2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar dun dr kontrolumuz vardı bırıncı ayımız bitti cok sukur. Bebısım 3040 kilo dogmustu hastaneden cıkarken 120 gram verıp ayrılmıstık. Dunku tartımda 3800 cıktı masallah kılosu guzel dedi doktorumuz. Aksamları saat 6ılen12 arası hıc uyumuyor devamlı gaz sancısı cekıyor süreklı bı aglaması yok ama yarım saatte bı sesli miyavlıo dedim. Dr verdıgın tarıf kolık ozellıklerıne benzıyo dedi cok korktum. Ins kolık degıldır bebegm gaz ıcın sab kullanıyordum dun bıde biogaia ıstedım ılk kez dun aksam kullandım ıyı geldi sankı ıns taseduf degıldır de hep oyle gider. Hepatit asımızı da olduk ates fln yapmadı ama ıkıncınay verem asısı agır olurmus ates yaparmıs ve banyo yaptırıp goturmemız gerekırmıs oyle dedi. Bı de kalca ulttasonu ıstedi ıkı hafta sonra cekılmesı lazımmıs. SıZın doktorlarınız da ıstedı mı ?

Kızlar herkese bol dinlenmeli bol sütlü günler biz aılecek Üst solunum yolları enfeksiyonu gecırıyıuz küçük bebegın bile burnu akıyor doktor ılac veremeyız dedi en ağır da ben gecırıyoım bitkisel tavsıyenız varmı kızlar malum ilaç alamıyoruz hiç halım Yok heryerim agrıyor 2 aynen çocuk herkes hasta kafayı yıcem birde alakaya maydonoz ama rakı kılosuna donen varmı aramızda benım 4 kilo kaldı son on gündür bir gram gitmemiş eskı kıyafetleri goyemıyorum hoş daha kırkımız da çıkmadı ama tinerden sınır oluyorum bir beden büyüğüm yanı suan ve sinir oluyorum eskıden 36 beden cıtı pıtıydım şimdi 38 de kaldım tamam çok değil kızmayın bana ana insan alışınca kendını bir acayıp hissediyor önerileriniz varmı spor dışında Çünkü spora ne halım kalıyor ne vaktım

Canım boğaz enfeksiyonlarına kara dut şurubu çok iyi geliyor. Ben ilaç kullanmıyorum hep onunla atlatıyorum. İnternetten de araştır istersen. Bir de zencefil zerdeçal bal ve limon sıcak suyla karıştırıp içiyorum o da çok iyi geliyor

Emziği sırf sakinleşsin memeyi veriyim diye verıyorum canım bende senin yaptığın gibi inatlaşıyorum inşallah atlattırız. Bende silikon uç kullanılorum maalesef

Maşallah cenim böyle gider inşallah ve inşalah kolik değildir. Bizde 15 gün içimde kalça usg yaptırın dedi

kızlar ya bebeğime gece ve gündüzü nasıl öğreteceğim? bizimki kesin karıştırdı gündüz daha uykulu ama gece 8 den sonra aman Allahım !!!! dün uyduğunda 2 idi. 2 ye kadar sürekli emmek istiyo memede uyuyo yatırınca gözleri açıyo 2-3 dk duruyo sonra başlıyo ağlamaya. gündüz odaya alıyorum yani aydınlıkta duruyo aslında. gece ışığınkapattığım an ağlıyor

• cnm ben pencereden bakındırıyorum bazende markete kadar gidiyorum hoş o zaman uyuyakalıyo. Aksamları da tvnin sesi daha kısık odanın ışık kapalı koridor açık. Hr anlıyor mu? Gazı oluyo 7den sonra bas bas ağlıyo. Uykuya dalması 10u buluyo. Ama ayırt etmesi için bunları öneriyolar

Biz hiç böyle bir problem yaşamadık canım ama gece her zaman aynı saatte ışığı kapatman belki yardımcı olabilir zamanla alışır

Canim ben geceleri yataginda gunduzleri salonda tv acikken yatiriyorum. Gece odanin isigi kapali koridorunki acik loş bi ortam oluyor. Bir de gunduz emzirirken onunla konusuyorum gece çıt çikarmiyorum:) suan gece gunduzun farkinda mi bilmiyorum ama gece ve gunduzki davranislari farkli. Sanirim farkinda

Canım tracy hogg ın bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitabı var orda uyku düzeni ile ilgili yazdıklarını uyguladım bir hafta direndim ama başardım internette uykusuz anneler sayfasında yöntemleri yazıyor kendine uyanlara yapabileceklerine bir bak derim bizimki eve geldiğinden beri gece gündüz karışmış şekildeydi çok şükür düzeldi şimdi

evet canm bizdede istedler yaptik cok sukur bsy cikmadi insallh sizde sorunsz olur bizm ikinci ayki aşi bu hafta olacakti ama hemsire bu hafta aşi yokms haftaya cagirdi verem aşisi insallh atesi falan cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…