2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İnternetten bakarsın canım tam tarifine. Yeşillik olarak taze nane, taze soğan, bol maydanoz, salatalık ve marul koydum canım. Bir de sulu yaptım biraz yarı yarıya arttırdı sütümü. :)
Maşallah nane maydanoz sütü keser demşti ibrahim saraçoğlu.sende ters etki yapmış heralde :)
Canımda çekti sağol valla :)

Allah bozmasın canm ne güzel annemde yapıyodu babam erkek kardeşim oldugu için döndü evde işler birikmiş tekrar gelcek yoksa bu süt bende de olmaz hiç dinlenemiyorm

Canım benim ilkinde kanamalarım 7. Gün bitmişti 39.gün normal adet olmuştum sonra her ay oldum eskiye döndüm. Ama şimdi 25. Gün ara ara kan geliyor bitmedi tam olark

Dün akşamdan bu saate kadar emilmeyen iki gögsüde sağdıgımda sadece 80 cc süt çıktı. Gelde çıldırma, gelde sinirden ağlama bide artsın diye denemediğim şey kalmadı kızlar ya
Cnm onu baz alma bekledikce sut gelmiyor. Sabaha kadar emmedigi icin sut uretimi olmamis demek o. Bir daha bekletme sutunu. Bir gece benide az emdi mama vermistim. Ertesi gun sutum bile azaldi. En kaliteli besleyici sut gece sutu zaten .

Kalabilirsin hamile. Sut korumaz.

Korunmazsan hamile kalabilirsin ikincisi ucuncusu yokki

Kritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
Mashallah kuzuyA cok Ama çok daha iyi olsun insallah. Sanada kolayliklar diliyorum Canim Rabbim yardimcin olsun

Canim Biz prezervatifle Ya da Doğal yolla korunmayi düsünüyoruz zaten ikinci cocuguda Rabbim nasip Ederse cok geciktirmek istemiyoruz. Dogum kontrol hapiyla ilgili bir Doktor arkadasim beni cok ciddi uyarmisti bir sürü calismadan bahsetti. Ilerde kansere yakalanma riskini artiriyormus

Dün akşamdan bu saate kadar emilmeyen iki gögsüde sağdıgımda sadece 80 cc süt çıktı. Gelde çıldırma, gelde sinirden ağlama bide artsın diye denemediğim şey kalmadı kızlar ya
Dün aksamdan Bu sabaha süre cok uzun. Ne kadar sagarsan ne kadar cok emzirirsen o kadar üstünde artar. Bu kadar uzun beklwdiginde memeler daha az süt üretir

haklısın. benım doktorum zeytınyagı ver dedi. iyi bir yag aldım ama versem mı vermesem mi bilemedim

Dün aksamdan Bu sabaha süre cok uzun. Ne kadar sagarsan ne kadar cok emzirirsen o kadar üstünde artar. Bu kadar uzun beklwdiginde memeler daha az süt üretir
kesinlikle öyle. ben gögsümün birini emziriyorum ki arkadan gelen sütü de içsin diye bebek tüm gün onu bitiremiyor diğer göğsü 3 gündür hiç vermıyrum ama onu da sagıyorum ama bir baktım sagılan memeyle emılen meme arasnda fark olmaya başladı emilen memeden kesinlikle daha cok süt cıkıyor cunku dun degısıklık yapıp emılenı sagdım dıgerını verdım bir baktım emilen de süt cok daha fazla

Benim bebegim de öyle. Hiç bir şey yapmaya gerek yok. Aynen emzirmeye devam. Zamanla geçecek o. 2 aylığına hiç kalmadı

2 aylık oluncA mı gecti 22 günlüğüz daha bnm asıl merak ettiğim şu sze teşhis nasıl koyuldu dün gittimiz dr 2 gün anne sütünü kesip mama vercez dedi memleket deki drumuz da gerek yok o yöntem çok eski dedi kafam karıstı böle olunca

Çok uzun saat emilmemiş ya da sağılmamış oluyor canım. O zaman vücut üretmez ki süt
M Mismommy B BenanAsiye

Kızlar mecburen o kadar süre emilmemiş oldu. Safra kesesinde taşlarım var dün gece çok şiddetli ağrıyla acilen gitmek zorunda kaldım. orda da iğne yapıldı mecburen ve sabaha kadar emzirmemem gerektiğini söyledi doktor. O yüzden emziremedim, haftaya da ameliyat olucam onada ayrı moralım bozuk. Nasıl olcak bilmiyorum iyice sütüm azalıcak sanırım

bnm asıl merak ettiğim şu sze teşhis nasıl koyuldu dün gittimiz dr 2 gün amin nne sütünü kesip mama vercez dedi memleket deki drumuz da gerek yok o yöntem çok eski dedi kafam karıstı böle olunca

Normalde sarılık 2 haftalıkken geçiyormuş. Bizim ki geçmedi. Teşhis öyle konuldu. Anne sütündeki bir madde sebep oluyormuş. Ama anne sütünü kesmeye gerek yok. Bizim ölçülmüyor bile artık. 1 aylıkken yüzünde biraz vardı. Şimdi yüzünde de tamamen geçti. Anne sütünü kesmesin anneler diye uzamış sarılık diyormuş doktorlar. Doktorun dediği gibi anne sütünü kesme yöntemi eskide kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…