- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.921
Çağrım kendini endeksleme doktor he dedı mama konusundaEvet ama doğduğu kilodan hesap yapılıyo demislerdi eger oyleyse 700 gr az cunku
Bi kv faciasi dahadun geldi memlekettn gece hic kapiya vurmadn yatak odamiza girdi acaba bebegn nie hic sesi yok die bide sabah utanmadn bana anlatiyo kahvalti kurdm beni cagirdi gel hemen kahvalti yap senin yeyip yememn umrumda degil bebegn sütü olsn die diyorum dio bide neden bu kadar kötü olur ki bu kaynanalar
La havle vela.Maşallah benim bebişn kilosu iyi tombik olmusuz kv gelip dio ki ayy senin gibi şişko olmş kisacik boyu neden uzun degil bende dedim oglunda kisa sanki o mu uzun yok oglum uzun bebk senin gibi kisa cikti
Hiçbir sorun olmuyor cnm merak etme bebişi üşütme yeterli. Zaten hemşirede söyle ateş falan olmayacağını.Kızlar aylık aşıdan sonra huzursuzluk oldumu bebislerinizde? Aşıdan sonra çarşıya çıkmak istiyoruz mevlut kiyafeti bakicaz ama nasil olur.kestiremiyorum. ateş falan oldumu sizde
anammmBi kv faciasi dahadun geldi memlekettn gece hic kapiya vurmadn yatak odamiza girdi acaba bebegn nie hic sesi yok die bide sabah utanmadn bana anlatiyo kahvalti kurdm beni cagirdi gel hemen kahvalti yap senin yeyip yememn umrumda degil bebegn sütü olsn die diyorum dio bide neden bu kadar kötü olur ki bu kaynanalar
En azından bebegı düşünmüş canım bendaha hala lohusayım kvBi kv faciasi dahadun geldi memlekettn gece hic kapiya vurmadn yatak odamiza girdi acaba bebegn nie hic sesi yok die bide sabah utanmadn bana anlatiyo kahvalti kurdm beni cagirdi gel hemen kahvalti yap senin yeyip yememn umrumda degil bebegn sütü olsn die diyorum dio bide neden bu kadar kötü olur ki bu kaynanalar
51 günlük oldu... alışma durumu olabilir mi biz 1 haftadır dışarı çıkıyoruz ve oğlum çok sevdi arabayla gidip gelmeyi gezmeyi... 3 gündür çıkmıyor. Biraz önce yine ağlamaktan helak oldu bende güneş varken bi balkona çıkarayum dedim sakinleşti mayişti kucağımda resmen kendi kendine gülüyor keyfi yerindeydi anlayacağın. Biraz durduk içeri girdim emzirdim şimdi uyuduKaç günluk olsunuz cnim. Insallah ilk ve son olur bu zor günun cnimgecti cok şükür malesef her gun huy değiştiriyo sıpalar
Ateş olmadı canım ama huysuzlugumuz oldu birazKızlar aylık aşıdan sonra huzursuzluk oldumu bebislerinizde? Aşıdan sonra çarşıya çıkmak istiyoruz mevlut kiyafeti bakicaz ama nasil olur.kestiremiyorum. ateş falan oldumu sizde
Dereotu bir de kısır çok iyi geldi bana canım. Kuru incir de yiyorum o da süt yaptı bir de lactamil karışık bitki çayı içiyorum o da baya arttırdı en azından eskisinden daha çok geliyor şimdiMerhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır giremedim foruma herkes iyidir umarım.
Ben de süt azlığından dolayı çok üzüntü çekiyorum. İnatla üye olduğum takip ettiğim her hesaptan anne sütünün önemi çıkıyor karşıma ve sinirlerim daha çok bozuluyor
Sızı şeklinde süt indiğini hissediyorum bazen süt sızıyor memeden ama kızım 5 dakka da bir memedeki tüm sütü çekiyor ve aranmaya devam ediyor
Denemediğim şey kalmadı; malt içeceği, bira mayası tableti, humana çayı. En son çemen otu çayına başladım.
Dün doktorum sütün az olmasknın genetik olabileceğini söyledi. Annemde kardeşimle beni 2 ay emzirmiş.
