2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ah kuzum nedir bu koca sülalesinden çektiğin.bi ellerini çekemediler üstünden.allah sana sabır versin..

Bende humana stil tea içiyorum bu aralar.
Kuru inciri kaynatıp içmiştim ama etkisi oldumu olmadımı hatırlamıyorum bile.sen direk yemişmiydin?
Direk yedim canım. Humana bende çok etki etmedi bir de işlenmemiş fındık yemistim o da etki etmişti o gün 90 cc çıkmıştı sütümü sağınca hep 50 falan çıkıyordu

Kızlar inek ürünleri gaz yapıyormus yogurt süt peynır hepsini koyun mu yıyorsunuz? Kahvaltıda resmen ac kalıyorum yıcek birsy bulamıyorum

Direk yedim canım. Humana bende çok etki etmedi bir de işlenmemiş fındık yemistim o da etki etmişti o gün 90 cc çıkmıştı sütümü sağınca hep 50 falan çıkıyordu
Benim sütümde yok yaaa sinir oluyorum okadar komposto falan içtim fayda etmiyor bi tek gece uyurken hafif doluyor başka dolduğunu görmedim zamanla cogalır inşallah

sormayn valla daha yeni bir yillik evliyim sirf onlarla yaşamak istemedgm icn bana cektirmedikleri kalmadi neyse allah büyük ya

Bide kizlar bsy daniscam benm bebegm donenceyi cok seviyo hep onu izlemek istiyo sarkisi durdugunda bide donmediginde agliyo acaba sakncali mi bi ara göz hastaligi yapar diye duydum

Maşallah benim bebişn kilosu iyi tombik olmusuz kv gelip dio ki ayy senin gibi şişko olmş kisacik boyu neden uzun degil bende dedim oglunda kisa sanki o mu uzun yok oglum uzun bebk senin gibi kisa cikti
Şaka gibi nasıl sabredebiliyorsun tebrik ediyorum valla seni ben dayanamaz cevabını verirdim

Sanırım artık dayanamıyorum sürekli yorgunluktan migrenim tutuyor ve bebeğime bakamıyorumö kv çok anlaşamasakta artık ordan destek isticem en azından çoçuğuma daha verimli bakabilirim her gün olmasa bile bi ğün arayla gelsin yardım etsin bana daha 45 yaşında bazen sinir eder ama ne yapıyım duymamazlığa gelirim

Doktor ne dedı mama konusunda bırak veya devam et

Cogalir diyorlar canım ama olmuyorsa da kısmet artık
Benim ilk bebeğimde de 3. Ayda mamayı istemedi hep emdi cogaldı en azından ona yetiyordu ama şimdi bu kadar az mıydı hatırlamıyorum onu gayet sakin güzel geçiyor ama bu süt neden çoğalmıyor enteresan

Canim bence çok doğru bir karar vermissin yardım edebilecek durumdaysa gelsin hem sen çocuğunla daha iyi ilgilenirsin hem o torunuyla biraz vakit geçirir sen o arada dinlenirsin, aranızdaki samimiyet muhabbet de artar. Kendi annelerimizle bile bazen anlasamadiğimiz oluyor hele ki kv arada kızıp sinirlenmek çok normal ama o anlarda da sabretmek en iyisi en azından daha sonra pişman olmazsın

İmkanİn varsa al canımm ni çorba yapması evi toplaması yetiyor insana bebek ağlarken tuvalete gitmek ölüm biraz önce kızım tuvalette bebek kendinden geçti 1 dk içinde çok sinir bozucu kv yok annem de 18 gün kaldı ne güzeldi iş güç yapmıyodum hepsine yetişmek için cocuklar öğlen uyurken acayip hızlı şekilde yemek iş yaptm ama çok yoruldum hiç dinlenemeden kalktı cocuklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…