2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

O zaman korkmayım bende çok sağolun kızlar içim rahatladı

Canım sen meraklanma sanırım altı ay işsizlik maaşı alınıyor. O süre içinde de eşin iş bulur inşallah.

Dün akşamdan bu saate kadar emilmeyen iki gögsüde sağdıgımda sadece 80 cc süt çıktı. Gelde çıldırma, gelde sinirden ağlama bide artsın diye denemediğim şey kalmadı kızlar ya
Canım bira mayası tabletini denedin mi ? Bende çok işe yaradı

Kızlar bi sorum olacaktı akşama misafirliğe gideceğiz sutumu sagip dolaba koysam simdi giderken yanıma alıp 3 saat içinde ısıtıp icirsem sorun olur mu
Canım ben öyle durumlarda sütü süt saklama kabıyla birlikte termosa koyuyordum. Kullanacağım zaman termostan çıkarıp ısıtıp veriyordum bebeğe. Süt soğukluğunu koruyor termosta.

Son düzenleme:
canım bariz anlaşılıyor zaten göneği fındık gibi dışarıya doğru çıkıyor
Anladım. Huysuzluğuna bir sebep arıyorum artık. Valla bugün de deli gibi emdi sonra gazı oldu onunla uğraştık. Alttan çıkarmaya çalışırken zorlandı zorlandı ıkındı üstten çıkardı. Her yere kustu. Kusması değil de sütümün böyle ısraf olması ve kilo alamaması canımı sıkıyor. Ne gazmış. Ne uyku kaldı ne bişey.

Iste ben bunu her emmede yaşıyorum hep ustten cikariyo bütün ictigi gidiyo bnde cok uzuluyorum. Ve oyle boyle bi kusma degil

Kızlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama galactago diye bitkisel bir damla var anne sütü artırıcı eşimin iş arkadaşı bir bayan kullanmış memnun kalmış banada önerdi facebooktan mesaj atınca numune gönderiyorlar kargo bize ait şekilde ben istedim kargo sırasında diye dönüş yaptılar işe yararsa yazarım ama numunesine bakmak isterseniz sizde mesaj atabilirsiniz

Canım Facebook linkini verir misin

Bozulmaz demi saat 7.30 da dolaptan çıkarsam 2 saat içinde ıcirim ocakta benmari usulü ısıtıp
Canimkusura bakma gec gördüm zaten arkadaslarda yazmış bişey olmaz bende bu aksam aynen senin gibi yaptım saginca buzdolabına koydum evden çıkarken de yanına aldım çok da iyi oldu

Bende son 2 aya kadar 10 kg aldim 7 ve 8 ayda 5 kg daha aldim bebegim 36 haftalik dogdu 15 kgin 8 kg sii bir haftada gtti son 7 kg yapisti gitmiyor bebegim 50 gunluk oldu bebek 6 aylik olunca yavas yavas vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…