- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.881
Ben tek basıma yıkayamıyorumnya annem olmadan yıkayamıyorum sonrasında napıcam hiç bilmiyormm cok panık oluyorum banyo esnasında. Bırde banyodan sonra gıyınırken gozunun altını komple çizmişBenim ki 14 saat uykusuz kalıp akşam 8 de bi yattı tabii ben de bu arada mahvoldum. Tek başıma yıkadım, sıcak havlu koydum masaj yaptım birkaç pırt yaptı ancak öyle uyudu o da kıvrana kıvrana. Eskiler ne yapıyordu acaba
Hayrılısı olsun ikiniz de sağlıklı olun onemli olan o gözünüz aydın hayırlı olsunçok zor oldu dogumum mecburi sezeryana dönduk malesef. bebegım cok ıyı cok sukur bende toparlanmaya başladım. her şey yolunda sayılır. süt problemım yok cok şükür. birazcık gazla ugrasıyoruz ama o da fazla degıl. sen nasılsın?
Aynı soruyu bende soracaktım benim kızımda da göbek fıtığı var 2 yaşına kadar geçer bişey yapmana gerek yok dedi dr Böyle bi durum başına gelenler neler yaptılar acabaİyi akşamlar anneler benim bebeğimde göbek fıtığı oldu çok ağlayan bir bebek değil ama gaz sancısından kendisini çok sıkıyor bu durumu yaşayan var mı sarmak gerekir dediler ama doktor hiçbir şey yapma dedi
canım vedat köseoğlu var iyi bi araştır istersen@iiz Canım iyi akşamlar sen ankarada yaşıyorsun diye biliyorum bebeğini götürdüğün bi çocuk doktoru var mı ben doktorumdan memnun değilim iyi bir doktor arıyorum tavsiye edebileceğin bir doktor olursa sevinirim
canım 2 yaşına doğru geçiyo benim ilki kolikti ağlamaktan fıtık oldu ama geçti çok şükürİyi akşamlar anneler benim bebeğimde göbek fıtığı oldu çok ağlayan bir bebek değil ama gaz sancısından kendisini çok sıkıyor bu durumu yaşayan var mı sarmak gerekir dediler ama doktor hiçbir şey yapma dedi
Ay sagol cnim ya. Bugun saglik ocagina gidicem aşı icin bakalim orasi ne dicekMasallah sizee haftada 150-250 gram alıyorlar diye biliyorum canım buna göre cok iyi bence kılosu
1 ayda 700 gr az değil ki canım benim ki 2haftada 200 gr aldı doktor az dedi. Ayda en az 500 alması gerekiyormuşEvet ama doğduğu kilodan hesap yapılıyo demislerdi eger oyleyse 700 gr az cunku
1 ayda 700 gr az değil ki canım benim ki 2haftada 200 gr aldı doktor az dedi. Ayda en az 500 alması gerekiyormuş
@Gunesulas Vallahı benımkı uyandıktan sonra altını saha kapatmadan baslıyor acıktım aglamasına gidip ellerimi zor yıkayıp donuyorum o sırada tekrar süt sagmam imkansız gibi biseyama elimi makas gibi yapıyoruö bıde geriye yaslanıp emziriyorum memeden sütün akıs hızına baska nasıl mudahale edebılırız kı sonucta bebegın önsüte de ihtiyacı var
Her yerdr 800 gr 1 kg yaziyo kafam oyuzden takıldı1 ayda 700 gr az değil ki canım benim ki 2haftada 200 gr aldı doktor az dedi. Ayda en az 500 alması gerekiyormuş
Bide bnmkinde reflü var. Bi emiyo 4 5 kere kusuyo hemde baya baya cikariyo. Bu cocuk nasil kilo alcakbenim gittiğim doktor ayda 1 kilo dedi benmki 650 gr almıs die bidahaki.aya 2 kilo alsın dedi ben şok
Emziren ve mama veren anneler, emzirdikten sonra kaç cc mama veriyosınuz?
Bide bnmkinde reflü var. Bi emiyo 4 5 kere kusuyo hemde baya baya cikariyo. Bu cocuk nasil kilo alcak
Masallah canım benım devamlı sagıyor musun ? Bende süt fazlası yuzunden mastit oldum sımdı de sağmazsam hep taslasıyor acıyor ama ayse oner de diyorki cok sagmayın cunku sagdıkca bu vucuda hadi süt üret sinyali gonderir ve sütünüz artmaya devam eder. Denge için ancak sİzi rahatlatacak kadarını sagıp bir kısmını memede bırakın diyor bırkac gundur boyle yapıyorum ama o memede kalan kısım bile rahatsız edıyor beni suan birini sagıp birini emzirmeye calısıyorum dengeyi yakalamak için ama senin sütün masallah ki epey cokmus sen ıkı devamlı sagıyorsundur sanırımBenim sutum.cok bebek bir gogsu 2 3 emmede ancak bitiriyor. O yuzden fazla geliyor onsut
Bize de boğum boğum olmalı dedi şaşırdım bende nasıl olcak ki daha 1 aylık anlamadım valla bu doktor kafasınıbenim gittiğim doktor ayda 1 kilo dedi benmki 650 gr almıs die bidahaki.aya 2 kilo alsın dedi ben şok
Bide bnmkinde reflü var. Bi emiyo 4 5 kere kusuyo hemde baya baya cikariyo. Bu cocuk nasil kilo alcak
Valla bende anlamadım canım bu kilo olayını. Ama bazı çocuk 40indan sonra kilo alırmış 40i çıkana kadar normal az kilo almaları niye bizi stres yapıyorlar kiHer yerdr 800 gr 1 kg yaziyo kafam oyuzden takıldı
Bize de boğum boğum olmalı dedi şaşırdım bende nasıl olcak ki daha 1 aylık anlamadım valla bu doktor kafasını
Canım bızde de fıskırtarak kusma vardı bıgecede 4 kere kıyafet degıstırdıgımı bılırım ama doktor kussa da korkma o kılo alır demıstı oyle de oldu gercekten. Kusup hepsini mideyi bosaltıyor sonra bidaha meme istiyor diye sıkayet ettım. Sey dedi gz cıkarmak için agzınj actıgında tüm sütler agzından cıkıverıyor sen o ıstedıkce emzır bı sure sonra gecer dedı cok sukur gectı bıberonu bırakınca memeyı kabullenınce. Senınkı de gecer hem kılo alımı da son sutu alıyorsa ıyıdır merak etme senBide bnmkinde reflü var. Bi emiyo 4 5 kere kusuyo hemde baya baya cikariyo. Bu cocuk nasil kilo alcak
Valla bende anlamadım canım bu kilo olayını. Ama bazı çocuk 40indan sonra kilo alırmış 40i çıkana kadar normal az kilo almaları niye bizi stres yapıyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?