2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar bugun kalp atışlarimizi duyduk. 7 arti 6 dayiz çok şukur.. ama asiri kansizligim oldugu icin kan ilacina baslamamiz gerek dedi normalde 3.ayda baslariz ama dedi bende oyle deyince tedirgin oldum...baska bir doktora daha mi danissam
Gözünüz aydın

İsr
İstanbul medical park mı sizin?

Merhabalar bende bugün kalp atışlarını duydum miniğimin artık gönül rahatlığıyla hamişim diyebiliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

[/QUOTE]
Canım sağol özel bi poliklinikle gorustum en iyi fiyatı hepsine 500 tl seklinde verdiler haftasonu da calısıyorlarmıs

Canım sadi konukta bos randevu yokmus genelere özel olarak mesai bitimi dedikleri de öğlen 15.30 da oluyor yani bana uymuyor. Bi sekılde dısarısan halletmeye calısıcam. Hayırlı olsun bebişin

Merhabalar ben de kısmetse eylül annesi olacağım.
8 ve 4 yaşlarında 2 kızım var. 3.pek de planlanmayan bir bebek oldu. Yeni yeni alışmaya çalışıyoruz.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
Kayseride oturuyorum. Buradan arkafaşlar varsa hastane ve dr. tavsiyesi almak isterim.

Canım sadi konukta bos randevu yokmus genelere özel olarak mesai bitimi dedikleri de öğlen 15.30 da oluyor yani bana uymuyor. Bi sekılde dısarısan halletmeye calısıcam. Hayırlı olsun bebişin
Ben saat 6 ya falan ayıyordum kan tahlili sabana kalıyordu ama 500 E halledilirse iyi fiyat vermişler Allah yardımcın olsun

DoktoruMu arayınca hemen acile gel dedı gittim gündüz doktor kalp atışı yok demişti akşam vajinal duyduk çok şükür cumartesi kendi doktorumda bakcak herşey yolundaymış önlem olarak idrar tahlili istedi darısı tüm bekleyenlere kalp akışını beklemeden duyun 7+0 olmuşuz

Reactions: NGY
Ben saat 6 ya falan ayıyordum kan tahlili sabana kalıyordu ama 500 E halledilirse iyi fiyat vermişler Allah yardımcın olsun
Sagol canım aynen istanbul zeytinburnunda yeşiltepe polikliniği var 7/24 calısıyolar oyuzden hem istediğim saatte gidiyorum hemde hızlı sonuc alıyorum. Gebelık testlerinde de özellere göre uygun sayılırlar.

Canım hayırlı olsun hadi gözün aydın. Bende bugün keseyi görsüm ıkı hafta sonra kalp atısları için gidicem kısmetse bizde geri sayımdayız :)

Kızlar bende geldim araniza :)))) tahmini dogum 11 Eylül.. karnınızda sertlesme ve ara ara kasik batmalariniz devam ediyor mu? Bi de sanki rahiminiz bir ipe bagliymis gibi ara ara cekistirildigi hissi var mi?? 7+2 deyim ve karnimda siskinlik var... bazen kasik bazen bel ve bazende bacak agrilarim devam ediyorrrr... belirtilerinizi yazar misiniz

Hoşgeldin canım :) 7+5 deyim bende henüz karnım sertleşmedi kasık batmalarım ara sıra şişkinliğim belim de ağrım oluyor ve tabi ki mide bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…