2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Geçmiş olsun canım. Sen sağ dök ilacın etkisi geçene kadar. Sonra yine emzirirsin. Kuzenim 3 ay sağıp verdi sütünü. Azalmadı. Sen azalmayacak yetecek de hep. Ameliyat sonrası da bol bol emzirirsin yine artar

Cnm emziremiyorsan sutunu veremiyorsan sag dök. Yaninda gotur makineni sagarsin 2 saat uc saat hic yoktan iyidir.

Canım benim ilkinde kanamalarım 7. Gün bitmişti 39.gün normal adet olmuştum sonra her ay oldum eskiye döndüm. Ama şimdi 25. Gün ara ara kan geliyor bitmedi tam olark
İnşallah biter benim de canım emzirirken de olmam :) çok zor geldi ya böyle ağrılı adet 9 ayın sonunda unutmuşum nasıl olduğunu

Evet canım öyleymiş. Bana bir arkadaşım ben hap kullandım rahmim tembellesti 2.ye hamile kalamadim dedi ama baktım şimdi kaliniyormus
Hap kullandim rahim tembellesti oyle birsey yok. Onlar uydurma. Ben hapi biraktiktan sonra kaldim. Dr haptan sonra hemen daha iyi hamile kaliniyormus dedi. Hapta adetin duzenli oluyor ve yumurtlama oluyor. Olmayanlarin baska bir sebebi vardir. İlacin etki mekanizmasiyla rahmin tembellesmesi alakasi yok cnm

haklısın. benım doktorum zeytınyagı ver dedi. iyi bir yag aldım ama versem mı vermesem mi bilemedim
Canım ben de düşündüm zeytinyağını veriyim mi vermiyim diye?. Ama vermemeye karar verdim. Çünkü bağırsakları daha çok yeni . Dçbozarıö filan diye korktum

Kızlar bi sorum olacaktı akşama misafirliğe gideceğiz sutumu sagip dolaba koysam simdi giderken yanıma alıp 3 saat içinde ısıtıp icirsem sorun olur mu

bnm asıl merak ettiğim şu sze teşhis nasıl koyuldu dün gittimiz dr 2 gün amin nne sütünü kesip mama vercez dedi memleket deki drumuz da gerek yok o yöntem çok eski dedi kafam karıstı böle olunca
Canim biz 4 günlükken sarılığı na baktirdik 9 çıktı. yanılmıyorsam 10 günlükken tekrar baktılar 11 çıktı sonra tekrar baktirdik 11 küsür çıktı bi süre sonra tekrar dr a götürdüm bakmaya gerek yok yine aynı çıkacaktır dedi yüzündeki sarılığı bakarak 1 aylık kontrolde ki dr da bu uzayan sarılık 3 aya geçer bişi yapma dedi

Kritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
Hayırlı haberlerin devamı gelecek inşallah Allahım sağ Salim evinize alıp getirmeyi nasip etsin Kaan bebeği canım iyi günlerde beraber olun

Canım benimde 32 gün lohusa kanamam bitti.1 hafta sonra aşırı yoğun bi şekilde kanamam oldu.4 5 gün sürdü.lohusayken çok az geliyodu.günlük ped kullanıyodum.ama en son gelen kan için depend kullandım çok kanamam oldu.
Doktora sordum normal dedi.
Netten araştırdım 40 sonu kanaması deniliyor buna.
Adet değil yani bu.hemen adet gelmez bence.ki sen emziriyosun bide.emzirmeyen kişilerde erken adet görülürmüş.

Kritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
Cok sukur kuzum güzel haberlerin devamını beklıyoruz hersey cok güzel olucak insallah allah yardım ediyor melek ogluna

Bizde bu yola girerken herseyını iyi alalım ve hemen ıkıncı cocugu yapalım demiştik ama şimdi bi tane yeter diyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…