- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.981
Evet uyandı sanıyorum beşiği sallıyorum sonra bakıyorum meğer mızırdanıyormuşKizlar sizin bebeginizde uyudugunda surekli mizildaniyor mu?
Yakın olup gelmemesi tuhaf gerçekten evet bende çok az uyudugum için sadece uyurken sütüm doluyor sonra olmuyor hiç keşke annelerimizn evi yakın olsada günlük gelip gitselerBende sadece makınayı boşalttım anında uyandı hiç bişi yetmiyo aç kalıyorum dinlenme uyku yok buda sütü etkiliyoşenimde annam 10 gün kaldı süperdi sonda kv gelir zannettım gelmedi
Saol canım kızım umduğum gibi beni yormuyor arada kıskanıyor ama dogal inan çok yardımcı bana altını açarken eşyaları veriyor dahası varr 3 bucuk yasındaki kızımla yıkıyoruz kardeşini :)) suyu o döküyor sadece kafasına dökme diyorum dinliyor tabi yorucu kısmı bebekten snra onuda yıka yedir uyut :)Canım biz bir bebekle zorlanıyoruz sen ve senin gibi çocuklu annelerimizin allah yardımcısı olsun
Başta benimde öyle akıyodu canım bebek çok ememiyoduu ondan mı azaldı anlamadım üzülmedimde sende üzülme bence psikolojik sütümüz var diyelim artık var olsun :)Yapı meselesi sanırım biraz da canım. Gerçi benim ilk başta çok vardı kıyafetlerime akıyordu hep sonra bir üzüldüm hemen hemen tamamen kesildi. Şimdi yeni yeni biraz çoğaldı ama çok artmicak heralde
Oo yarı yarıya etkilemiş canım bende yapayım yarın bari :)Canım ben bugün kısır yedim sütümü sagayim bakalım ne kadar cikicak dedim. Her zaman 50-60 arası çıkan süt 110 cc çıktı. Bulgur ve yeşillik tek başına işe yaramamisti ama bu şekilde yaradı yesilligini çok bol koydum bir de sulu yaptım biraz. Ay çok mutlu oldum bundan sonra her gün 1 tabak yerim :))) üstüne de rezene ve kayısı çayı içtim bebise gaz yapmasin diyeAsiso
Aynen yap canım yeşillik olarak taze nane taze soğan bol maydanoz marul ve salatalık koydum valla çok sevindim cidden işe yaramasına:)))Oo yarı yarıya etkilemiş canım bende yapayım yarın bari :)
Çağırdım yarın için gelirim sen bebeğine bakarsın ben yapılcak işlerine yaparım dedi bakalım bende alttan Alcamseyyav canım kesinlikle kv çağır yemek bile pişirse sana yeter.bazı şeyleri görme duyma, kendin için değilse de bebişin için yap bunu.günde üç dört saat bile gelse sana yeter. Bebeğinle ilgilenmesine oynamasına da izin ver canım.o bebekle ilgilenirken sen de biraz dinlenirsin.
Senin adına bende sevindim canım bide gerçekten bişeyleri sütüm olcak diye yiyince oluyor sanırımAynen yap canım yeşillik olarak taze nane taze soğan bol maydanoz marul ve salatalık koydum valla çok sevindim cidden işe yaramasına:)))
Biz bi ayı devirdik hala pek düzen yok canım yeri geliyo lavabo için eşimin gelmesini bekliyorum: hapıyım antık kulaklarımı tıkıcam kv gelsin gitsin sütüm acayip azaldı bunuda tamamen düzensiz yemek ve dinlenememeye bağlıyorum resmen iki memeden anca 30 çıktıYardım al seymacım sadece yemek yapsın bulasık yıkasın sana gunluk su sürahını doldursun o bile yeter. Alırsın cocugunu yatak odandan cıkmazsın ama evde bırının varlıgı guven verıyo. Benım halen uyku düzenı olusmadı yarım saat ya uyur ya uyumaz tek basıma ne tuvalete gidebilirim onu bırakıp ne banyo yapabilirim ki hergun yıkanmamız lazım. Gunde defalarca süt sagmak yemek yemek var bu zamanlarda en aZından cocugunun yanında bırının durması lazım benımkı cok kucuk mı huysuz mu bılemıyorum ama ne yaparsam yapayım su uykuları bı duzene oturtamadık olmuyor malesef
Aynen canım çok inanarak yemiştim bir de seviyorum zaten ondandır belki de :)Senin adına bende sevindim canım bide gerçekten bişeyleri sütüm olcak diye yiyince oluyor sanırım
Aynen öyle canım evin temizliğini geçtim ama düsensiz beslenmekten sütüm azaldı bebeğeme yetemiyorumseyyav cnm kendi sağlığın için çağır. Kör sağır ol bi süre
Aynen öyle canımseyyav cnm kendi sağlığın için çağır. Kör sağır ol bi süre
O gelin bizde kalın dedi ama ev müsait değil ve rutubet var . Eşim sen gel git dedı annesine her gün gelemem dedı cenim. Ahh Ahh annelerYakın olup gelmemesi tuhaf gerçekten evet bende çok az uyudugum için sadece uyurken sütüm doluyor sonra olmuyor hiç keşke annelerimizn evi yakın olsada günlük gelip gitseler
Canım ben bugün kısır yedim sütümü sagayim bakalım ne kadar cikicak dedim. Her zaman 50-60 arası çıkan süt 110 cc çıktı. Bulgur ve yeşillik tek başına işe yaramamisti ama bu şekilde yaradı yesilligini çok bol koydum bir de sulu yaptım biraz. Ay çok mutlu oldum bundan sonra her gün 1 tabak yerim :))) üstüne de rezene ve kayısı çayı içtim bebise gaz yapmasin diyeAsiso
Surekli dönen seylerin otizm baslangicina yol acacagini duymuştum bi arastir istersen.Bide kizlar bsy daniscam benm bebegm donenceyi cok seviyo hep onu izlemek istiyo sarkisi durdugunda bide donmediginde agliyo acaba sakncali mi bi ara göz hastaligi yapar diye duydum
Ben yiyorum cnim.peynir sut yogurt hemde bol miktarda gaz yapmadi bizdeKızlar inek ürünleri gaz yapıyormus yogurt süt peynır hepsini koyun mu yıyorsunuz? Kahvaltıda resmen ac kalıyorum yıcek birsy bulamıyorum
Anladım canım şurda en fazla 2 ay sabret sonrası çok güzel kendiliğinden gelişiyor bebek topluyor kafa olarak rahat olunca sütte cogalıyor sabır etcez biraz artıkO gelin bizde kalın dedi ama ev müsait değil ve rutubet var . Eşim sen gel git dedı annesine her gün gelemem dedı cenim. Ahh Ahh anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?