- 13 Haziran 2013
- 411
- 381
- 323
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.681
evt ulaşmalıyım galiba ama dün akşam geldi şimdi kesildi. tekrarlarsa kesin dr gitmeliyimÇok normal değil canım. Doktoruna ulaşmalısın.
Bence hemen git onlem amacli progestan ya da igne vururevt ulaşmalıyım galiba ama dün akşam geldi şimdi kesildi. tekrarlarsa kesin dr gitmeliyim
Amin canım darısı sizin olsunCanım hayırlı olsun hadi gözün aydın. Bende bugün keseyi görsüm ıkı hafta sonra kalp atısları için gidicem kısmetse bizde geri sayımdayız :)
Gayet iyi.doktora gittiniz miKızlar SAT 19 Aralik
BAT 14 Ocak
Yumurtlama tarihim 31 Aralik ti
19 ocak 15.40ta beta :1153.5
24 ocak 09.30da beta 4383.86
artış nasıl sizce?
Değerim 1153 iken gitmiştim. Karından göremedi keseyi. Yarın tekrar gideceğim...Gayet iyi.doktora gittiniz mi
Karından zor görür bnmde Yumurtlama tarihim 4 Ocak dün gittim doktora vajınal ultrasonla minicik bir kese gördü 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez inşallahDeğerim 1153 iken gitmiştim. Karından göremedi keseyi. Yarın tekrar gideceğim...
Canım bunlar ne testlerı? Nıye o kadar pahalıCanım doktordan cıktım şimdi keseyi gördük yaklasık 4haftalıgız dıs gebelik yok ve hersey normal dedi. Gebelık testleri yaZdı ve medical park 1139 tl istedi bu testler için. 2 hafta sonra hem bu testlerin sonucunu götürmem lazım hemde kalp atıslarını duyucaz kısmetse. Bu gebelik sonrası istenen testleri yaptıranlar varmı nekadara yaptırdınız acaba
Kızlar SAT 19 Aralik
BAT 14 Ocak
Yumurtlama tarihim 31 Aralik ti
19 ocak 15.40ta beta :1153.5
24 ocak 09.30da beta 4383.86
artış nasıl sizce?
Canım sağol özel bi poliklinikle gorustum en iyi fiyatı hepsine 500 tl seklinde verdiler haftasonu da calısıyorlarmıs[/QUOTE]Evet canım
Ben dün sordum hastane hastane değişiyor İstanbul Okmeydanı yapıyormuş aa ben yaptırmak istemiyorumArkadaşlar doktorumun istediği tahliller özelde 750 tl tutmustu devlet hastanesine gittim bugün bütün tahlillerimi yaptırdım. Bu 2li 3 lü test de devlet hastanesinde yapılıyor mu ? Bilginiz var mı
Canim ben kendim yaptirdim artisi gormek acisindan. Ilkini devlet hastanesinde ikincisini sağlık ocağında yaptirdimNeden 2. kan tahlili yaptılar :S benim kese göründüğü için mi yapmadılar acaba? değerim 1900 lerdeyken göbekten göründü benimki
Ben dün sordum hastane hastane değişiyor İstanbul Okmeydanı yapıyormuş aa ben yaptırmak istemiyorum
Canim ben kendim yaptirdim artisi gormek acisindan. Ilkini devlet hastanesinde ikincisini sağlık ocağında yaptirdim
Merhabalar ben de kısmetse eylül annesi olacağım.
8 ve 4 yaşlarında 2 kızım var. 3.pek de planlanmayan bir bebek oldu. Yeni yeni alışmaya çalışıyoruz.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
Kayseride oturuyorum. Buradan arkafaşlar varsa hastane ve dr. tavsiyesi almak isterim.
Merhaba ben niğdeliyim ama doktorları bilmem pek yıllardır orda değilim. Geçen hamileliğimde Kayseri'de Hüma hastanesine gidiyordum. Ordan memnundum. Doğumu Mersin'de yaptım.misskokulumm mrb bende Niğde de oturuyorum doğumu büyük ihtimalle Kayseri'de yapacağım doktor konusunda birbirimize destek olalım biz yeni taşındık oraya hiç doktor konusunda bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?