- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.861
Kolay gelsin canım. Valla bu gazlar hepimizi kırdı geçirdi
Canım uzun saat aralık verdiğinde daha çok süt olmuyor malesef. Orada bir bilgi karışıklığın var. Şöyle ki sütü tetikleyen şey sık sık emzirmek ya da sık sık sağmak. Sen 11 saat belediğinde en son üretilen sütü 11 saat bekletmiş oluyorsun. Mesela bir güb boyumca her iki saatte kaç cc çıktığına baköadam bir sağ bakalım her ikş memenide. Sağmalar arttıkça farkedeceksin nasıl arttığını. İnşallah. Beynin ilkel tarafı alıyor süt üretim mesajını. Ne kadar çok emzirme/sağma o kadar süt .(aa bu bebek aç ne kadar sık emiyor daha çok süt gibi)bence de canım ilk bebeğimde sadece pirinç pilavı yedim ekstra olarak sadece humana rezene falan içtim ama çok sütüm vardı akıyodu resmen dolaba bile attım ama bunda herşeyi yememe rağmen geceden sabaha bıraktığım öeöeden sadece 70 cckadar süt çıkıyor düşün 9 dan sabah 8 e sadece 70 cc. bunda yemediğim denemediğim şey kalmadı.yapacak bişey yok demekki. Rabbim sağlık versin de
İyi değil mi canım. Nir ayda bir kilo almış maşallajKızlar 3790 gr 50 cm doğmuştu oğlum. Doğumdan 2 gün sonra 3500 gr a düşmüştü. 17. Gün 4100 gr 52 cm olmuştu. Bugünde 29. Gün 4500 54 cm olmus nasil sizce?
Bakayım canım ama doktorum öyle demişti. Yine de arastırayım sağolCanım dereotu çok süt yapar ama maydanoz tam tersi şu tutma özelliği olduğu için sütü azaltır. İnternetten araştır istersen
Aktardan alıp kaynatıyorum ben canım ama hazırları da işe yarıyormuş kullananlar öyle diyorrezene çayı aktardan mı alınıyor hazr mı var ?
Ben kendim içiyorum bebeğe vermeye cesaret edememrezene çayı bebeklere mı verılırmışş ! ilginç bebeklere su verilmez diyorlar bitki çayımı verilirmiş ! ben bu rzene olayını hiçç anlayamadım
Evet öyle bir durum var. Akış hızı fazla olduğu için yutarken çok hava da yutuyor. Hem de genzine kaçırıyor. Tıkanıyor. Hemşire emzirmeden önce sağ dedi. Ama ne zaman emmek isteyeceği belli değil ki yaramazın. Fırsatım da olmuyor açıkçasıCanim son yazdigimi kontrol et belki sizin de skintiniz benimki gibidir
Cikariyo zaten devamli cnim110 cc çok yeterli canim.ama seni 110 cc lik emiyo olabilir. O kadar cekse fazlasiyla doyar. Çıkarır bile
Valla bilmiyorum ki hic bi bilgim yok doymuyo gibi geliyo banasütün bol işte daha ne olsun verme tabıı ki mama canım ya .... gayet ıyı degıl mı bu kadar süt benmı yanılıyrum
Evet ama doğduğu kilodan hesap yapılıyo demislerdi eger oyleyse 700 gr az cunkuİyi değil mi canım. Nir ayda bir kilo almış maşallaj
Biogaia o kadar iyi gelmedi bize. Sab simplex daha etkili oldu. Bebeğe göre değişiyormuş. Bu gaz ilaçları çok da pahalı arkadaş. Birkaç tane gaz ilacı denemeye kalksan battınKızlar cumartesi günü cocugum gazdan tamm 12 saat uyumamıştı ilk defanöyle oldu çok yorucu birşey gaz için biogaiga bitkisel gaz şurubu var hergün aynı saatte bir kere kullanmak çok iyiymiş baya iyi yorumları pazar akşam başladım ve hemen etkisini gördüm sanırım Ogün den snra öyle skntı yaşamadık gaz damladı almak isteyenlere tavsiye ederim
Evet öyle bir durum var. Akış hızı fazla olduğu için yutarken çok hava da yutuyor. Hem de genzine kaçırıyor. Tıkanıyor. Hemşire emzirmeden önce sağ dedi. Ama ne zaman emmek isteyeceği belli değil ki yaramazın. Fırsatım da olmuyor açıkçası
Masallah sizee haftada 150-250 gram alıyorlar diye biliyorum canım buna göre cok iyi bence kılosuKızlar 3790 gr 50 cm doğmuştu oğlum. Doğumdan 2 gün sonra 3500 gr a düşmüştü. 17. Gün 4100 gr 52 cm olmuştu. Bugünde 29. Gün 4500 54 cm olmus nasil sizce?
Yatagin kenarina pompa koydum en azindsn 3 4 dk on sutu atiom bi de elini gogsune makas gibi yap akis hizini azalt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?