2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN

Kızlar bebeğinde ANNE SÜTÜ SARILIĞI olan veya cevreden bilgisi olan var mı meğer bizimkisi yenidoğan sarılığı değilmiş buymuş
Canim benim kızımda anne sütü sarılığı olmuş yani uzayan sarılık. Dr 3 aydan sonra kendiliğinden geçer merak etme yapılacak bir şey yok dedi. Yine de içimizin rahat etmesi için ultrason da bazı organlarına baktılar bi problem olmadığını söyledi dr

Canim iyi dusun iyi olsun.herseyde bi hayir vardir. Insallah esin eskinisinden cok daha iyi bi is bukur hem de hemen.
Bol bol dua edin, sen de moralini yuksek tut sutun azalmasin.

Amin canım yanında birinin olması cidden iyi oluyor. Biz de Allah'tan çok iyi anlaşıyoruz. Annemden hiçbir farkı yok. Hiç iş yapmıyorum yemek temizlik çamaşır bulaşık Allah razı olsun hepsini yapıyor. :)

Ben doğum kontrol hapı düşünmüyorum canım ikinci çocukta zor oluyormuş öyle dediler. Benim de 30 gunde bitti canım dün yani 35. Günde tekrar başladı ama bildiğin adet oldum karnım falan ağrıyor normal mi bilemedim bende. Kv 40 içinde normal ama 40i geçerse sütün korumucak demektir dedi

İnşallah bir an önce iş bulur sen de dilediğin gibi bebeğine bakarsın

BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN

Kızlar bebeğinde ANNE SÜTÜ SARILIĞI olan veya cevreden bilgisi olan var mı meğer bizimkisi yenidoğan sarılığı değilmiş buymuş
Benim bebegim de öyle. Hiç bir şey yapmaya gerek yok. Aynen emzirmeye devam. Zamanla geçecek o. 2 aylığına hiç kalmadı

Eccoomm canım sen yazmıştın sanırım adet oldum diye 40 içinde. Bende baya bildiğin adet oldum daha 40im çıkmadı karnım falan da çok ağrıyor. 40in çıktıktan sonra devam etti mi yoksa bitti mi onu merak ettim normal mi bu diye

Canım ben doğum kontrol hapi kullandım.biraktigim ikinci ayda hamile kaldim..

Canım ben ilk hamileliğimde emzirmeyi bıraktığım zaman adet oldum..yani bir buçuk yıl adet olmadım..bundada kırkım bittim..daha adet olmadım.

evet canm 40 a bir hafta kala adet oldm sanirm cunku tam kanamlrm bitti derkn aniden karn agrisyla birlikte adet oldm 5 gun sürdü normal diolar 20 gun oldu cikali dogum kontrl hapi da kullanmadm hamile kalinir mi ki böyle dr randevu bi türlü alamdm oyle kaldi simdi korktm ya oyle bsy olmaz dimi

Dün akşamdan bu saate kadar emilmeyen iki gögsüde sağdıgımda sadece 80 cc süt çıktı. Gelde çıldırma, gelde sinirden ağlama bide artsın diye denemediğim şey kalmadı kızlar ya

Bilmiyorum canım hiç ama kalınabiliyormuş hiç korunmayınca

Dün akşamdan bu saate kadar emilmeyen iki gögsüde sağdıgımda sadece 80 cc süt çıktı. Gelde çıldırma, gelde sinirden ağlama bide artsın diye denemediğim şey kalmadı kızlar ya
Canım dün yazmıştım ben. Kısır yedim bol yeşillikli her zaman 50 cc falan çıkan sütüm dün 110 çıktı ve oğlum ilk defa sütümle doydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…