- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.941
Ah kuzum nedir bu koca sülalesinden çektiğin.bi ellerini çekemediler üstünden.allah sana sabır versin..Bi kv faciasi dahadun geldi memlekettn gece hic kapiya vurmadn yatak odamiza girdi acaba bebegn nie hic sesi yok die bide sabah utanmadn bana anlatiyo kahvalti kurdm beni cagirdi gel hemen kahvalti yap senin yeyip yememn umrumda degil bebegn sütü olsn die diyorum dio bide neden bu kadar kötü olur ki bu kaynanalar
Bazen ne yaparsan yap olmuyor canım. Benim de biraz arttı şimdi hep aynı artmiyor ama şükür azaltmiyor en azındanDereotu kuru incir de yiyorum canım. Bulgur pilavı da.
Direk yedim canım. Humana bende çok etki etmedi bir de işlenmemiş fındık yemistim o da etki etmişti o gün 90 cc çıkmıştı sütümü sağınca hep 50 falan çıkıyorduBende humana stil tea içiyorum bu aralar.
Kuru inciri kaynatıp içmiştim ama etkisi oldumu olmadımı hatırlamıyorum bile.sen direk yemişmiydin?
Evet cnm hastaneden çıkıs listesinde ,Meteokıds damla yazmışlar bitkisel odaCanım biogaia dısında ek bi gaz damlası kullanıyo musun?
Tamam canım araştırayım teşekkür ederimcanım vedat köseoğlu var iyi bi araştır istersen
Benim sütümde yok yaaa sinir oluyorum okadar komposto falan içtim fayda etmiyor bi tek gece uyurken hafif doluyor başka dolduğunu görmedim zamanla cogalır inşallahDirek yedim canım. Humana bende çok etki etmedi bir de işlenmemiş fındık yemistim o da etki etmişti o gün 90 cc çıkmıştı sütümü sağınca hep 50 falan çıkıyordu
Bize gaz yapmıyor canım yoğurt peynir hepsini yiyorumKızlar inek ürünleri gaz yapıyormus yogurt süt peynır hepsini koyun mu yıyorsunuz? Kahvaltıda resmen ac kalıyorum yıcek birsy bulamıyorum
Cogalir diyorlar canım ama olmuyorsa da kısmet artıkBenim sütümde yok yaaa sinir oluyorum okadar komposto falan içtim fayda etmiyor bi tek gece uyurken hafif doluyor başka dolduğunu görmedim zamanla cogalır inşallah
Bende sakıncalı diye duydum canım ilk aylarda dönen şeylerBide kizlar bsy daniscam benm bebegm donenceyi cok seviyo hep onu izlemek istiyo sarkisi durdugunda bide donmediginde agliyo acaba sakncali mi bi ara göz hastaligi yapar diye duydum
Şaka gibi nasıl sabredebiliyorsun tebrik ediyorum valla seni ben dayanamaz cevabını verirdimMaşallah benim bebişn kilosu iyi tombik olmusuz kv gelip dio ki ayy senin gibi şişko olmş kisacik boyu neden uzun degil bende dedim oglunda kisa sanki o mu uzun yok oglum uzun bebk senin gibi kisa cikti
canım dönence için çok erken zararlı diye biliyorum benBide kizlar bsy daniscam benm bebegm donenceyi cok seviyo hep onu izlemek istiyo sarkisi durdugunda bide donmediginde agliyo acaba sakncali mi bi ara göz hastaligi yapar diye duydum
Doktor ne dedı mama konusunda bırak veya devam etYa bi doktor 14. Gün dogum kilosundan 40 gr eksik diye bide reflusu var diye reflu mamasi her emzirmeden sonra 30 cc ver kusmasi gecer kilo alir dedi. Sonra 17. Gun baska doktora gittim oda kesinlikle mama verme dedi ama bn dayanamadim son 1 haftadir geceleri 90 cc verdim. Cok nadir gun icindede 1 kere 60 veya 90 verdim. Bugun gidicem aksam doktora bakalim ne durumda. Ama kesin karar verdim bugun itibariyle 1 hafta mama vermicem hic susmada uyumasada vermicem sonra gidip tarttircam bakalim
Benim ilk bebeğimde de 3. Ayda mamayı istemedi hep emdi cogaldı en azından ona yetiyordu ama şimdi bu kadar az mıydı hatırlamıyorum onu gayet sakin güzel geçiyor ama bu süt neden çoğalmıyor enteresanCogalir diyorlar canım ama olmuyorsa da kısmet artık
Canim bence çok doğru bir karar vermissin yardım edebilecek durumdaysa gelsin hem sen çocuğunla daha iyi ilgilenirsin hem o torunuyla biraz vakit geçirir sen o arada dinlenirsin, aranızdaki samimiyet muhabbet de artar. Kendi annelerimizle bile bazen anlasamadiğimiz oluyor hele ki kv arada kızıp sinirlenmek çok normal ama o anlarda da sabretmek en iyisi en azından daha sonra pişman olmazsınSanırım artık dayanamıyorum sürekli yorgunluktan migrenim tutuyor ve bebeğime bakamıyorumö kv çok anlaşamasakta artık ordan destek isticem en azından çoçuğuma daha verimli bakabilirim her gün olmasa bile bi ğün arayla gelsin yardım etsin bana daha 45 yaşında bazen sinir eder ama ne yapıyım duymamazlığa gelirim
İmkanİn varsa al canımm ni çorba yapması evi toplaması yetiyor insana bebek ağlarken tuvalete gitmek ölüm biraz önce kızım tuvalette bebek kendinden geçti 1 dk içinde çok sinir bozucu kv yok annem de 18 gün kaldı ne güzeldi iş güç yapmıyodum hepsine yetişmek için cocuklar öğlen uyurken acayip hızlı şekilde yemek iş yaptm ama çok yoruldum hiç dinlenemeden kalktı cocuklrSanırım artık dayanamıyorum sürekli yorgunluktan migrenim tutuyor ve bebeğime bakamıyorumö kv çok anlaşamasakta artık ordan destek isticem en azından çoçuğuma daha verimli bakabilirim her gün olmasa bile bi ğün arayla gelsin yardım etsin bana daha 45 yaşında bazen sinir eder ama ne yapıyım duymamazlığa gelirim
Ay heveslendim bak şimdi bide onu denicem :) sağol canımDirek yedim canım. Humana bende çok etki etmedi bir de işlenmemiş fındık yemistim o da etki etmişti o gün 90 cc çıkmıştı sütümü sağınca hep 50 falan çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?