2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende sadece makınayı boşalttım anında uyandı hiç bişi yetmiyo aç kalıyorum dinlenme uyku yok buda sütü etkiliyo şenimde annam 10 gün kaldı süperdi sonda kv gelir zannettım gelmedi
Yakın olup gelmemesi tuhaf gerçekten evet bende çok az uyudugum için sadece uyurken sütüm doluyor sonra olmuyor hiç keşke annelerimizn evi yakın olsada günlük gelip gitseler

Canım biz bir bebekle zorlanıyoruz sen ve senin gibi çocuklu annelerimizin allah yardımcısı olsun
Saol canım kızım umduğum gibi beni yormuyor arada kıskanıyor ama dogal inan çok yardımcı bana altını açarken eşyaları veriyor dahası varr 3 bucuk yasındaki kızımla yıkıyoruz kardeşini :)) suyu o döküyor sadece kafasına dökme diyorum dinliyor tabi yorucu kısmı bebekten snra onuda yıka yedir uyut :)

Başta benimde öyle akıyodu canım bebek çok ememiyoduu ondan mı azaldı anlamadım üzülmedimde sende üzülme bence psikolojik sütümüz var diyelim artık var olsun :)

Oo yarı yarıya etkilemiş canım bende yapayım yarın bari :)

Bende çok yorulanlardanım sanırım. 3 tane kızım var biri 6. Sınıf ikincisi 2. Sınıf 3. Minnoşumda 35 günlük oldu.Hepimizin yaşadığı gaz sorununu bizde yaşıyoruz sab kullanıyorum faydasını görüyormuşuz yarıladı belki.Yanımda kimse yok diyebilirim eşim çok yoğun çalıştığı için çok geç geliyor ben ilgileniyorum minnoşlarımla
Kızların ödevleri,yemek ,minnoşum gazı ,maması,uyutmadı derken kendime hiç vaktim kalmıyor bu yüzdende sütüm yeterli olamadı bir türlüHatta kendi işimiz ve işyerimiz olduğu için bazen bana gerek olunuyor işe gitmem bile gerekiyor

Ama idare ediyorum onların ailemin sağlıklı olması şükür sebebim
Hepiniz zorlanıyorsunuz yorucu ama güzel günler bebeklikleri bitecek bir bakmışsınız büyüyecekler
Minnoşlarınıza lâzımdınız anneleri moralinizi yüksek tutunki sütünüz,enerjiniz azalmasın
Hepimize kolay gelsin

Çağırdım yarın için gelirim sen bebeğine bakarsın ben yapılcak işlerine yaparım dedi bakalım bende alttan Alcam

Biz bi ayı devirdik hala pek düzen yok canım yeri geliyo lavabo için eşimin gelmesini bekliyorum: hapıyım antık kulaklarımı tıkıcam kv gelsin gitsin sütüm acayip azaldı bunuda tamamen düzensiz yemek ve dinlenememeye bağlıyorum resmen iki memeden anca 30 çıktı

Yakın olup gelmemesi tuhaf gerçekten evet bende çok az uyudugum için sadece uyurken sütüm doluyor sonra olmuyor hiç keşke annelerimizn evi yakın olsada günlük gelip gitseler
O gelin bizde kalın dedi ama ev müsait değil ve rutubet var . Eşim sen gel git dedı annesine her gün gelemem dedı cenim. Ahh Ahh anneler

Yeşillik olarak ne koydun canım.ben kısır yapmadım daha önce :)
Eşime aldırıyom şimdi kısırlık bulgur
Yarın yapıcam

O gelin bizde kalın dedi ama ev müsait değil ve rutubet var . Eşim sen gel git dedı annesine her gün gelemem dedı cenim. Ahh Ahh anneler
Anladım canım şurda en fazla 2 ay sabret sonrası çok güzel kendiliğinden gelişiyor bebek topluyor kafa olarak rahat olunca sütte cogalıyor sabır etcez biraz artık

Kızlar tek tek alıntı yapamadim. bugün sağlık ocağı gittik. 3790 gr 50 cm dogmustu. Doğumdan hemen sonra 3500 gr düşmüştü orda tartildigimizda. Bugün tam 1 aylık olduk 4700 gr 55.5 cm boyu olmuş. Sütümün yettigini ama icimin rahat etmesi icin 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Hayırlısı insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…