Ne yapalım kısmet böyleymiş
Yok 1. Ay aşısı ateş yapmıyor. Ama 2. Ayında aşısı yapabiliyorKızlar aylık aşıdan sonra huzursuzluk oldumu bebislerinizde? Aşıdan sonra çarşıya çıkmak istiyoruz mevlut kiyafeti bakicaz ama nasil olur.kestiremiyorum. ateş falan oldumu sizde
Dereotu bir de kısır çok iyi geldi bana canım. Kuru incir de yiyorum o da süt yaptı bir de lactamil karışık bitki çayı içiyorum o da baya arttırdı en azından eskisinden daha çok geliyor şimdi
Canim kalkan surekli uyardigi icin sut cok akiodu. Tekrar gogus pedi basladim. Her sabah sagiyorum gece cok doluyor aci icinde uyaniyorum kahverengi kisim bile sismis oluyor. Bir gogsu tamamen bosaltip digerini yarim birakip.oyle emzirmeye basliyorum. Adacayi azaltiomus doktora sorup gunde 1 fincan icecem.olmadiMasallah canım benım devamlı sagıyor musun ? Bende süt fazlası yuzunden mastit oldum sımdı de sağmazsam hep taslasıyor acıyor ama ayse oner de diyorki cok sagmayın cunku sagdıkca bu vucuda hadi süt üret sinyali gonderir ve sütünüz artmaya devam eder. Denge için ancak sİzi rahatlatacak kadarını sagıp bir kısmını memede bırakın diyor bırkac gundur boyle yapıyorum ama o memede kalan kısım bile rahatsız edıyor beni suan birini sagıp birini emzirmeye calısıyorum dengeyi yakalamak için ama senin sütün masallah ki epey cokmus sen ıkı devamlı sagıyorsundur sanırım
meyve kaynat iç coooooook faydalı çokkkk
bence de canım ilk bebeğimde sadece pirinç pilavı yedim ekstra olarak sadece humana rezene falan içtim ama çok sütüm vardı akıyodu resmen dolaba bile attım ama bunda herşeyi yememe rağmen geceden sabaha bıraktığım öeöeden sadece 70 cckadar süt çıkıyor düşün 9 dan sabah 8 e sadece 70 cc. bunda yemediğim denemediğim şey kalmadı.yapacak bişey yok demekki. Rabbim sağlık versin de
Bende humana stil tea içiyorum bu aralar.Oyle düşünme canım. Geçen benden 90 cc çıktı düşündüm o gün farklı olarak ne yedim diye kuru incir ve taze işlenmemiş fındık yemistim galiba onlar da işe yaradı. Bir de lactamil çok işe yaradı bende. Sütüm artacak diye içersen işe yarar dediler psikoloji meselesi dediler bana da. Galiba öyle cidden :)
Canım sağlık ocağındaki broşürde aylık en az 500gr normal yazıyor. Dr neden az demiş ki?Evet ama doğduğu kilodan hesap yapılıyo demislerdi eger oyleyse 700 gr az cunku
Canim okurken sok oldum. Allah yardimcin olsun... Ne kadar kalacakBi kv faciasi dahadun geldi memlekettn gece hic kapiya vurmadn yatak odamiza girdi acaba bebegn nie hic sesi yok die bide sabah utanmadn bana anlatiyo kahvalti kurdm beni cagirdi gel hemen kahvalti yap senin yeyip yememn umrumda degil bebegn sütü olsn die diyorum dio bide neden bu kadar kötü olur ki bu kaynanalar
Benimkide geldi iki gün kaldı.oda sırf çocuğu yağlıcam tuzlucam hevesine.Bi kv faciasi dahadun geldi memlekettn gece hic kapiya vurmadn yatak odamiza girdi acaba bebegn nie hic sesi yok die bide sabah utanmadn bana anlatiyo kahvalti kurdm beni cagirdi gel hemen kahvalti yap senin yeyip yememn umrumda degil bebegn sütü olsn die diyorum dio bide neden bu kadar kötü olur ki bu kaynanalar
Maşallah benim bebişn kilosu iyi tombik olmusuz kv gelip dio ki ayy senin gibi şişko olmş kisacik boyu neden uzun degil bende dedim oglunda kisa sanki o mu uzun yok oglum uzun bebk senin gibi kisa cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?