2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yeşillik olarak ne koydun canım.ben kısır yapmadım daha önce :)
Eşime aldırıyom şimdi kısırlık bulgur
Yarın yapıcam
İnternetten bakarsın canım tam tarifine. Yeşillik olarak taze nane, taze soğan, bol maydanoz, salatalık ve marul koydum canım. Bir de sulu yaptım biraz yarı yarıya arttırdı sütümü. :)

Maşallah canım şimdi bi hafta mama vermeyip bu hafta sonraki kilosuna mı bakılıcak

Anladım canım şurda en fazla 2 ay sabret sonrası çok güzel kendiliğinden gelişiyor bebek topluyor kafa olarak rahat olunca sütte cogalıyor sabır etcez biraz artık
Ay inşallah öyle olu ya aralık ta zaten iş başı yapıcam süt çoğalır inşalah

niye bazı dktorlar bebekte gaz var dediğin halde inatla gaz daması vermıyrlar acaba bana zeytınyagı ver yeter ilaç verme dedi
Canım bizim doktorda vermiyor. Asljnda gaz olması bir yandan da iyi bir şey. Bağırsaklarını geliştiriyormuş. Bende hiç bir şey vermiyorum.
Birde son zamanlarda emzirmenin gaz çıkarmaya yardım ettiğini farkettim. Gazı olduğunu anlayınca emziriyorum . Hatta emzirirken gazı çıkıyor. Ve ardından masajda çok yardımcı. Bağırsakları gelişene kadar sabredeceğiz.

Canım maşallah 1.200 daha ne olsun:))
Böyle devam etsin inşallah

Maşallah canıl naptındü öyle oldu benim bugün ikisinden 30 çıktı. Şu an salata yaptım onu yiyorum meyve var yanında humana var ve su yarınde kuru dut ve incir aldırcam
Kısır yedim canım. Sağlık ocağındaki ebe söylemişti bol yeşillik koydum biraz sulu yaptım. Tam bir tabak bile yemedim ama yarı yarıya arttırdı. Yeşillik ve bulgur tek başına işe yaramadı bende ama bu şekilde şükür yaradı:)))

Kendimden korkuyorum artık. Beynim karıncalanıyor ve anlık uykuya dalıyorum
Canım ben de öyleyim bildiğin tülbentle çocuğu bağladım gövdeme ikimiz de uyumuşuz 1 saat kendime geldim. 24 saatte ancak 2 saat uyumuştum bayılacaktım artık. Yap demiyorum ama valla çareler üretmeye çalışıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…