2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
KıZlar akıl vermek gıbı olmasın da benım ilk bebeğim hem kolık hemde cok huysuzdu 6-7 ay sürdü korkunctu modern ve geleneksel birçok şey denerdim ama olmayınca olmuyor zombıye dönmüştüm korkunctu sımdı bu bebegımde huysuz ama digerine göre çok şükür dıyorum yada onu bildiğim icin kendımi hazırladığından kolay kabullendım üstelik eşim ne onda ne bunda hıc yardımcı olmadı hala da olmuyor donup arkasını uyur esleri yardımcı olanlara ımrendım rezene kımyon diyet masaj sallama vs vs zaman gecırmek icin iyi yöntemler ama hıcbır zaman tam çözümü Yok bünün ta ki mınıkler hareketlenene kadar bence en güzeli zamanın hızlı geçmesi icin dua etmek herkese bol uykulu bol sütlü geceler Rabbım hepımıze yardım etsin güç versin

Kızlar 3790 gr 50 cm doğmuştu oğlum. Doğumdan 2 gün sonra 3500 gr a düşmüştü. 17. Gün 4100 gr 52 cm olmuştu. Bugünde 29. Gün 4500 54 cm olmus nasil sizce?

Canım uzun saat aralık verdiğinde daha çok süt olmuyor malesef. Orada bir bilgi karışıklığın var. Şöyle ki sütü tetikleyen şey sık sık emzirmek ya da sık sık sağmak. Sen 11 saat belediğinde en son üretilen sütü 11 saat bekletmiş oluyorsun. Mesela bir güb boyumca her iki saatte kaç cc çıktığına baköadam bir sağ bakalım her ikş memenide. Sağmalar arttıkça farkedeceksin nasıl arttığını. İnşallah. Beynin ilkel tarafı alıyor süt üretim mesajını. Ne kadar çok emzirme/sağma o kadar süt .(aa bu bebek aç ne kadar sık emiyor daha çok süt gibi)
Anlatabilmişimdir umarım

ben memoriale gıdıyordum ama öylesıne tabı ben de doktor bakıyorum bilmiyorum canım şimdi bebekle uğraşmaktan doktorasıra gelmedi
pnrdnn iiz ben de ankaradayim..bugune ladar tobba gittik bundan sonra cengizhan elmas a gitmeyi planliyorum cocuk dr olarak.cok oneriliyor teshis ve tedavide.

Canim son yazdigimi kontrol et belki sizin de skintiniz benimki gibidir
Evet öyle bir durum var. Akış hızı fazla olduğu için yutarken çok hava da yutuyor. Hem de genzine kaçırıyor. Tıkanıyor. Hemşire emzirmeden önce sağ dedi. Ama ne zaman emmek isteyeceği belli değil ki yaramazın. Fırsatım da olmuyor açıkçası

Kızlar cumartesi günü cocugum gazdan tamm 12 saat uyumamıştı ilk defanöyle oldu çok yorucu birşey gaz için biogaiga bitkisel gaz şurubu var hergün aynı saatte bir kere kullanmak çok iyiymiş baya iyi yorumları pazar akşam başladım ve hemen etkisini gördüm sanırım Ogün den snra öyle skntı yaşamadık gaz damladı almak isteyenlere tavsiye ederim

Biogaia o kadar iyi gelmedi bize. Sab simplex daha etkili oldu. Bebeğe göre değişiyormuş. Bu gaz ilaçları çok da pahalı arkadaş. Birkaç tane gaz ilacı denemeye kalksan battın

Yatagin kenarina pompa koydum en azindsn 3 4 dk on sutu atiom bi de elini gogsune makas gibi yap akis hizini azalt.

Yatagin kenarina pompa koydum en azindsn 3 4 dk on sutu atiom bi de elini gogsune makas gibi yap akis hizini azalt.
Gunesulas Vallahı benımkı uyandıktan sonra altını saha kapatmadan baslıyor acıktım aglamasına gidip ellerimi zor yıkayıp donuyorum o sırada tekrar süt sagmam imkansız gibi bisey ama elimi makas gibi yapıyoruö bıde geriye yaslanıp emziriyorum memeden sütün akıs hızına baska nasıl mudahale edebılırız kı sonucta bebegın önsüte de ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…