- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.101
Normalde sarılık 2 haftalıkken geçiyormuş. Bizim ki geçmedi. Teşhis öyle konuldu. Anne sütündeki bir madde sebep oluyormuş. Ama anne sütünü kesmeye gerek yok. Bizim ölçülmüyor bile artık. 1 aylıkken yüzünde biraz vardı. Şimdi yüzünde de tamamen geçti. Anne sütünü kesmesin anneler diye uzamış sarılık diyormuş doktorlar. Doktorun dediği gibi anne sütünü kesme yöntemi eskide kalmış
Canim biz 4 günlükken sarılığı na baktirdik 9 çıktı. yanılmıyorsam 10 günlükken tekrar baktılar 11 çıktı sonra tekrar baktirdik 11 küsür çıktı bi süre sonra tekrar dr a götürdüm bakmaya gerek yok yine aynı çıkacaktır dedi yüzündeki sarılığı bakarak 1 aylık kontrolde ki dr da bu uzayan sarılık 3 aya geçer bişi yapma dedi
canım bazen olabiliyormuş. biraz daha bekle olmazsa bi doktora gidersinben idrar kaçırıyorum sanırım çok utandö kendi kendime
ben idrar kaçırıyorum sanırım çok utandö kendi kendime
Canım sen meraklanma sanırım altı ay işsizlik maaşı alınıyor. O süre içinde de eşin iş bulur inşallah.Kızlar eşim aniden işten ayrıldı bende dogum ıznındeyım yenıden bi iş bulup baslaması nekadar sürer hiç bilmiyoruz. Bu durumda iznim 10aydı ama işe erken dönmem gerekebilir maddi nedenlerden dolayı. Lohusa depresyonundan cıkmaya calıstıkca mumkun olmuyor ben bebegımı kv bile 5 dk bıraksam aklım kalıyor işe hemen dönmek fikri bile üzüyor suan
İyi haberlerini bekliyoruz canım dua ediyoruz Kaanımız için.Kritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
al bendende okadar. Bende emzikten çıkınca hemen buz bebeklerimi aliyim diyodum ama simdi 3 4 yıl diyorum :)Bizde bu yola girerken herseyını iyi alalım ve hemen ıkıncı cocugu yapalım demiştik ama şimdi bi tane yeter diyoruz :))
Canım bira mayası tabletini denedin mi ? Bende çok işe yaradıDün akşamdan bu saate kadar emilmeyen iki gögsüde sağdıgımda sadece 80 cc süt çıktı. Gelde çıldırma, gelde sinirden ağlamabide artsın diye denemediğim şey kalmadı kızlar ya
Canım ben öyle durumlarda sütü süt saklama kabıyla birlikte termosa koyuyordum. Kullanacağım zaman termostan çıkarıp ısıtıp veriyordum bebeğe. Süt soğukluğunu koruyor termosta.Kızlar bi sorum olacaktı akşama misafirliğe gideceğiz sutumu sagip dolaba koysam simdi giderken yanıma alıp 3 saat içinde ısıtıp icirsem sorun olur mu
Biz de iyisini alalım diğer bebekler de kullanır demiştik ama şimdi aldıklarımızı ikinci el satarız diyoruz :)Bizde bu yola girerken herseyını iyi alalım ve hemen ıkıncı cocugu yapalım demiştik ama şimdi bi tane yeter diyoruz :))
Anladım. Huysuzluğuna bir sebep arıyorum artık. Valla bugün de deli gibi emdi sonra gazı oldu onunla uğraştık. Alttan çıkarmaya çalışırken zorlandı zorlandı ıkındı üstten çıkardı. Her yere kustu. Kusması değil de sütümün böyle ısraf olması ve kilo alamaması canımı sıkıyor. Ne gazmış. Ne uyku kaldı ne bişey.canım bariz anlaşılıyor zaten göneği fındık gibi dışarıya doğru çıkıyor
Ben de normal yaptım. 46 gün oldu ama hafif bir akıntım var sadece. Kegel egzersizi yapınkimse yok mu
Iste ben bunu her emmede yaşıyorumAnladım. Huysuzluğuna bir sebep arıyorum artık. Valla bugün de deli gibi emdi sonra gazı oldu onunla uğraştık. Alttan çıkarmaya çalışırken zorlandı zorlandı ıkındı üstten çıkardı. Her yere kustu. Kusması değil de sütümün böyle ısraf olması ve kilo alamaması canımı sıkıyor. Ne gazmış. Ne uyku kaldı ne bişey.
canım bazen olabiliyormuş. biraz daha bekle olmazsa bi doktora gidersin
Bende de var canım o. 20 gün oldu normal doğum yapalı giderek duzeliyor. Ayrica ben pek yapamiyorum ama kegel egzersizlerinin de faydasi oluyor.
Canım Facebook linkini verir misinKızlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama galactago diye bitkisel bir damla var anne sütü artırıcı eşimin iş arkadaşı bir bayan kullanmış memnun kalmış banada önerdi facebooktan mesaj atınca numune gönderiyorlar kargo bize ait şekilde ben istedim kargo sırasında diye dönüş yaptılar işe yararsa yazarım ama numunesine bakmak isterseniz sizde mesaj atabilirsiniz
https://m.facebook.com/galactago/?tsid=0.5431508378801588&source=resultCanım Facebook linkini verir misin
Canimkusura bakma gec gördüm zaten arkadaslarda yazmış bişey olmaz bende bu aksam aynen senin gibi yaptım saginca buzdolabına koydum evden çıkarken de yanına aldım çok da iyi olduBozulmaz demi saat 7.30 da dolaptan çıkarsam 2 saat içinde ıcirim ocakta benmari usulü ısıtıp
Bende son 2 aya kadar 10 kg aldim 7 ve 8 ayda 5 kg daha aldim bebegim 36 haftalik dogdu 15 kgin 8 kg sii bir haftada gtti son 7 kg yapisti gitmiyor bebegim 50 gunluk oldu bebek 6 aylik olunca yavas yavas vericemUzun süre sonra herkese merhabalar umarım tüm anneler bebekler iyidir
Doğumdan sonra giremedim 21 günlük olduk bana yapışık bi oğlum var sürekli kucakta özellikle memede olmak istiyor hiç vaktim olmuyor onun harici birşeye.
Doğum yapanlar 3 hafta sonrası kilo verme duruyor mu inmeye devam ediyor mu sizde? 20 kilo almıştım çoğu kilo değil ödemmiş 14 ü gitti bugünden sonrada gitmeye devam eder mi meraktayım
Çok teşekkür ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?