- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.041
çok geçmiş olsun çok sevindimKritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
canım benim ablamın bebeğinde varsı 3 yada 3,5 ayda düzeldi. giç bi sorun yaratmadıBİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN
Kızlar bebeğinde ANNE SÜTÜ SARILIĞI olan veya cevreden bilgisi olan var mı meğer bizimkisi yenidoğan sarılığı değilmiş buymuş
Canim benim kızımda anne sütü sarılığı olmuş yani uzayan sarılık. Dr 3 aydan sonra kendiliğinden geçer merak etme yapılacak bir şey yok dedi. Yine de içimizin rahat etmesi için ultrason da bazı organlarına baktılar bi problem olmadığını söyledi drBİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN
Kızlar bebeğinde ANNE SÜTÜ SARILIĞI olan veya cevreden bilgisi olan var mı meğer bizimkisi yenidoğan sarılığı değilmiş buymuş
Canim iyi dusun iyi olsun.herseyde bi hayir vardir. Insallah esin eskinisinden cok daha iyi bi is bukur hem de hemen.Kızlar eşim aniden işten ayrıldı bende dogum ıznındeyım yenıden bi iş bulup baslaması nekadar sürer hiç bilmiyoruz. Bu durumda iznim 10aydı ama işe erken dönmem gerekebilir maddi nedenlerden dolayı. Lohusa depresyonundan cıkmaya calıstıkca mumkun olmuyor ben bebegımı kv bile 5 dk bıraksam aklım kalıyor işe hemen dönmek fikri bile üzüyor suan
Hersey yolunda gidiyor sukur. Insallah cok daha guzel haberler alacagiz Kaan bebektenKritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
Amin canım yanında birinin olması cidden iyi oluyor. Biz de Allah'tan çok iyi anlaşıyoruz. Annemden hiçbir farkı yok. Hiç iş yapmıyorum yemek temizlik çamaşır bulaşık Allah razı olsun hepsini yapıyor. :)Böyle durumlarda kv ne kadar aranıyor artık olsa anlaşırmıydk blmiyrm ama tek olmak zor . Elti görümce var ama herkes cocuklarıyla ilgileniyor öyle bebeği görmeye ugrayp gidiyorlar hemen kimse istediğin bişey var mı diye sormuyor Allah kimseye muhtaç etmesin gerçektn
ohhh ne güzel kv imiş o !!Amin canım yanında birinin olması cidden iyi oluyor. Biz de Allah'tan çok iyi anlaşıyoruz. Annemden hiçbir farkı yok. Hiç iş yapmıyorum yemek temizlik çamaşır bulaşık Allah razı olsun hepsini yapıyor. :)
Ben doğum kontrol hapı düşünmüyorum canım ikinci çocukta zor oluyormuş öyle dediler. Benim de 30 gunde bitti canım dün yani 35. Günde tekrar başladı ama bildiğin adet oldum karnım falan ağrıyor normal mi bilemedim bende. Kv 40 içinde normal ama 40i geçerse sütün korumucak demektir dediKızlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Bana doktorumda ebede cerazette dogum kontrol hapını önerdi emzirirken kullanilabilen bi hapmış ve hic bırakmamak gerekiyomus. Bi sezeryan olanların kanamaları nezaman bitti? Bnim 20 günlükten beri hic gelmiyo
İnşallah bir an önce iş bulur sen de dilediğin gibi bebeğine bakarsınKızlar eşim aniden işten ayrıldı bende dogum ıznındeyım yenıden bi iş bulup baslaması nekadar sürer hiç bilmiyoruz. Bu durumda iznim 10aydı ama işe erken dönmem gerekebilir maddi nedenlerden dolayı. Lohusa depresyonundan cıkmaya calıstıkca mumkun olmuyor ben bebegımı kv bile 5 dk bıraksam aklım kalıyor işe hemen dönmek fikri bile üzüyor suan
Öyle valla canım Allah herkese böylesini nasip etsin inşallah :) anne kız gibiyiz gezmeye falan bile gidiyoruz beraber canımız nereye isterseohhh ne güzel kv imiş o !!
Benim bebegim de öyle. Hiç bir şey yapmaya gerek yok. Aynen emzirmeye devam. Zamanla geçecek o. 2 aylığına hiç kalmadıBİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN
Canım ben doğum kontrol hapi kullandım.biraktigim ikinci ayda hamile kaldim..Ben doğum kontrol hapı düşünmüyorum canım ikinci çocukta zor oluyormuş öyle dediler. Benim de 30 gunde bitti canım dün yani 35. Günde tekrar başladı ama bildiğin adet oldum karnım falan ağrıyor normal mi bilemedim bende. Kv 40 içinde normal ama 40i geçerse sütün korumucak demektir dedi
Canım ben ilk hamileliğimde emzirmeyi bıraktığım zaman adet oldum..yani bir buçuk yıl adet olmadım..bundada kırkım bittim..daha adet olmadım.Eccoomm canım sen yazmıştın sanırım adet oldum diye 40 içinde. Bende baya bildiğin adet oldum daha 40im çıkmadı karnım falan da çok ağrıyor. 40in çıktıktan sonra devam etti mi yoksa bitti mi onu merak ettim normal mi bu diye
evet canm 40 a bir hafta kala adet oldm sanirm cunku tam kanamlrm bitti derkn aniden karn agrisyla birlikte adet oldm 5 gun sürdü normal diolar 20 gun oldu cikali dogum kontrl hapi da kullanmadm hamile kalinir mi ki böyle dr randevu bi türlü alamdm oyle kaldi simdi korktm ya oyle bsy olmaz dimiEccoomm canım sen yazmıştın sanırım adet oldum diye 40 içinde. Bende baya bildiğin adet oldum daha 40im çıkmadı karnım falan da çok ağrıyor. 40in çıktıktan sonra devam etti mi yoksa bitti mi onu merak ettim normal mi bu diye
Evet canım barınıyo hatta bakıyo etrafa sonra bida dalıyoKizlar sizin bebeginizde uyudugunda surekli mizildaniyor mu?
Valla benim bilgim yok canım öyle söylediler bana. Sağol bilgilendirdiğin için :)Canım ben doğum kontrol hapi kullandım.biraktigim ikinci ayda hamile kaldim..
Bilmiyorum canım hiç ama kalınabiliyormuş hiç korunmayıncaevet canm 40 a bir hafta kala adet oldm sanirm cunku tam kanamlrm bitti derkn aniden karn agrisyla birlikte adet oldm 5 gun sürdü normal diolar 20 gun oldu cikali dogum kontrl hapi da kullanmadm hamile kalinir mi ki böyle dr randevu bi türlü alamdm oyle kaldi simdi korktm ya oyle bsy olmaz dimi
Canım dün yazmıştım ben. Kısır yedim bol yeşillikli her zaman 50 cc falan çıkan sütüm dün 110 çıktı ve oğlum ilk defa sütümle doydu :)Dün akşamdan bu saate kadar emilmeyen iki gögsüde sağdıgımda sadece 80 cc süt çıktı. Gelde çıldırma, gelde sinirden ağlamabide artsın diye denemediğim şey kalmadı kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?