- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.081
Geçmiş olsun canım. Sen sağ dök ilacın etkisi geçene kadar. Sonra yine emzirirsin. Kuzenim 3 ay sağıp verdi sütünü. Azalmadı. Sen azalmayacak yetecek de hep. Ameliyat sonrası da bol bol emzirirsin yine artarM Mismommy B BenanAsiye
Kızlar mecburen o kadar süre emilmemiş oldu. Safra kesesinde taşlarım var dün gece çok şiddetli ağrıyla acilen gitmek zorunda kaldım. orda da iğne yapıldı mecburen ve sabaha kadar emzirmemem gerektiğini söyledi doktor. O yüzden emziremedim, haftaya da ameliyat olucam onada ayrı moralım bozuk. Nasıl olcak bilmiyorum iyice sütüm azalıcak sanırım
Cnm sezeryan oldum ama sari gibi bazen bulanik renk gibi jel gibi akintim oldu sonra tamamen bitti odakimse yok mu
Cnm emziremiyorsan sutunu veremiyorsan sag dök. Yaninda gotur makineni sagarsin 2 saat uc saat hic yoktan iyidir.M Mismommy B BenanAsiye
Kızlar mecburen o kadar süre emilmemiş oldu. Safra kesesinde taşlarım var dün gece çok şiddetli ağrıyla acilen gitmek zorunda kaldım. orda da iğne yapıldı mecburen ve sabaha kadar emzirmemem gerektiğini söyledi doktor. O yüzden emziremedim, haftaya da ameliyat olucam onada ayrı moralım bozuk. Nasıl olcak bilmiyorum iyice sütüm azalıcak sanırım
İnşallah biter benim de canım emzirirken de olmam :) çok zor geldi ya böyle ağrılı adet 9 ayın sonunda unutmuşum nasıl olduğunuCanım benim ilkinde kanamalarım 7. Gün bitmişti 39.gün normal adet olmuştum sonra her ay oldum eskiye döndüm. Ama şimdi 25. Gün ara ara kan geliyor bitmedi tam olark
Evet canım öyleymiş. Bana bir arkadaşım ben hap kullandım rahmim tembellesti 2.ye hamile kalamadim dedi ama baktım şimdi kaliniyormusKorunmazsan hamile kalabilirsin ikincisi ucuncusu yokki
Hap kullandim rahim tembellesti oyle birsey yok. Onlar uydurma. Ben hapi biraktiktan sonra kaldim. Dr haptan sonra hemen daha iyi hamile kaliniyormus dedi. Hapta adetin duzenli oluyor ve yumurtlama oluyor. Olmayanlarin baska bir sebebi vardir. İlacin etki mekanizmasiyla rahmin tembellesmesi alakasi yok cnmEvet canım öyleymiş. Bana bir arkadaşım ben hap kullandım rahmim tembellesti 2.ye hamile kalamadim dedi ama baktım şimdi kaliniyormus
Canım ben de düşündüm zeytinyağını veriyim mi vermiyim diye?. Ama vermemeye karar verdim. Çünkü bağırsakları daha çok yeni . Dçbozarıö filan diye korktumhaklısın. benım doktorum zeytınyagı ver dedi. iyi bir yag aldım ama versem mı vermesem mi bilemedim
Canim biz 4 günlükken sarılığı na baktirdik 9 çıktı. yanılmıyorsam 10 günlükken tekrar baktılar 11 çıktı sonra tekrar baktirdik 11 küsür çıktı bi süre sonra tekrar dr a götürdüm bakmaya gerek yok yine aynı çıkacaktır dedi yüzündeki sarılığı bakarak 1 aylık kontrolde ki dr da bu uzayan sarılık 3 aya geçer bişi yapma dedibnm asıl merak ettiğim şu sze teşhis nasıl koyuldu dün gittimiz dr 2 gün amin nne sütünü kesip mama vercez dedi memleket deki drumuz da gerek yok o yöntem çok eski dedi kafam karıstı böle olunca
Bişi olmaz canım bende daha önce öyle yaptım bi sorun olmadıKızlar bi sorum olacaktı akşama misafirliğe gideceğiz sutumu sagip dolaba koysam simdi giderken yanıma alıp 3 saat içinde ısıtıp icirsem sorun olur mu
Hayırlı haberlerin devamı gelecek inşallah Allahım sağ Salim evinize alıp getirmeyi nasip etsin Kaan bebeği canım iyi günlerde beraber olunKritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
evet canm 40 a bir hafta kala adet oldm sanirm cunku tam kanamlrm bitti derkn aniden karn agrisyla birlikte adet oldm 5 gun sürdü normal diolar 20 gun oldu cikali dogum kontrl hapi da kullanmadm hamile kalinir mi ki böyle dr randevu bi türlü alamdm oyle kaldi simdi korktm ya oyle bsy olmaz dimi
Canım benim öyleydi..43 gün bitti..bende normal doğum yaptım..kimse yok mu
Bozulmaz demi saat 7.30 da dolaptan çıkarsam 2 saat içinde ıcirim ocakta benmari usulü ısıtıpBişi olmaz canım bende daha önce öyle yaptım bi sorun olmadı
Cok sukur kuzum güzel haberlerin devamını beklıyoruz hersey cok güzel olucak insallah allah yardım ediyor melek oglunaKritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
İnş canım hayırlısı neyse o olsun diyorumCanım olasılık o her bebek kısmetiyle gelir bence eşin hemen iş bulcak merak etme sen
Olur tabıkı yanına al canımKızlar bi sorum olacaktı akşama misafirliğe gideceğiz sutumu sagip dolaba koysam simdi giderken yanıma alıp 3 saat içinde ısıtıp icirsem sorun olur mu
Bizde bu yola girerken herseyını iyi alalım ve hemen ıkıncı cocugu yapalım demiştik ama şimdi bi tane yeter diyoruz :))Canim Biz prezervatifle Ya da Doğal yolla korunmayi düsünüyoruz zaten ikinci cocuguda Rabbim nasip Ederse cok geciktirmek istemiyoruz. Dogum kontrol hapiyla ilgili bir Doktor arkadasim beni cok ciddi uyarmisti bir sürü calismadan bahsetti. Ilerde kansere yakalanma riskini artiriyormus
Canım benim öyleydi..43 gün bitti..bende normal doğum yaptım..
Dolapta 6 saat dayanıyormuş canım ama ben tam gitmeden sağıyorumKızlar bi sorum olacaktı akşama misafirliğe gideceğiz sutumu sagip dolaba koysam simdi giderken yanıma alıp 3 saat içinde ısıtıp icirsem sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?