- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.121
Canım 30 gun oldu kanamam az da olsa devam edıyor bugun ped kullanımını bırakıp gunluk ped e terfi ettim. Kanama bitip nezaman regl olurum onu dusunuyorum ve hala dıkısler var, sert oyurunca ıc dıkısler acıyorkimse yok mu
Canım benımkı hergun azalarak devam etti hergun tartıldım bugun 30gunluk olduk hamilelık oncesı kıloma tam bugun geri dönmüşümUzun süre sonra herkese merhabalar umarım tüm anneler bebekler iyidir
Doğumdan sonra giremedim 21 günlük olduk bana yapışık bi oğlum var sürekli kucakta özellikle memede olmak istiyor hiç vaktim olmuyor onun harici birşeye.
Doğum yapanlar 3 hafta sonrası kilo verme duruyor mu inmeye devam ediyor mu sizde? 20 kilo almıştım çoğu kilo değil ödemmiş 14 ü gitti bugünden sonrada gitmeye devam eder mi meraktayım
Yaa zor ama çolta güzel. Eşim 10 tane fşlan çocuk istiyorym diyordu şimdi hayırlısı diyor:) busa bi gelişme:)Bizde bu yola girerken herseyını iyi alalım ve hemen ıkıncı cocugu yapalım demiştik ama şimdi bi tane yeter diyoruz :))
Çok güzel ifade etmiş. Gerçek bu. Bunu en baştan kabullendiğim için zorluk durumlarını psikolojikman daha kolay kaldırıyorum. Evet bebeğimin bana ihtiyacını vat ve bunu sadece ben karşışayabilirim ve meme büyük bie güç:)http://breastfeedingtoday-llli.org/bebeklerin-neden-kucaga-alinmasi-ve-tasinmasi-gerekir/
Kucağa alıştırma diyen anneanne babaannelere okutmak lazım bu yazıyı.
Canım süt israf olmuyor merak etme büyüyor inşallah:) benim kızda kusuyor. Düşün ki sütün faydasız yerlerini kusuypor. ben çökelek yapıyor diyorum :)Anladım. Huysuzluğuna bir sebep arıyorum artık. Valla bugün de deli gibi emdi sonra gazı oldu onunla uğraştık. Alttan çıkarmaya çalışırken zorlandı zorlandı ıkındı üstten çıkardı. Her yere kustu. Kusması değil de sütümün böyle ısraf olması ve kilo alamaması canımı sıkıyor. Ne gazmış. Ne uyku kaldı ne bişey.
Canım her içtiği gitseydi 1200 gr almazdı maşallah kuzuya:)Iste ben bunu her emmede yaşıyorumhep ustten cikariyo bütün ictigi gidiyo bnde cok uzuluyorum. Ve oyle boyle bi kusma degil
Süt üretimi bebek emdikçe daha çok oluyor. Teni kokusu dpkunuşu tetikliyor. Süt sağarken bebeğinizin kıyafetlerşne dolumun koklayın, göğsünüze yakın tutum deniliyor hatta. Hormonları tetiklemek için.kesinlikle öyle. ben gögsümün birini emziriyorum ki arkadan gelen sütü de içsin diye bebek tüm gün onu bitiremiyor diğer göğsü 3 gündür hiç vermıyrum ama onu da sagıyorum ama bir baktım sagılan memeyle emılen meme arasnda fark olmaya başladı emilen memeden kesinlikle daha cok süt cıkıyor cunku dun degısıklık yapıp emılenı sagdım dıgerını verdım bir baktım emilen de süt cok daha fazla
Aynen canım bizimde gerçi kilomuz çok az 3600 çıktı 1 aylıkken 3540 doğmuştu ama keyfi yerinde bir sıkıntısı yok sağlıklı maşallah. Bazı çocuk minyon olurmuş az kilo alırmış mama da veriyorum elimden geleni yapıyorum kilo çok almıyorsa demek ki bünyesi öyle yapacak bişey yok yani canım önemli olan sağlığı
Hahahah çok iyimis bu :)) ben mevlutu düşünüyorum üstü hayatta temiz kalamaz mevlut sonuna kadar. Önlük takiyorum ama kolu falan hep batıyo ve benim ustumse tabikiCanım her içtiği gitseydi 1200 gr almazdı maşallah kuzuya:)
