- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.061
Maşallah nane maydanoz sütü keser demşti ibrahim saraçoğlu.sende ters etki yapmış heralde :)İnternetten bakarsın canım tam tarifine. Yeşillik olarak taze nane, taze soğan, bol maydanoz, salatalık ve marul koydum canım. Bir de sulu yaptım biraz yarı yarıya arttırdı sütümü. :)
Valla bende kime sorduysam maydanoz arttırır dedi canım :)Maşallah nane maydanoz sütü keser demşti ibrahim saraçoğlu.sende ters etki yapmış heralde :)
Canımda çekti sağol valla :)
Allah bozmasın canm ne güzel annemde yapıyodu babam erkek kardeşim oldugu için döndü evde işler birikmiş tekrar gelcek yoksa bu süt bende de olmaz hiç dinlenemiyormAmin canım yanında birinin olması cidden iyi oluyor. Biz de Allah'tan çok iyi anlaşıyoruz. Annemden hiçbir farkı yok. Hiç iş yapmıyorum yemek temizlik çamaşır bulaşık Allah razı olsun hepsini yapıyor. :)
Canım benim ilkinde kanamalarım 7. Gün bitmişti 39.gün normal adet olmuştum sonra her ay oldum eskiye döndüm. Ama şimdi 25. Gün ara ara kan geliyor bitmedi tam olark@Eccoomm canım sen yazmıştın sanırım adet oldum diye 40 içinde. Bende baya bildiğin adet oldum daha 40im çıkmadı karnım falan da çok ağrıyor. 40in çıktıktan sonra devam etti mi yoksa bitti mi onu merak ettim normal mi bu diye
Çok uzun saat emilmemiş ya da sağılmamış oluyor canım. O zaman vücut üretmez ki sütDün akşamdan bu saate kadar emilmeyen iki gögsüde sağdıgımda sadece 80 cc süt çıktı. Gelde çıldırma, gelde sinirden ağlamabide artsın diye denemediğim şey kalmadı kızlar ya
Cnm onu baz alma bekledikce sut gelmiyor. Sabaha kadar emmedigi icin sut uretimi olmamis demek o. Bir daha bekletme sutunu. Bir gece benide az emdi mama vermistim. Ertesi gun sutum bile azaldi. En kaliteli besleyici sut gece sutu zaten .Dün akşamdan bu saate kadar emilmeyen iki gögsüde sağdıgımda sadece 80 cc süt çıktı. Gelde çıldırma, gelde sinirden ağlamabide artsın diye denemediğim şey kalmadı kızlar ya
Kalabilirsin hamile. Sut korumaz.evet canm 40 a bir hafta kala adet oldm sanirm cunku tam kanamlrm bitti derkn aniden karn agrisyla birlikte adet oldm 5 gun sürdü normal diolar 20 gun oldu cikali dogum kontrl hapi da kullanmadm hamile kalinir mi ki böyle dr randevu bi türlü alamdm oyle kaldi simdi korktm ya oyle bsy olmaz dimi
Korunmazsan hamile kalabilirsin ikincisi ucuncusu yokkiBen doğum kontrol hapı düşünmüyorum canım ikinci çocukta zor oluyormuş öyle dediler. Benim de 30 gunde bitti canım dün yani 35. Günde tekrar başladı ama bildiğin adet oldum karnım falan ağrıyor normal mi bilemedim bende. Kv 40 içinde normal ama 40i geçerse sütün korumucak demektir dedi
Mashallah kuzuyA cok Ama çok daha iyi olsun insallah. Sanada kolayliklar diliyorum Canim Rabbim yardimcin olsunKritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
Canim Biz prezervatifle Ya da Doğal yolla korunmayi düsünüyoruz zaten ikinci cocuguda Rabbim nasip Ederse cok geciktirmek istemiyoruz. Dogum kontrol hapiyla ilgili bir Doktor arkadasim beni cok ciddi uyarmisti bir sürü calismadan bahsetti. Ilerde kansere yakalanma riskini artiriyormusKızlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Bana doktorumda ebede cerazette dogum kontrol hapını önerdi emzirirken kullanilabilen bi hapmış ve hic bırakmamak gerekiyomus. Bi sezeryan olanların kanamaları nezaman bitti? Bnim 20 günlükten beri hic gelmiyo
Dün aksamdan Bu sabaha süre cok uzun. Ne kadar sagarsan ne kadar cok emzirirsen o kadar üstünde artar. Bu kadar uzun beklwdiginde memeler daha az süt üretirDün akşamdan bu saate kadar emilmeyen iki gögsüde sağdıgımda sadece 80 cc süt çıktı. Gelde çıldırma, gelde sinirden ağlamabide artsın diye denemediğim şey kalmadı kızlar ya
haklısın. benım doktorum zeytınyagı ver dedi. iyi bir yag aldım ama versem mı vermesem mi bilemedimCanım bizim doktorda vermiyor. Asljnda gaz olması bir yandan da iyi bir şey. Bağırsaklarını geliştiriyormuş. Bende hiç bir şey vermiyorum.
