- 23 Ocak 2017
- 23
- 16
- 3
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.661
Mrb cnm öncelikle hayırlı olsn bebeğin bnm de 20 Aralık sat bugun gittim doktora keseyi gördük kalp atışlarını için 2 hafta sonra çağırdı
Gözünüz aydınKizlar bugun kalp atışlarimizi duyduk. 7 arti 6 dayiz çok şukur.. ama asiri kansizligim oldugu icin kan ilacina baslamamiz gerek dedi normalde 3.ayda baslariz ama dedi bende oyle deyince tedirgin oldum...baska bir doktora daha mi danissam
İstanbul medical park mı sizin?Canım doktordan cıktım şimdi keseyi gördük yaklasık 4haftalıgız dıs gebelik yok ve hersey normal dedi. Gebelık testleri yaZdı ve medical park 1139 tl istedi bu testler için. 2 hafta sonra hem bu testlerin sonucunu götürmem lazım hemde kalp atıslarını duyucaz kısmetse. Bu gebelik sonrası istenen testleri yaptıranlar varmı nekadara yaptırdınız acaba
İnşallah görürsün cnm haber ver doktordan geldikten snrahavva0742 benim sat 20 aralık bende yarın gideceğim inşallah kese görünür
Evet canımİsr
İstanbul medical park mı sizin?
[/QUOTE]Zeynep5654 Insallah canim pazartesi kendi dr uma randevu aldm insallah o gun belli olur.Sen keseyi gormussun gozun aydin.Testleri devlet yapiyo ama ozelde yaptircam dersen kesinlikle baska hastanelere ve tip merkezlerine de sor cok ucurum oluyo aralarda cok istemisler yazik gunah
Canım sadi konukta bos randevu yokmus genelere özel olarak mesai bitimi dedikleri de öğlen 15.30 da oluyor yani bana uymuyor. Bi sekılde dısarısan halletmeye calısıcam. Hayırlı olsun bebişinİstersen Sadi konuk mesai dışı randevu al canım doktor istekte bulunur sende sabah direk ilk sırayı alırsın kan vermek için mesain kaçta başlıyor. Bende çalıştığım için sıkıntı oluyor Bezmialem cumartesi var diye Oray'a gittim ordada doktor hepsini yapmadi kendi rutinlerimiz var diyip bugün tekrardan Okmeydanı'nda Kah verdim
Ben saat 6 ya falan ayıyordum kan tahlili sabana kalıyordu ama 500 E halledilirse iyi fiyat vermişler Allah yardımcın olsunCanım sadi konukta bos randevu yokmus genelere özel olarak mesai bitimi dedikleri de öğlen 15.30 da oluyor yani bana uymuyor. Bi sekılde dısarısan halletmeye calısıcam. Hayırlı olsun bebişin
Sagol canım aynen istanbul zeytinburnunda yeşiltepe polikliniği var 7/24 calısıyolar oyuzden hem istediğim saatte gidiyorum hemde hızlı sonuc alıyorum. Gebelık testlerinde de özellere göre uygun sayılırlar.Ben saat 6 ya falan ayıyordum kan tahlili sabana kalıyordu ama 500 E halledilirse iyi fiyat vermişler Allah yardımcın olsun
DoktoruMu arayınca hemen acile gel dedı gittim gündüz doktor kalp atışı yok demişti akşam vajinal duyduk çok şükür cumartesi kendi doktorumda bakcak herşey yolundaymış önlem olarak idrar tahlili istedi darısı tüm bekleyenlere kalp akışını beklemeden duyun 7+0 olmuşuz
Bnm kan pıhtılaşması sorunum oldugu için erken gittim bugun iğneye başladık 9 ay boyunca hergün igne olcam
Kızlar bende geldim araniza :)))) tahmini dogum 11 Eylül.. karnınızda sertlesme ve ara ara kasik batmalariniz devam ediyor mu? Bi de sanki rahiminiz bir ipe bagliymis gibi ara ara cekistirildigi hissi var mi?? 7+2 deyim ve karnimda siskinlik var... bazen kasik bazen bel ve bazende bacak agrilarim devam ediyorrrr... belirtilerinizi yazar misiniz
Clexane Die bir igne cnmCanım hangi iğneyi kullanıyorsun
kızlar bende dün pembe akıntı geldi çok korktum normal dimi
Çok normal değil canım. Doktoruna ulaşmalısın.kızlar bende dün pembe akıntı geldi çok korktum normal dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?