiyormus ama ben kabul etmedim. Siz ne yaptiniz ?
Kızlar 7. Günüm hala sütüm yok kafayı yicem. Sıcak duş süt yapıcı çaylar komposto napcam bilmiyorum. Oğlum mama yemek zorunda kalıyor
Gobegi dustu mu canim kuzucugun,Bugün 10.gün biz hala yıkamadık:) bol bol ilk kokusunu kokluyoruz. Önümüzdeki günlrr yıkayacagız. Bence ilk gğnler yıkanöamalı. Hem yıkanmayınca göbek bağı daha cabuk düşüyor
Bide bu yazıyı canımKızlar 7. Günüm hala sütüm yok kafayı yicem. Sıcak duş süt yapıcı çaylar komposto napcam bilmiyorum. Oğlum mama yemek zorunda kalıyor
Evet canım beşinci gün mü neydi düştü. Ama hala yıkayasımız yok. Mis mis:)Gobegi dustu mu canim kuzucugun,
ay benim sisecek kadar sutum yok kiKizlar mastit olan ya da dolgunluk hisseden kizlara tavsiyem. Dun ben de mastit olcam sandim. Annem hemen beyaz lahana aldi geldi. Onun uzerine sicak su dokup haslar gibi yapti. Sonra onu yakmayacak kadar ilitip gogsumun ustunu ve altini kapatarak sardi. 3 saat falan o sekilde kaldim. Sonra bir kalktim titriyorum. Eyvah dedim atesim cikti mastit kesin. Ates olctuk normal cikti 10 dk titredim. Sonra durdugu yerde sut akmaya basladi gogsumden. Sonra hemen sagdim her zamankinden fazla geldi. Suan sisligi inmis durumda. Cok iyi geldi bana. Aklinizda olsun.
missdincer diger kizlar.
Canım lğtfen ağlama lütfen. Güçlü ol. Ağladıkça daha kötü etkilenirsin. Ne kadar olur bilinmez ama seninde sütün var az ya da çok. Emzirme zamanı gelince önce altını değiştir şapkasını eldivenini çıkar. Eğer oda sıcaklığın iyiyse sadece bezi kalsın. Sende üstündeki atletini vs her seyi çıkar. Ten tene temas olsun. Sanki karnında hissi olup bebeğin emmesini kolaylaştıryormuş bu yöntem hemde sütü artırıyormuş. Bizzarçt denedim. Daha çok hormon salgılanıyormuş.. Bide etrafında moral bozan kim varsa uzaklaştır . Suan ihtiyacın olan moral iyi insanlar iyi enerji bebek sen ten tene temas ve bol bol emzirme. Lütfen her şeyi kenara bırak.Elimde olmadan okadar ağlıyorum ki. Delircem sanki. Yetmiyorum oğluma emmeye çalışıyor süt gelmeyince kızıyor daha çok ağrıyor mama veriyorum üç saatte bir uyandırmaya çalışıyorum bi saati buluyo bazen uyanması.
Canim sadece cok olmasi ile alakali degilmis. Tam bosalmamasi orda tikaniklik olmasi ile alakaliymis biraz okudum da. Mesela benim emmedigi icin bebegim tam bosalmiyoray benim sisecek kadar sutum yok ki
Allah yardimcin olsun,hayirli haberlerini bekliyoruz..saglikla alirsin isallah yavrunu kucagina..Merhaba kızlar, yarın sabah 7-7:30 gibi sezeryana gireceğim. dualarınızı eksik etmeyin. inşallah güzel haberler veririm size.
Sen de yarin:)en son ben mi kaldim..isallah guzel haberler alacagimiz bir hafta baslayacak yarinYarin sabaha 3 sezaryen mi olduk simdi :) sen benAsiso
Hepimiz sag salim kavusalim yavrularimiza insallahh, cok heyecanliyimmmm ben
Insallah canim cok saol, senin carsamba miydi ?Sen de yarin:)en son ben mi kaldim..isallah guzel haberler alacagimiz bir hafta baslayacak yarin
Senin de allah alllah yardimcin olsun..hayirli haberleri bekliyoruz
ben de varım canım tarih de belli değil bakalım ne zaman gelecek kuzumSen de yarin:)en son ben mi kaldim..isallah guzel haberler alacagimiz bir hafta baslayacak yarin
Senin de allah alllah yardimcin olsun..hayirli haberleri bekliyoruz
Slm kızlar yarın sabah 7 30 da hastanede olcaz sezeryan bizde kavuşucaz Allahın izniyle.. dualarınızı bekliyorum bende inşallah iyi haberlerle görüşmek üzere..
Canım senin kızın Doğum pozisyonunu almıştı ve açılman başlamıştı diye hatırlıyorum.inşallah Perşembe’ye kalmaz tez zamanda sağlıkla alırsın kucağına.canım bizde bi sorun yoksa perşembeye kadar beklicez yarın detaylı sor doktoruna ne yapmayı düşündüğünü. Eğer nst de sıkıntı yoksa ve bebek hareketlerini hissediyorsan beklemek istediğini konuşabilirsin doktorunla içinin rahat etmediği bişeyi yapmak zorunda değilsin. Suni sancının geride kalması ne demek ben de anlamadım ne gibi bir yönten düşünüyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?