2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben tek basıma yıkayamıyorumnya annem olmadan yıkayamıyorum sonrasında napıcam hiç bilmiyormm cok panık oluyorum banyo esnasında. Bırde banyodan sonra gıyınırken gozunun altını komple çizmiş

Hayrılısı olsun ikiniz de sağlıklı olun onemli olan o gözünüz aydın hayırlı olsun
Biz de gaz ile uğrasıyoruz ama iki gündür sanki doymuyor sorunu çıktı 110 cc lik süt sağdım verdim hala içecek olsa şimdi de onun moral bozukluğu var maalesef:/

Aynı soruyu bende soracaktım benim kızımda da göbek fıtığı var 2 yaşına kadar geçer bişey yapmana gerek yok dedi dr Böyle bi durum başına gelenler neler yaptılar acaba

canım vedat köseoğlu var iyi bi araştır istersen

canım 2 yaşına doğru geçiyo benim ilki kolikti ağlamaktan fıtık oldu ama geçti çok şükür

Benim sutum.cok bebek bir gogsu 2 3 emmede ancak bitiriyor. O yuzden fazla geliyor onsut

Benim sutum.cok bebek bir gogsu 2 3 emmede ancak bitiriyor. O yuzden fazla geliyor onsut
Masallah canım benım devamlı sagıyor musun ? Bende süt fazlası yuzunden mastit oldum sımdı de sağmazsam hep taslasıyor acıyor ama ayse oner de diyorki cok sagmayın cunku sagdıkca bu vucuda hadi süt üret sinyali gonderir ve sütünüz artmaya devam eder. Denge için ancak sİzi rahatlatacak kadarını sagıp bir kısmını memede bırakın diyor bırkac gundur boyle yapıyorum ama o memede kalan kısım bile rahatsız edıyor beni suan birini sagıp birini emzirmeye calısıyorum dengeyi yakalamak için ama senin sütün masallah ki epey cokmus sen ıkı devamlı sagıyorsundur sanırım

Bize de boğum boğum olmalı dedi şaşırdım bende nasıl olcak ki daha 1 aylık anlamadım valla bu doktor kafasını

valla benm kızım çırpı gibi kol bacak.. 1 hafta küçük bir bebek var arkadaşımın, aynen boğum boğum. Ama kıyaslamıyorum o dediğim bebek kafasını zor çeviriyo benmki kendini döndürüyo

Bide bnmkinde reflü var. Bi emiyo 4 5 kere kusuyo hemde baya baya cikariyo. Bu cocuk nasil kilo alcak
Canım bızde de fıskırtarak kusma vardı bıgecede 4 kere kıyafet degıstırdıgımı bılırım ama doktor kussa da korkma o kılo alır demıstı oyle de oldu gercekten. Kusup hepsini mideyi bosaltıyor sonra bidaha meme istiyor diye sıkayet ettım. Sey dedi gz cıkarmak için agzınj actıgında tüm sütler agzından cıkıverıyor sen o ıstedıkce emzır bı sure sonra gecer dedı cok sukur gectı bıberonu bırakınca memeyı kabullenınce. Senınkı de gecer hem kılo alımı da son sutu alıyorsa ıyıdır merak etme sen

Valla bende anlamadım canım bu kilo olayını. Ama bazı çocuk 40indan sonra kilo alırmış 40i çıkana kadar normal az kilo almaları niye bizi stres yapıyorlar ki

ya benm doğumda bebeği kontrol eden doktor 3. Gün gelin risk var dedi gitrik sarılık sınırdaydı 5. Gün gittik 50 gr almış 2 günde neden günde 50 gr değil kendine ii bakmıyomusun sütünmü yok mama verebilirsin filan demişti. Bu kadar da olmaz yani al işte hepsi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…