- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.901
valla benm kızım çırpı gibi kol bacak.. 1 hafta küçük bir bebek var arkadaşımın, aynen boğum boğum. Ama kıyaslamıyorum o dediğim bebek kafasını zor çeviriyo benmki kendini döndürüyo
hani kolu bacağı boğum boğum olur ya cnm o heralde
İnş cnm yaaa deseydın doktora canım :)benim gittiğim doktor ayda 1 kilo dedi benmki 650 gr almıs die bidahaki.aya 2 kilo alsın dedi ben şok
Aynen canım bizimde gerçi kilomuz çok az 3600 çıktı 1 aylıkken 3540 doğmuştu ama keyfi yerinde bir sıkıntısı yok sağlıklı maşallah. Bazı çocuk minyon olurmuş az kilo alırmış mama da veriyorum elimden geleni yapıyorum kilo çok almıyorsa demek ki bünyesi öyle yapacak bişey yok yani canım önemli olan sağlığıya benm doğumda bebeği kontrol eden doktor 3. Gün gelin risk var dedi gitrik sarılık sınırdaydı 5. Gün gittik 50 gr almış 2 günde neden günde 50 gr değil kendine ii bakmıyomusun sütünmü yok mama verebilirsin filan demişti. Bu kadar da olmaz yani al işte hepsi doktor
Evet canım
Benı de yaz benı dee :) daha ıkı fırt alıp direkt kaka yaptıgı ozlenesi günler.. kıymetını bılemedıgımız aa bebek kılo almaz boyle dıye endıse ettiğimiz zamanın bizim lale devrımız oldugunu bilemeden gazlı bebekler nasıl olurmus ogrendıkAtak günlerini geri istiyorum. Ne güzel altını alıyorum, emiyor hemen uyuyordu en az iki saat
Canım biogaia dısında ek bi gaz damlası kullanıyo musun?Kızlar cumartesi günü cocugum gazdan tamm 12 saat uyumamıştı ilk defanöyle oldu çok yorucu birşey gaz için biogaiga bitkisel gaz şurubu var hergün aynı saatte bir kere kullanmak çok iyiymiş baya iyi yorumları pazar akşam başladım ve hemen etkisini gördüm sanırım Ogün den snra öyle skntı yaşamadık gaz damladı almak isteyenlere tavsiye ederim
Canım emzirme koltugunda tam nasıl gaz cıkarıyor? Bende sallanan koltuk var bide pilates topu var tum boylarından. Bunları gaz cıkarmada nasıl kullanabilirim bilemiyorumemzirme koltugu hem uyumasına hemde gaz cıkarmasına cokkk yardımcı oluyor hıc uyumayan bebegım 2 gunduz guzel guzel uyumaya başladı . gaz cıkarması ııcn hareket gerekıyr ya bugun hıc zorlanmadı onu farketttım eger emzırme koltugu yoka fıtness topuda kısmen aynı işlevi görüyor.
Bebeğin kaç günlük canım ne zaman başladı gaz probleminizBenı de yaz benı dee :) daha ıkı fırt alıp direkt kaka yaptıgı ozlenesi günler.. kıymetını bılemedıgımız aa bebek kılo almaz boyle dıye endıse ettiğimiz zamanın bizim lale devrımız oldugunu bilemeden gazlı bebekler nasıl olurmus ogrendık(
Bakalim bnde gidicem ne dicek saglik ocagi. Yemin ederim çocuktan ziyade şu süt olayi yordu benibenmki de yatakta yatırarak emzieirsem direk kusuyo. Arada kusuyo ama çok değil.. Zaten 2680 doğdu doktor da az kilo almış deyince üzüldüm. Sağlık ocağındaki ebe çok ii.demişti
Benımkı 19!gunlukken basladı canım suan 31 gunluk olduk bugun 3 ay boyle nasıl gecer hıc bılmıyorumBebeğin kaç günlük canım ne zaman başladı gaz probleminiz
Zor gaz sancısı canım ya inşallah çabuk geçer. Bizim de pamukçuk çıktı ağzında baya var ona üzülüyorum sanırım ağrı da yapıyor huzursuz 2 gündür kuzumBenımkı 19!gunlukken basladı canım suan 31 gunluk olduk bugun 3 ay boyle nasıl gecer hıc bılmıyorum
Kaç günluk olsunuz cnim. Insallah ilk ve son olur bu zor günun cnimDün en kotu gecemi yaşadım..ağlama krizine girdi çatlayıp olecek sandim. Doğduğundan beri gözünden bir damla anca yaş akan çocuğun yanakları sırılsıklam oldu o korkuyla hastaneye götürelim dedik. Arabaya binip eşimin calistirmasiyla sustu sonra emip uyudu. Biraz gezdik eve geldik. Uykusuz kalayım mizmizlansin ama bidaha öyle ağlamasın ya içim gitti resmen
2 3 saat kadar huzursuzluk oldu ama ateş olmadı canımKızlar aylık aşıdan sonra huzursuzluk oldumu bebislerinizde? Aşıdan sonra çarşıya çıkmak istiyoruz mevlut kiyafeti bakicaz ama nasil olur.kestiremiyorum. ateş falan oldumu sizde
Teşekkürler cnım2 3 saat kadar huzursuzluk oldu ama ateş olmadı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?