2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim kv var canım beraber oturup yiyoruz iyi oluyor cidden :)
Böyle durumlarda kv ne kadar aranıyor artık olsa anlaşırmıydk blmiyrm ama tek olmak zor . Elti görümce var ama herkes cocuklarıyla ilgileniyor öyle bebeği görmeye ugrayp gidiyorlar hemen kimse istediğin bişey var mı diye sormuyor Allah kimseye muhtaç etmesin gerçektn

Ben de çarşafı geçirdim kendi altıma kıstırdım en azından yana kaymasın diye. Biraz uyumuşuz iyi geldi. Uykusuzluk artık sersem yaptı beni
cnm ben bilinçli uyutmadm öyle uyuyakalıyodm yorgunluktan bişiolmadı
Anladım canım. Uykusuzluk çok zor ya

Kızlar eşim aniden işten ayrıldı bende dogum ıznındeyım yenıden bi iş bulup baslaması nekadar sürer hiç bilmiyoruz. Bu durumda iznim 10aydı ama işe erken dönmem gerekebilir maddi nedenlerden dolayı. Lohusa depresyonundan cıkmaya calıstıkca mumkun olmuyor ben bebegımı kv bile 5 dk bıraksam aklım kalıyor işe hemen dönmek fikri bile üzüyor suan

Canım allah büyüktür bir kapı kaparsa bin kapı açılır.hayırlısını dile.sakın üzülme.gün doğmadan neler doğar.

Cnm kendini üzme Rabbim bebeğinizin rızkı için mutlaka bir kapıyı açacaktır.
Bebeğimiz için eşin için güçlü olmalısın.

passionete canım ne durumdasınız herşey yolundadır inşallah...
Kritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim

Kritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
Cnm hep böyle iyi haberler verirsin inşallah..
İnan burdaki herkesin aklındasınız, dualarındasınız.
Geçmiş gitmiş olsun inşallah..

Canım olasılık o her bebek kısmetiyle gelir bence eşin hemen iş bulcak merak etme sen

Çok şükür canım bi an önce eve gitmenizde nasip olur inşallah

cnm Allah büyüktür miniğinizin rızkını verecektir Allah yardımcınız olsun...

canım hep aklımızdasınız çok şkür kritik saat geçmiş

Ben tek basıma yıkayamıyorumnya annem olmadan yıkayamıyorum sonrasında napıcam hiç bilmiyormm cok panık oluyorum banyo esnasında. Bırde banyodan sonra gıyınırken gozunun altını komple çizmiş
Canım köpük minder veya sunger alt ile yikamayi dene. Bende annem gibi yikayamiyorum bunlarla daha kolay yikarsin

Kızlar normal doğum yapanlara sorum. Kanaması bitip jelimsi akıntısı devam eden var mı? Bir de ben idrar kaçırıyorum sanırım çok utanç verici

Cnım yavrunun bereketi var simdi o evde sen hic canını sıkma emin ol daha iyi şeyler olucaktır. Hem işe donmen gerekse bile bi sen degilsin ki birsuru insan 2 ay sonra dönüyo işe. Bu bebislerimizin gelecegi icin yoksa kimse keyfinden calismaz boyle düşün ve yine söyluyorum sakın uzulme sütün gider bak

Kızlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Bana doktorumda ebede cerazette dogum kontrol hapını önerdi emzirirken kullanilabilen bi hapmış ve hic bırakmamak gerekiyomus. Bi sezeryan olanların kanamaları nezaman bitti? Bnim 20 günlükten beri hic gelmiyo

Tazminat alma gibi bi durumda olmadı o zaman kızının bereketiyle daha iyi iş bulur canım inşallah

BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN

Kızlar bebeğinde ANNE SÜTÜ SARILIĞI olan veya cevreden bilgisi olan var mı meğer bizimkisi yenidoğan sarılığı değilmiş buymuş

Eşim koruncak canım hap ilk evlendıgımızde kullandım sadece eşlerin korunması taraftarıyım ben. Benim kanama 5 ğün gelmese bi gün geliyor şimdi kahverengine döndü salı kırkımız çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…