2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım benımkı hergun azalarak devam etti hergun tartıldım bugun 30gunluk olduk hamilelık oncesı kıloma tam bugun geri dönmüşüm

Bizde bu yola girerken herseyını iyi alalım ve hemen ıkıncı cocugu yapalım demiştik ama şimdi bi tane yeter diyoruz :))
Yaa zor ama çolta güzel. Eşim 10 tane fşlan çocuk istiyorym diyordu şimdi hayırlısı diyor:) busa bi gelişme:)
Bakalım nasip kısmef birazda.

Canım süt israf olmuyor merak etme büyüyor inşallah:) benim kızda kusuyor. Düşün ki sütün faydasız yerlerini kusuypor. ben çökelek yapıyor diyorum :)
Süt kusmuyor değil mi, ? Süt kusması üşütmeden olabiliyor. Ama süt kesiği gibi kusuyorsa bu büyümeye sütünün yaradığına işaret:)

Iste ben bunu her emmede yaşıyorum hep ustten cikariyo bütün ictigi gidiyo bnde cok uzuluyorum. Ve oyle boyle bi kusma degil
Canım her içtiği gitseydi 1200 gr almazdı maşallah kuzuya:)
Bende çok dua ettim kusmuksuz bebek olsun diye ama malesef :)
Bazı bebekler kusmuklu bazısı kusmuksuz oluyor. Bunu böyle kabullenmek lazım. Takiple ne zaman kusacağını anlamaya başladım yavaş yavaş. Özellikle üzerini kirletmek istediğim biri olunca kusacağı zaman onun kucağına veriyorum:)))

Süt üretimi bebek emdikçe daha çok oluyor. Teni kokusu dpkunuşu tetikliyor. Süt sağarken bebeğinizin kıyafetlerşne dolumun koklayın, göğsünüze yakın tutum deniliyor hatta. Hormonları tetiklemek için.
Bende her emzirmede bir göğsümü veriyorum. Kısa süre sonra isterse gene aynı gmğsümğ veriyprum. Ama uzun emdiyse diper göğsüme geçiyprum. Sırayı bozmamaya çalışıyorum çünkğ bazdn geve karıştıp hep aynı göğsü verimce diğeri sertleşiyor. Bir onu bi bunu verince daha dengeli süt üretşmi oluyor. Böyle devam eder inş

Reactions: iiz
minikhikayem seninki 50almış. Bizimki 6.gün kontrolde 20gr almış çıktı. 3900 doğdu. Hastaneden taburcu olurken 3660tı. sizin Dr. lara gitsek beni tefe koyarlar herhalde. Sadece anne sütü veriyorum. Az biraz sarılık vardı ona rağmen de mamaya gerek yok dedi dr. Sarılığı geçti. Göğüslerimde pek sertlik olmuyor. Emzirme sonrası sağım denedim 15dk da 20cc ancak çıktı. Ama 2saatte bir bezi doluyor. Şuan 23günlük , aylık kontrolü bekliyoruz

Hahahah çok iyimis bu :)) ben mevlutu düşünüyorum üstü hayatta temiz kalamaz mevlut sonuna kadar. Önlük takiyorum ama kolu falan hep batıyo ve benim ustumse tabiki

Hahahah çok iyimis bu :)) ben mevlutu düşünüyorum üstü hayatta temiz kalamaz mevlut sonuna kadar. Önlük takiyorum ama kolu falan hep batıyo ve benim ustumse tabiki
Bizde mendil önlükle dolanıyoruz .hele eömeden sonra kusana kadr tetikteyim:)
Sende herkes geldiğinde giydirirsin kıyafeti şöyle elinde bir tur attırırsın heöen gerş çıkarırsın kuzunu o sırada kusmuş filan olursada bebek yapacal bir şey yolk. Hem iyi tarafından bak o kalabalığa fazla maruz kalmış olmaz kuzucuk

Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim :)

Baya baya meme reddi yaşıyoruz galiba memeyi alınca çığlık çığlığa emziği alınca susuyor. Cok nadir kolay emiyor onun dışında hep zorla verıyorum ama şu on memeyi değil emziği tercih etti( napıcam ben ya

Biz de ay sonu gidicez sütüm de 2 katı arttı bakalım inşallah kilo almıştır

Benimki de birkaç gündür öyle canım biberonu alıp mememi almıyordu biberonu değiştirdim şuan çözüldü sıkıntımız. İlk başta zorluk yaşadık ama şuan alıştı emmeye tekrar

Canım emzik vermeyip memeyi mi zorlasan acaba bugun boyunca? Bende de biberondan sonra olmustu zafen meme ucum cok az diye tutamıyodu silikon ucla baslıyordum ama ılk 10 dk aglayıp kavga edıyordu benımle sonra baktı yoksa ac kalıcak mecbur kabullendı memeyı ama ınatla agzına tıktım ben memeyı canım hatta halen meme uclarım ıyılesmıskenn yenıden kanatıp yara yapmaya basladı ama halen ısrarla mememi verıyorum. Bıkere memeden koparsa geri dönmesi çok zor olucak ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…