2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen canım bizimde gerçi kilomuz çok az 3600 çıktı 1 aylıkken 3540 doğmuştu ama keyfi yerinde bir sıkıntısı yok sağlıklı maşallah. Bazı çocuk minyon olurmuş az kilo alırmış mama da veriyorum elimden geleni yapıyorum kilo çok almıyorsa demek ki bünyesi öyle yapacak bişey yok yani canım önemli olan sağlığı

Atak günlerini geri istiyorum. Ne güzel altını alıyorum, emiyor hemen uyuyordu en az iki saat
Benı de yaz benı dee :) daha ıkı fırt alıp direkt kaka yaptıgı ozlenesi günler.. kıymetını bılemedıgımız aa bebek kılo almaz boyle dıye endıse ettiğimiz zamanın bizim lale devrımız oldugunu bilemeden gazlı bebekler nasıl olurmus ogrendık (

Canım biogaia dısında ek bi gaz damlası kullanıyo musun?

Canım emzirme koltugunda tam nasıl gaz cıkarıyor? Bende sallanan koltuk var bide pilates topu var tum boylarından. Bunları gaz cıkarmada nasıl kullanabilirim bilemiyorum

Bebeğin kaç günlük canım ne zaman başladı gaz probleminiz

benmki de yatakta yatırarak emzieirsem direk kusuyo. Arada kusuyo ama çok değil.. Zaten 2680 doğdu doktor da az kilo almış deyince üzüldüm. Sağlık ocağındaki ebe çok ii.demişti
Bakalim bnde gidicem ne dicek saglik ocagi. Yemin ederim çocuktan ziyade şu süt olayi yordu beni

Dün en kotu gecemi yaşadım..ağlama krizine girdi çatlayıp olecek sandim. Doğduğundan beri gözünden bir damla anca yaş akan çocuğun yanakları sırılsıklam oldu o korkuyla hastaneye götürelim dedik. Arabaya binip eşimin calistirmasiyla sustu sonra emip uyudu. Biraz gezdik eve geldik. Uykusuz kalayım mizmizlansin ama bidaha öyle ağlamasın ya içim gitti resmen

Benımkı 19!gunlukken basladı canım suan 31 gunluk olduk bugun 3 ay boyle nasıl gecer hıc bılmıyorum
Zor gaz sancısı canım ya inşallah çabuk geçer. Bizim de pamukçuk çıktı ağzında baya var ona üzülüyorum sanırım ağrı da yapıyor huzursuz 2 gündür kuzum

Kaç günluk olsunuz cnim. Insallah ilk ve son olur bu zor günun cnim gecti cok şükür malesef her gun huy değiştiriyo sıpalar

Kızlar dün doktora gittik herşey yolunda çok şükür mamayı kesti doktor 1 hafta böyle deniyeceğiz kilo kontrolü yapacak eğer sıkıntı yoksa anne sütü sadece devam edecek 5. Gün hala kaka Yok 7 ye kadar normal dedi o zamana kadar yapmazsa fitil verdi burna serum verdi bir de gaz damlası verdi ama 3 aya kadar zor rahatlar dedi inşallah sütüm yeterli gelir de mamayı tamamen keseriz

Kızlar aylık aşıdan sonra huzursuzluk oldumu bebislerinizde? Aşıdan sonra çarşıya çıkmak istiyoruz mevlut kiyafeti bakicaz ama nasil olur.kestiremiyorum. ateş falan oldumu sizde

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır giremedim foruma herkes iyidir umarım.

Ben de süt azlığından dolayı çok üzüntü çekiyorum. İnatla üye olduğum takip ettiğim her hesaptan anne sütünün önemi çıkıyor karşıma ve sinirlerim daha çok bozuluyor

Sızı şeklinde süt indiğini hissediyorum bazen süt sızıyor memeden ama kızım 5 dakka da bir memedeki tüm sütü çekiyor ve aranmaya devam ediyor

Denemediğim şey kalmadı; malt içeceği, bira mayası tableti, humana çayı. En son çemen otu çayına başladım.

Dün doktorum sütün az olmasknın genetik olabileceğini söyledi. Annemde kardeşimle beni 2 ay emzirmiş.

Ne yapalım kısmet böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…