- 23 Ocak 2017
- 23
- 16
- 3
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.701
Merhaba bizde yeni taşındık Niğde'ye hüma hastanesinde hangi doktora gidiyordunuzMerhaba ben niğdeliyim ama doktorları bilmem pek yıllardır orda değilim. Geçen hamileliğimde Kayseri'de Hüma hastanesine gidiyordum. Ordan memnundum. Doğumu Mersin'de yaptım.
doktor Akif Yılmaz a gidiyordum. GATA dan ayrılmış bir doktor. Ama doğumu orda yapmadım onu bilemicem o yüzden. Niğde de Yüksel bey yıllardır isim yapmıştır ama doktorluğunu bilemicemMerhaba bizde yeni taşındık Niğde'ye hüma hastanesinde hangi doktora gidiyordunuz
Canım sağol özel bi poliklinikle gorustum en iyi fiyatı hepsine 500 tl seklinde verdiler haftasonu da calısıyorlarmıs
Canıö iyi yapmıssın ben isten izin alamıyoum ki haftaıcı olmuoSelam canım ben bugün Fatih Sultan Mehme devlet hastanesinden tüm istenen tahlilleri ücretsiz yaptırdım :)
Canıö iyi yapmıssın ben isten izin alamıyoum ki haftaıcı olmuo
Dragos bezmi alem vakıf hastanesi beyhan hanıma gidiyorum eski sema hastanesi. vakıf hastanesi oldugu için uzman dr ücretsiz tahlillerde ücretsiz şuanlık doğumhane hizmeti vermiyorlarmış ama eylüle kadar açılır diye umuyorum makul bir ücreti olur tabi doğumun heraldeArkadaslar aranizda tuzlaya yakin oturan var mi ? Hastane oneriniz var mi? Emseye gittim 125 tl muayene ve muayene suresi 10 gun . via hospital da 50 tl imis sadirdim
Ben tuzlaya yakin oturuyorum. Simdilik pendik yuzyil hastanesi neslihan sekere gitmeyi düşünüyorum ama baya yogun ancak 31 ocaga randevu bulabildim.Arkadaslar aranizda tuzlaya yakin oturan var mi ? Hastane oneriniz var mi? Emseye gittim 125 tl muayene ve muayene suresi 10 gun . via hospital da 50 tl imis sadirdim
Herkese merhaba
Doktordan geliyorum keseyi gördük
Haftaya cuma tekrar çağırdı kalp atışı için erken mi acaba
Ben tuzlaya yakin oturuyorum. Simdilik pendik yuzyil hastanesi neslihan sekere gitmeyi düşünüyorum ama baya yogun ancak 31 ocaga randevu bulabildim.
Dragos bezmi alem vakıf hastanesi beyhan hanıma gidiyorum eski sema hastanesi. vakıf hastanesi oldugu için uzman dr ücretsiz tahlillerde ücretsiz şuanlık doğumhane hizmeti vermiyorlarmış ama eylüle kadar açılır diye umuyorum makul bir ücreti olur tabi doğumun heralde
Şöyle uzman doktor ücretsiz kardiyoloji bölümünede gittim kalp rahatsızlıgm oldugu için muayene parası almadılar sadece 50tl eko parası aldılar. Kadın doğum bölümündede ek te ki tahlilleri istedi doktor ücret almadılar defalarca sordm ücretliyse dışarda yaptıracaktm. Zaten bu tahliller dısındakıleri saglık ocagı yapıyormuş tel 02162516565 danışabilirsin ücret bilgisini randevularıda haftaiçi boş oluyor genelde henüz keşfedılmemış hastaneCanım bu hastane çok ilginçmiş yoğunluğu nasıl peki. Tahlil de muayene de ücretsiz doğru mu anlamışım
Sayfamız daha yoğundu artık kilsa uğramıyor galiba
100 galiba canim.Yengemin doktoru aslında o da memnundu ama dediğin gibi çok yoğun bir hastane. Ücreti ne kadar biliyor musun
Bezmialemde belli şeyler ekstra ücrete tabidir doçent Prof eko halter vs vs ama dogumu ana binada rezaletŞöyle uzman doktor ücretsiz kardiyoloji bölümünede gittim kalp rahatsızlıgm oldugu için muayene parası almadılar sadece 50tl eko parası aldılar. Kadın doğum bölümündede ek te ki tahlilleri istedi doktor ücret almadılar defalarca sordm ücretliyse dışarda yaptıracaktm. Zaten bu tahliller dısındakıleri saglık ocagı yapıyormuş tel 02162516565 danışabilirsin ücret bilgisini randevularıda haftaiçi boş oluyor genelde henüz keşfedılmemış hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?