2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bi kv faciasi daha dun geldi memlekettn gece hic kapiya vurmadn yatak odamiza girdi acaba bebegn nie hic sesi yok die bide sabah utanmadn bana anlatiyo kahvalti kurdm beni cagirdi gel hemen kahvalti yap senin yeyip yememn umrumda degil bebegn sütü olsn die diyorum dio bide neden bu kadar kötü olur ki bu kaynanalar

Maşallah benim bebişn kilosu iyi tombik olmusuz kv gelip dio ki ayy senin gibi şişko olmş kisacik boyu neden uzun degil bende dedim oglunda kisa sanki o mu uzun yok oglum uzun bebk senin gibi kisa cikti

Maşallah benim bebişn kilosu iyi tombik olmusuz kv gelip dio ki ayy senin gibi şişko olmş kisacik boyu neden uzun degil bende dedim oglunda kisa sanki o mu uzun yok oglum uzun bebk senin gibi kisa cikti
La havle vela.

Kızlar aylık aşıdan sonra huzursuzluk oldumu bebislerinizde? Aşıdan sonra çarşıya çıkmak istiyoruz mevlut kiyafeti bakicaz ama nasil olur.kestiremiyorum. ateş falan oldumu sizde
Hiçbir sorun olmuyor cnm merak etme bebişi üşütme yeterli. Zaten hemşirede söyle ateş falan olmayacağını.
Kolay gelsin..

anammmbenimkinden kötüleri de varmış. ne demek kız o senin için değil de bebeğe süt olsun diye!!!! Allah kötü insanlardan korusun ya kv bile olsa...

En azından bebegı düşünmüş canım bendaha hala lohusayım kv 15 gün kaldı kahvaltıyı hazırlayıp hanfendiyi davet etik löp löp yedi ben bir büyüğe bir küçüğe koştururken sen de emzırıyorsun gel ye demedi önce kendı si çok gıcık oluyordum çok şükür gitti

Kaç günluk olsunuz cnim. Insallah ilk ve son olur bu zor günun cnim gecti cok şükür malesef her gun huy değiştiriyo sıpalar
51 günlük oldu... alışma durumu olabilir mi biz 1 haftadır dışarı çıkıyoruz ve oğlum çok sevdi arabayla gidip gelmeyi gezmeyi... 3 gündür çıkmıyor. Biraz önce yine ağlamaktan helak oldu bende güneş varken bi balkona çıkarayum dedim sakinleşti mayişti kucağımda resmen kendi kendine gülüyor keyfi yerindeydi anlayacağın. Biraz durduk içeri girdim emzirdim şimdi uyudu

Dereotu bir de kısır çok iyi geldi bana canım. Kuru incir de yiyorum o da süt yaptı bir de lactamil karışık bitki çayı içiyorum o da baya arttırdı en azından eskisinden daha çok geliyor şimdi

Canim kalkan surekli uyardigi icin sut cok akiodu. Tekrar gogus pedi basladim. Her sabah sagiyorum gece cok doluyor aci icinde uyaniyorum kahverengi kisim bile sismis oluyor. Bir gogsu tamamen bosaltip digerini yarim birakip.oyle emzirmeye basliyorum. Adacayi azaltiomus doktora sorup gunde 1 fincan icecem.olmadi

Her çocukts farklı oluyor demekki.ben hep emzirme hayalleri kuruyodum.her gece rüyamda bebeğimi emzirdiğimi ağzından sütler aktığını görüyodum.emzirmek bana keyif değil işkence oldu malesef.
İnşaallah ikincide bol bol emzirebilirim.

Bende humana stil tea içiyorum bu aralar.
Kuru inciri kaynatıp içmiştim ama etkisi oldumu olmadımı hatırlamıyorum bile.sen direk yemişmiydin?

Canim okurken sok oldum. Allah yardimcin olsun... Ne kadar kalacak

Benimkide geldi iki gün kaldı.oda sırf çocuğu yağlıcam tuzlucam hevesine.
Yağın içine tuz attı.anne o erimez çocuğun derisini çizer dedim.yok ericek o dedi.erimedi tabiki.
Eşimle döktük o yağı.başka yağ koyduk içine anlamadı
Sonra çocuk sıcaklar gibi oldu ateşi var sandım.ateşini ölçüyorum telaşlandım.
Hiç bakmadı bile.noldu bişeymi var diceğine bi çay koyda içeyim uykum geldi dedi :) ben şok :)
Tamam dedim sonra eşim geldi çocuğu doyurdum derken arada kaynadı gitti çay :)
İkindi zamanı geldi.acıktı heralde.
Hadi yemek ye.aç aç sütün gelmez bişeyler ye dedi.
Anne görüyosun vakitmi var yiyemiyorım işte dedim.
Tribimi yedikten sonra bulaşıkları yıkamış :)
Sonra eşim baktı ben sıkılıyorum annesini götürdü evine :)

Ay sinir oldum.sana laf söylemek için bebeği bahane ediyor.hiç altta kalma sana çekmiş de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…