- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.961
Bide kizlar bsy daniscam benm bebegm donenceyi cok seviyo hep onu izlemek istiyo sarkisi durdugunda bide donmediginde agliyo acaba sakncali mi bi ara göz hastaligi yapar diye duydum
Bebeğime daha iyi bakmak istiyorsam görmezden duymazdan gelicem artık. Annem gibi asla olmaz ama belki zamanla gözüme batmazCanim bence çok doğru bir karar vermissin yardım edebilecek durumdaysa gelsin hem sen çocuğunla daha iyi ilgilenirsin hem o torunuyla biraz vakit geçirir sen o arada dinlenirsin, aranızdaki samimiyet muhabbet de artar. Kendi annelerimizle bile bazen anlasamadiğimiz oluyor hele ki kv arada kızıp sinirlenmek çok normal ama o anlarda da sabretmek en iyisi en azından daha sonra pişman olmazsın
Bende sadece makınayı boşalttım anında uyandı hiç bişi yetmiyo aç kalıyorum dinlenme uyku yok buda sütü etkiliyoİmkanİn varsa al canımm ni çorba yapması evi toplaması yetiyor insana bebek ağlarken tuvalete gitmek ölüm biraz önce kızım tuvalette bebek kendinden geçti 1 dk içinde çok sinir bozucu kv yok annem de 18 gün kaldı ne güzeldi iş güç yapmıyodum hepsine yetişmek için cocuklar öğlen uyurken acayip hızlı şekilde yemek iş yaptm ama çok yoruldum hiç dinlenemeden kalktı cocuklr
Canım biz bir bebekle zorlanıyoruz sen ve senin gibi çocuklu annelerimizin allah yardımcısı olsunİmkanİn varsa al canımm ni çorba yapması evi toplaması yetiyor insana bebek ağlarken tuvalete gitmek ölüm biraz önce kızım tuvalette bebek kendinden geçti 1 dk içinde çok sinir bozucu kv yok annem de 18 gün kaldı ne güzeldi iş güç yapmıyodum hepsine yetişmek için cocuklar öğlen uyurken acayip hızlı şekilde yemek iş yaptm ama çok yoruldum hiç dinlenemeden kalktı cocuklr
Yardım al seymacım sadece yemek yapsın bulasık yıkasın sana gunluk su sürahını doldursun o bile yeter. Alırsın cocugunu yatak odandan cıkmazsın ama evde bırının varlıgı guven verıyo. Benım halen uyku düzenı olusmadı yarım saat ya uyur ya uyumaz tek basıma ne tuvalete gidebilirim onu bırakıp ne banyo yapabilirim ki hergun yıkanmamız lazım. Gunde defalarca süt sagmak yemek yemek var bu zamanlarda en aZından cocugunun yanında bırının durması lazım benımkı cok kucuk mı huysuz mu bılemıyorum ama ne yaparsam yapayım su uykuları bı duzene oturtamadık olmuyor malesefSanırım artık dayanamıyorum sürekli yorgunluktan migrenim tutuyor ve bebeğime bakamıyorumö kv çok anlaşamasakta artık ordan destek isticem en azından çoçuğuma daha verimli bakabilirim her gün olmasa bile bi ğün arayla gelsin yardım etsin bana daha 45 yaşında bazen sinir eder ama ne yapıyım duymamazlığa gelirim
Yapı meselesi sanırım biraz da canım. Gerçi benim ilk başta çok vardı kıyafetlerime akıyordu hep sonra bir üzüldüm hemen hemen tamamen kesildi. Şimdi yeni yeni biraz çoğaldı ama çok artmicak heraldeBenim ilk bebeğimde de 3. Ayda mamayı istemedi hep emdi cogaldı en azından ona yetiyordu ama şimdi bu kadar az mıydı hatırlamıyorum onu gayet sakin güzel geçiyor ama bu süt neden çoğalmıyor enteresan
İnşallah yarar canım işe. Artık fenalık geldi ne duyduysam yiyip içmekten :)Ay heveslendim bak şimdi bide onu denicem :) sağol canım
İnşallah yarar canım işe. Artık fenalık geldi ne duyduysam yiyip içmekten :)
Canım ben bugün kısır yedim sütümü sagayim bakalım ne kadar cikicak dedim. Her zaman 50-60 arası çıkan süt 110 cc çıktı. Bulgur ve yeşillik tek başına işe yaramamisti ama bu şekilde yaradı yesilligini çok bol koydum bir de sulu yaptım biraz. Ay çok mutlu oldum bundan sonra her gün 1 tabak yerim :))) üstüne de rezene ve kayısı çayı içtim bebise gaz yapmasin diyeAynen her duyduğumu yaptım :)
En son motilium diye bi hap varmış.artmazsa en son çare onuda denicem :)
Evet yaa devamli mizmizlaniyor o yüzden bende hiç rahat uyuyamiyorum ne zaman düzelecekseKizlar sizin bebeginizde uyudugunda surekli mizildaniyor mu?
Aynen canım çocuklarımız için sabredecezBebeğime daha iyi bakmak istiyorsam görmezden duymazdan gelicem artık. Annem gibi asla olmaz ama belki zamanla gözüme batmaz
Ya kıyamam. Banyo bitiminde ellerinden hemen tutup kurulayıp eldiven takıyorum sonra bezi kıyafeti öyle olunca çizemiyor. Banyoda da bebeğimin bana yakın olmayan kolunun koltuk altına doğru tutuyorum çok pratik oluyor yani kolunuzu uzatın dümdüz bebeği de yüzükoyun yatırın kolunuzun altına koltuk altından baş parmak ve diğer 4 parmak kolu kavrayacak şekilde tutun çok pratik oluyor diğer elimle de yıkayıp su döküyorumBen tek basıma yıkayamıyorumnya annem olmadan yıkayamıyorum sonrasında napıcam hiç bilmiyormm cok panık oluyorum banyo esnasında. Bırde banyodan sonra gıyınırken gozunun altını komple çizmiş
Nasıl anladınız bunu ?canım 2 yaşına doğru geçiyo benim ilki kolikti ağlamaktan fıtık oldu ama geçti çok şükür
hayır doğduğu kilodan hesap yapılmaz. hastane çıkışı kilosu var ödem ataya başladıgı ve 5 gün sonra tartıldığı kılo var işte o zaman ödem atılıyor. 5. gün kilosu gerçek kilosu dogum kilosu asıl kilo değil ki ödem var şişlik var canım. sen ödemini attıktan sonra ki kilosuna bakacaksın. o kilo itibarıyle 1 ayda ne kadar almış onunla kıyaslayacaksın.Evet ama doğduğu kilodan hesap yapılıyo demislerdi eger oyleyse 700 gr az cunku
niye bazı dktorlar bebekte gaz var dediğin halde inatla gaz daması vermıyrlar acaba bana zeytınyagı ver yeter ilaç verme dediBiogaia o kadar iyi gelmedi bize. Sab simplex daha etkili oldu. Bebeğe göre değişiyormuş. Bu gaz ilaçları çok da pahalı arkadaş. Birkaç tane gaz ilacı denemeye kalksan battın
Aynen gun icinde altini temizleyip emzirdikten sonra uyursa yanina annemi birakip baska odaya gidiyorum uyumak icin :) yoksa uyuyamiyorum.Evet yaa devamli mizmizlaniyor o yüzden bende hiç rahat uyuyamiyorum ne zaman düzelecekse
neyi nasıl anladık canım?Nasıl anladınız bunu ?
Kizlar sizin bebeginizde uyudugunda surekli mizildaniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?