Bende çok dua ettim kusmuksuz bebek olsun diye ama malesef :)
Bazı bebekler kusmuklu bazısı kusmuksuz oluyor. Bunu böyle kabullenmek lazım. Takiple ne zaman kusacağını anlamaya başladım yavaş yavaş. Özellikle üzerini kirletmek istediğim biri olunca kusacağı zaman onun kucağına veriyorum:)))
Bizde mendil önlükle dolanıyoruz .hele eömeden sonra kusana kadr tetikteyim:)Hahahah çok iyimis bu :)) ben mevlutu düşünüyorum üstü hayatta temiz kalamaz mevlut sonuna kadar. Önlük takiyorum ama kolu falan hep batıyo ve benim ustumse tabiki
Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim :)Bizde mendil önlükle dolanıyoruz .hele eömeden sonra kusana kadr tetikteyim:)
Sende herkes geldiğinde giydirirsin kıyafeti şöyle elinde bir tur attırırsın heöen gerş çıkarırsın kuzunu o sırada kusmuş filan olursada bebek yapacal bir şey yolk. Hem iyi tarafından bak o kalabalığa fazla maruz kalmış olmaz kuzucuk
Allah acil şifa versin.Kritik 48 saat gecti. Göğsü acikti o kapatıldi. Insallah daha iyi olacak. Suan kotuye giden bisey yok. Zamana ihtiyac var solunumdan ayiracaklar yavas yavas. Hemen tolere edemeyebilirmis. Bekliyoruz canim
Aaa neden böyle yancaksınız canım inşallah rahatlıkla geçerBizim de bu pazar kv mevlüt yapacak haftaya annem. Bu aksam ilkkez evimizden ayrı yerde kalıcaz bebekle çok stresliyim
Biz de ay sonu gidicez sütüm de 2 katı arttı bakalım inşallah kilo almıştırminikhikayem seninki 50almış. Bizimki 6.gün kontrolde 20gr almış çıktı. 3900 doğdu. Hastaneden taburcu olurken 3660tı. sizin Dr. lara gitsek beni tefe koyarlar herhalde. Sadece anne sütü veriyorum. Az biraz sarılık vardı ona rağmen de mamaya gerek yok dedi dr. Sarılığı geçti. Göğüslerimde pek sertlik olmuyor. Emzirme sonrası sağım denedim 15dk da 20cc ancak çıktı. Ama 2saatte bir bezi doluyor. Şuan 23günlük , aylık kontrolü bekliyoruz
Aaa neden böyle yancaksınız canım inşallah rahatlıkla geçer
Benimki de birkaç gündür öyle canım biberonu alıp mememi almıyordu biberonu değiştirdim şuan çözüldü sıkıntımız. İlk başta zorluk yaşadık ama şuan alıştı emmeye tekrarBaya baya meme reddi yaşıyoruz galiba memeyi alınca çığlık çığlığa emziği alınca susuyor. Cok nadir kolay emiyor onun dışında hep zorla verıyorum ama şu on memeyi değil emziği tercih etti( napıcam ben ya
Canım emzik vermeyip memeyi mi zorlasan acaba bugun boyunca? Bende de biberondan sonra olmustu zafen meme ucum cok az diye tutamıyodu silikon ucla baslıyordum ama ılk 10 dk aglayıp kavga edıyordu benımle sonra baktı yoksa ac kalıcak mecbur kabullendı memeyı ama ınatla agzına tıktım ben memeyı canım hatta halen meme uclarım ıyılesmıskenn yenıden kanatıp yara yapmaya basladı ama halen ısrarla mememi verıyorum. Bıkere memeden koparsa geri dönmesi çok zor olucak ondan korkuyorumBaya baya meme reddi yaşıyoruz galiba memeyi alınca çığlık çığlığa emziği alınca susuyor. Cok nadir kolay emiyor onun dışında hep zorla verıyorum ama şu on memeyi değil emziği tercih etti( napıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?