2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba bizde yeni taşındık Niğde'ye hüma hastanesinde hangi doktora gidiyordunuz
doktor Akif Yılmaz a gidiyordum. GATA dan ayrılmış bir doktor. Ama doğumu orda yapmadım onu bilemicem o yüzden. Niğde de Yüksel bey yıllardır isim yapmıştır ama doktorluğunu bilemicem

Canım sağol özel bi poliklinikle gorustum en iyi fiyatı hepsine 500 tl seklinde verdiler haftasonu da calısıyorlarmıs

Selam canım ben bugün Fatih Sultan Mehme devlet hastanesinden tüm istenen tahlilleri ücretsiz yaptırdım :)[/QUOTE]
Canıö iyi yapmıssın ben isten izin alamıyoum ki haftaıcı olmuo

Selam canım ben bugün Fatih Sultan Mehme devlet hastanesinden tüm istenen tahlilleri ücretsiz yaptırdım :)
Canıö iyi yapmıssın ben isten izin alamıyoum ki haftaıcı olmuo [/QUOTE]

Canim ben 1 saat aldim izin. Sabah 9 da gittim 35 dkda bitti isim. Hem gebeye ucretli izin verme zorunlu. Gerci ben henuz soylemedim

Arkadaslar aranizda tuzlaya yakin oturan var mi ? Hastane oneriniz var mi? Emseye gittim 125 tl muayene ve muayene suresi 10 gun . via hospital da 50 tl imis sadirdim

Canıö iyi yapmıssın ben isten izin alamıyoum ki haftaıcı olmuo

Canim ben 1 saat aldim izin. Sabah 9 da gittim 35 dkda bitti isim. Hem gebeye ucretli izin verme zorunlu. Gerci ben henuz soylemedim[/QUOTE]
Canım haklısın ama bende söylemedim ilk üc ay sirkete haber vermeyi dusunmuyorum. Ne olur ne olmaz insallah bebişlerimize saglıkla kavusuruz ya gerisi bi sekilde halledilir

Arkadaslar aranizda tuzlaya yakin oturan var mi ? Hastane oneriniz var mi? Emseye gittim 125 tl muayene ve muayene suresi 10 gun . via hospital da 50 tl imis sadirdim
Dragos bezmi alem vakıf hastanesi beyhan hanıma gidiyorum eski sema hastanesi. vakıf hastanesi oldugu için uzman dr ücretsiz tahlillerde ücretsiz şuanlık doğumhane hizmeti vermiyorlarmış ama eylüle kadar açılır diye umuyorum makul bir ücreti olur tabi doğumun heralde

Ben tuzlaya yakin oturuyorum. Simdilik pendik yuzyil hastanesi neslihan sekere gitmeyi düşünüyorum ama baya yogun ancak 31 ocaga randevu bulabildim.

Ben tuzlaya yakin oturuyorum. Simdilik pendik yuzyil hastanesi neslihan sekere gitmeyi düşünüyorum ama baya yogun ancak 31 ocaga randevu bulabildim.

Yengemin doktoru aslında o da memnundu ama dediğin gibi çok yoğun bir hastane. Ücreti ne kadar biliyor musun

Canım bu hastane çok ilginçmiş yoğunluğu nasıl peki. Tahlil de muayene de ücretsiz doğru mu anlamışım

Canım bu hastane çok ilginçmiş yoğunluğu nasıl peki. Tahlil de muayene de ücretsiz doğru mu anlamışım
Şöyle uzman doktor ücretsiz kardiyoloji bölümünede gittim kalp rahatsızlıgm oldugu için muayene parası almadılar sadece 50tl eko parası aldılar. Kadın doğum bölümündede ek te ki tahlilleri istedi doktor ücret almadılar defalarca sordm ücretliyse dışarda yaptıracaktm. Zaten bu tahliller dısındakıleri saglık ocagı yapıyormuş tel 02162516565 danışabilirsin ücret bilgisini randevularıda haftaiçi boş oluyor genelde henüz keşfedılmemış hastane

Eklentiler

• IMG_6268.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 35
Bezmialemde belli şeyler ekstra ücrete tabidir doçent Prof eko halter vs vs ama dogumu ana binada rezalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…