Birde son zamanlarda emzirmenin gaz çıkarmaya yardım ettiğini farkettim. Gazı olduğunu anlayınca emziriyorum . Hatta emzirirken gazı çıkıyor. Ve ardından masajda çok yardımcı. Bağırsakları gelişene kadar sabredeceğiz.
kesinlikle öyle. ben gögsümün birini emziriyorum ki arkadan gelen sütü de içsin diye bebek tüm gün onu bitiremiyor diğer göğsü 3 gündür hiç vermıyrum ama onu da sagıyorum ama bir baktım sagılan memeyle emılen meme arasnda fark olmaya başladı emilen memeden kesinlikle daha cok süt cıkıyor cunku dun degısıklık yapıp emılenı sagdım dıgerını verdım bir baktım emilen de süt cok daha fazlaDün aksamdan Bu sabaha süre cok uzun. Ne kadar sagarsan ne kadar cok emzirirsen o kadar üstünde artar. Bu kadar uzun beklwdiginde memeler daha az süt üretir
Kızlar normal doğum yapanlara sorum. Kanaması bitip jelimsi akıntısı devam eden var mı? Bir de ben idrar kaçırıyorum sanırım çok utanç verici
canım ben normal doğum yaptım ama böyle bişey olmadı. ilkinde 40 gün az az kanamam sürmüştü. bunda yaklaşık 20-25 gün sonra bitti önce kahverengiye döndü sonra kesildi.kimse yok mu
Benim bebegim de öyle. Hiç bir şey yapmaya gerek yok. Aynen emzirmeye devam. Zamanla geçecek o. 2 aylığına hiç kalmadı
M Mismommy B BenanAsiyeÇok uzun saat emilmemiş ya da sağılmamış oluyor canım. O zaman vücut üretmez ki süt
Canim benim kızımda anne sütü sarılığı olmuş yani uzayan sarılık. Dr 3 aydan sonra kendiliğinden geçer merak etme yapılacak bir şey yok dedi. Yine de içimizin rahat etmesi için ultrason da bazı organlarına baktılar bi problem olmadığını söyledi dr
Normalde sarılık 2 haftalıkken geçiyormuş. Bizim ki geçmedi. Teşhis öyle konuldu. Anne sütündeki bir madde sebep oluyormuş. Ama anne sütünü kesmeye gerek yok. Bizim ölçülmüyor bile artık. 1 aylıkken yüzünde biraz vardı. Şimdi yüzünde de tamamen geçti. Anne sütünü kesmesin anneler diye uzamış sarılık diyormuş doktorlar. Doktorun dediği gibi anne sütünü kesme yöntemi eskide kalmış2 aylık oluncA mı gecti 22 günlüğüz daha bnm asıl merak ettiğim şu sze teşhis nasıl koyuldu dün gittimiz dr 2 gün anne sütünü kesip mama vercez dedi memleket deki drumuz da gerek yok o yöntem çok eski dedi kafam karıstı böle olunca
Cnm sezeryan oldum ama sari gibi bazen bulanik renk gibi jel gibi akintim oldu sonra tamamen bitti odakimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?