- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.001
Ay ben tek başıma hiç yemek yiyemiyorum mecburiyettn işte öyle bi arkadaş olcak kısır yap yap ye :)Aynen canım çok inanarak yemiştim bir de seviyorum zaten ondandır belki de :)
İnternetten bakarsın canım tam tarifine. Yeşillik olarak taze nane, taze soğan, bol maydanoz, salatalık ve marul koydum canım. Bir de sulu yaptım biraz yarı yarıya arttırdı sütümü. :)Yeşillik olarak ne koydun canım.ben kısır yapmadım daha önce :)
Eşime aldırıyom şimdi kısırlık bulgur
Yarın yapıcam
Maşallah canım şimdi bi hafta mama vermeyip bu hafta sonraki kilosuna mı bakılıcakKızlar tek tek alıntı yapamadim. bugün sağlık ocağı gittik. 3790 gr 50 cm dogmustu. Doğumdan hemen sonra 3500 gr düşmüştü orda tartildigimizda. Bugün tam 1 aylık olduk 4700 gr 55.5 cm boyu olmuş. Sütümün yettigini ama icimin rahat etmesi icin 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Hayırlısı insallah.
Evet cnimMaşallah canım şimdi bi hafta mama vermeyip bu hafta sonraki kilosuna mı bakılıcak
Benim kv var canım beraber oturup yiyoruz iyi oluyor cidden :)Ay ben tek başıma hiç yemek yiyemiyorum mecburiyettn işte öyle bi arkadaş olcak kısır yap yap ye :)
Ay inşallah öyle olu ya aralık ta zaten iş başı yapıcam süt çoğalır inşalahAnladım canım şurda en fazla 2 ay sabret sonrası çok güzel kendiliğinden gelişiyor bebek topluyor kafa olarak rahat olunca sütte cogalıyor sabır etcez biraz artık
Canım bizim doktorda vermiyor. Asljnda gaz olması bir yandan da iyi bir şey. Bağırsaklarını geliştiriyormuş. Bende hiç bir şey vermiyorum.niye bazı dktorlar bebekte gaz var dediğin halde inatla gaz daması vermıyrlar acaba bana zeytınyagı ver yeter ilaç verme dedi
Canım maşallah 1.200 daha ne olsun:))Kızlar tek tek alıntı yapamadim. bugün sağlık ocağı gittik. 3790 gr 50 cm dogmustu. Doğumdan hemen sonra 3500 gr düşmüştü orda tartildigimizda. Bugün tam 1 aylık olduk 4700 gr 55.5 cm boyu olmuş. Sütümün yettigini ama icimin rahat etmesi icin 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Hayırlısı insallah.
Bende gece uyutken uyandi diye kalkiyorum bi bakaiyorum gozler kapali. Beni tedirgin ediyo surekli:)Evet uyandı sanıyorum beşiği sallıyorum sonra bakıyorum meğer mızırdanıyormuş
Emerken de yapıyor benim kızım
Oğlum ilk defa mama vermeden sutumle doydu hemen uyudu kuzum
Bende sağdım bugün canım 50den 110a çıktı çok sevindim :)))Gozunaydin cnm masallah darisi basimizaaa bn sagmayi biraktim ne var ne icio neadar iciyo hicbilmiyorum
Maşallah canıl naptındü öyle oldu benim bugün ikisinden 30 çıktı. Şu an salata yaptım onu yiyorum meyve var yanında humana var ve suBende sağdım bugün canım 50den 110a çıktı çok sevindim :)))
Kısır yedim canım. Sağlık ocağındaki ebe söylemişti bol yeşillik koydum biraz sulu yaptım. Tam bir tabak bile yemedim ama yarı yarıya arttırdı. Yeşillik ve bulgur tek başına işe yaramadı bende ama bu şekilde şükür yaradı:)))Maşallah canıl naptındü öyle oldu benim bugün ikisinden 30 çıktı. Şu an salata yaptım onu yiyorum meyve var yanında humana var ve suyarınde kuru dut ve incir aldırcam
cmm kıyamam dikkat et kendine koltukta kaykılarak otur geri yaslan uyusan bile ona zarar gelmesn ben kızmla.çok uyudm öyle ... O emzirme.yastıgında uyudu ben koltuktaKendimden korkuyorum artık. Beynim karıncalanıyor ve anlık uykuya dalıyorum
Göbeğinde fıtık olduğunu, yani bi belirtisi var mı nasıl anlaşılır benim ki de sürekli ıkınıyorneyi nasıl anladık canım?
Canım ben de öyleyim bildiğin tülbentle çocuğu bağladım gövdeme ikimiz de uyumuşuz 1 saat kendime geldim. 24 saatte ancak 2 saat uyumuştum bayılacaktım artık. Yap demiyorum ama valla çareler üretmeye çalışıyorum artıkKendimden korkuyorum artık. Beynim karıncalanıyor ve anlık uykuya dalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?